Денят на Машинатабог!

Темата е заключена.

24.08.11
16:52

Здравейте всинца!
Аз съм изключително голям новак в тази област (тренирането)! Наскоро видях един бодибилдър в Ютуб - казваше се Галин Калчев - Релефат! Искам да постигна резултати за кратко време! Храната ми е много добре, само ми дайте напътствия за тренировката! Искам много маса и сила да имам.
Благодаря ви предварително!

HE

24.08.11
17:01

За кратко време следния резултат:
- влизаш в банята и със студена вода си наплискваш лицето, но за препоръчване е студен душ.
- Ако предния вариант не помогне, отиваш на психолог.
- Предните два ако не помогна, отиваш на психиатър за диагноза и хапчета.
То разбирам, че от жегата превъртат всички, но бягай в тийнпроблем или нещо от сорта.

24.08.11
17:17

Защо толкова негативно мнение имаш още от самото начало... Аз искам да направя едно добро тяло, а ти ми се подиграваш... в тийнпроблем няма да ходя, искам тук. Искам съвет за добри упражнения за покачване на мускулна маса и сила. Релеф ще правя по-късно!

HE

24.08.11
18:31

казано от mashinatabog bog на 24.08.11, 17:17:

Защо толкова негативно мнение имаш още от самото начало... Аз искам да направя едно добро тяло, а ти ми се подиграваш... в тийнпроблем няма да ходя, искам тук. Искам съвет за добри упражнения за покачване на мускулна маса и сила. Релеф ще правя по-късно!

Никнейма ти, идола ти, исканията ти - все неща за които да ти се подигравам, но приемам, че говориш сериозно и за това те съжалявам, а не се гавря с теб, както ми е навик :D Още като ти видях поста и приех, че имаш сериозен проблем, та за това не ти се присмивам и подигравам. Ако действително поста ти не е някакъв майтап, то по-добре наистина потърси специализирана помощ. :)
В тийнпроблем все ще те посъветват нещо, а тук са сериозни хора и не ти е мястото сред нас. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1