24.08.11
17:27
Здравейте всички!
И аз реших да си направя дневник.. преди малко имах един друг, но ми го изтриха, незнайно защо! Като цяло се храня доста добре, но искам да постигна резултати за кратко време. Искам да кача много маса и мускулна сила. Релефът ще го оставя за по-късно... Моля да ми кажете някакви тренировки и упражнения. Имам воля да тренирам. Благодаря предварително!
По важно е дали имаш воля да се храниш правилно? Само така ще имаш бързи резултати! Сподели ни как се храниш да се убедим и ние, че е доста добре.
Мнението беше редактирано от Георги на 24.08.11 17:41.
24.08.11
17:52
Ям доста месо всеки ден, пия прясно или ям кисело мляко (понякога домашно, понякога купешко, но по-често домашно). Също така ям всякакъв хляб, кашкавал, сирене, яйца и всякакви манджи... Благодаря за мнението и също така очаквам всякакви въпроси, на които да отговарям.
24.08.11
18:05
Трябва малко инфо да дадеш.На колко години си,кг,височина и т.н.
Щом имаш мерак това е добре,но трябва да знаеш нещо за този спорт : Качествените резултати се постигат бавно,както воля и хъс трябва да имаш и търпение. За начало ще ти препоръчам да прочетеш това: http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1VxIPdr2j
Вероятно повечето работи ще ти прозвучат непознато,и сега е момента да ти кажа,че не трябва да се срамуваш да питаш,това е част от успеха.Попитай момчетата в залата ,които са по-наясно ,за практическо показно,защото в писмен вид няма да ти е лесно да разбереш.