24.08.11
17:41
Здравейте!
На 18 съм, висок съм 1.73см. ,тежа(по-последно претегляне) 70кг. Имам стаж във фитнеса вече 1 година, до момента съм взимал само веднъж хранителни добавки- суроватъчен протеин на SCITEC(100% Whey Isolate). Уж съм на ВВД, но при мен се получава нещо като РБД тъй като не качвам килограми, но и не свалям. В последния месец не можех да се храня добре поради това, че ходех на работа, но вече се опитвам да си оправя хранителния режим. Забравих да спомена, че газирано не пия, кафе също, цигари не пуша, сладко рядко си позволявам. Хляба ми е проблем да го откажа на пълно...
Сега съм решил да си взема Един суроватъчен протеин и един кре-алкалин. За протеина съм се спрял на така прехваления 100% Whey Gold Standard на ON. А за кре-алкалина се надявам да ме насочите на някъде.
Благодаря за вниманието!
Темата беше редактирана от Петър Петров на 24.08.11 18:19.
24.08.11
18:52
Защо ще отказваш хляба, като си на ВВД ???
24.08.11
18:54
казано от dorianyates Borisov на 24.08.11, 18:52:
Защо ще отказваш хляба, като си на ВВД ???
Омазнява се вероятно от хляба,при много хора това е проблем.
По една филиика на ядене и общо 2-3 за деня не мисля,че ще са ти проблем да хапваш...Смисъл няма да се омазниш от толкова такаче не е нужно да го спираш напълно,ако ти е проблем спирането.
Мнението беше редактирано от Torres9 на 24.08.11 18:55.
25.08.11
00:31
Ами по основния въпрос какво ще кажете? :)
Вземи си монохидрат... тия кре-алкалин и етил-естер са доста прехвалени ;) пък и ще ти излезе по-евтино
26.08.11
19:04
казано от Стели на 26.08.11, 19:00:
Вземи си монохидрат... тия кре-алкалин и етил-естер са доста прехвалени ;) пък и ще ти излезе по-евтино
Първо мислех такъв да е, но след доста размисли и четене на теми се спрях на кре-алкалина. Твърдо съм решил да е кре-алкалин. Пък ако не усетя някаква промяна, след това ще пробвам монохидрата :)
Ето ;) http://pompai.com/?p=569 Едни съфорумец с голям опит в добавките беше писал за него, че е хубав и като цена и като качество
26.08.11
20:28
Извинявай, малко ще се отклоня от темата, но кре-алкалина на капсули ли е или на прах? Или и в 2-те състояния се среща?
казано от Стели на 26.08.11, 19:14:
Ето ;) http://pompai.com/?p=569 Едни съфорумец с голям опит в добавките беше писал за него, че е хубав и като цена и като качество
Точно този аз не го усетих!Най-добре се насочи към някоя матрица или монохидрат(ако не ти се дават толкова пари за матрица).