Дайте някакви отзиви за Stacker 2 моля!

Купих си ето това нещо. Някакви мнения??

silabg.com/bg/7445-STACKER-2-STACKER-100-WHEY-908-g-.html

Темата беше редактирана от Ивелин Атанасов на 22.08.11 20:55.

22.08.11
20:00

Отзиви.. мега неизгодно и няма етикет качен в сайта, за да ти каже някой дали въобще става за нещо. Иначе фирмата прави различни стимуланти и дори не знаех, че има такива продукти. Пий си го и следващият път разгледай темите за изгодните протеини и си избери нещо за повече от седмица :)

Интересно е, че продукта го няма в официалния сайт на nve pharmaceuticals, но въпреки това се продава на доста места он-лайн. Как да се довериш на нещо, което и самият производител не рекламира? (wasntme)

Иначе ако трябва все пак да се доверим на етикета, който вирее из интернет пространството, той не се различава от останалите протеинови продукти т.е. покупката я бива.

Въпреки това, на тази цена можеше да вземеш протеин (и концентрат и изолат) на NOW.

А NOW си е NOW…и си рекламират продуктите в сайта. :)

Нищо, покупката не е най-добрата, но пък човек се учи от грешките си.

казано от Тихомир Велев на 22.08.11, 22:15:

Интересно е, че продукта го няма в официалния сайт на nve pharmaceuticals, но въпреки това се продава на доста места он-лайн. Как да се довериш на нещо, което и самият производител не рекламира? (wasntme)

Иначе ако трябва все пак да се доверим на етикета, който вирее из интернет пространството, той не се различава от останалите протеинови продукти т.е. покупката я бива.

Въпреки това, на тази цена можеше да вземеш протеин (и концентрат и изолат) на NOW.

А NOW си е NOW…и си рекламират продуктите в сайта. :)

Нищо, покупката не е най-добрата, но пък човек се учи от грешките си.

Така е набутах се. Иначе огледах кутията, беше си запечатана, със стикерите му, под капачката, с номерата на производителя, с датите, всичко си беше наред. Препоръча ми я продавача, беше пекан и мн. як и ми каза, че било много добро.

П.С. Ако не друго поне е МЕГА вкусен :)

Мнението беше редактирано от Ивелин Атанасов на 24.08.11 19:14.

KK

05.11.11
20:18

не си се набутал,фирмата си е  доста добра,данните на протеина са дори и по добри от на GOLD STANDART OPTIMUM,протеина си е изолат с 24 гр протеин на 30 гр доза, и тези продукти  не се предлагат в Америка(www.stackereurope.com)поне си направете труда да потърсите малко инфо и след това да давате мнения,като качества на протеина и като вкусове е перфектен,аз поне съм ги пил доста и съм доволен,това с което мога да ти помогна(етикет:http://www.stackereurope.com/product_list.php?lang=&id=28)

HE

06.11.11
00:19

казано от kobra kobra на 05.11.11, 20:18:

не си се набутал,фирмата си е  доста добра,данните на протеина са дори и по добри от на GOLD STANDART OPTIMUM,протеина си е изолат с 24 гр протеин на 30 гр доза, и тези продукти  не се предлагат в Америка(www.stackereurope.com)поне си направете труда да потърсите малко инфо и след това да давате мнения,като качества на протеина и като вкусове е перфектен,аз поне съм ги пил доста и съм доволен,това с което мога да ти помогна(етикет:http://www.stackereurope.com/product_list.php?lang=&id=28)

Значи много добър викаш? И само за Европа, а? Брех на каква върла дискриминация ги подлагат тез Американци :D
Значи бил по-добър от Оптимум, само дето съдържа acesulfame-K или това не важи?

KK

06.11.11
08:06

пробваи и тогава говори,толкова е лесно :),а и 99% от протеините съдържат това или подобен на него подсладител(аспартам),както и при повечето храни

Мнението беше редактирано от kobra kobra на 06.11.11 08:17.

казано от kobra kobra на 06.11.11, 08:06:

пробваи и тогава говори,толкова е лесно :)

Що, като го пробва ще го усети по добре от отимума ли ...?!
Ивелин Атанасов първо се пита после се пазарува, а ти си объркал реда. Защо си давате парите за марки които не са познати, доказани и наложили се  на пазара  та после питате какво всъшност сте си купили?!

KK

06.11.11
08:24

винаги требва да се пробва нещо ново,не трябва да си като кон с капаци :)

06.11.11
11:25

Обаче хич не е съмнително kobra kobra се регва вчера във форума и първото нещо което прави е да изнамери тая стара тема на няколко месеца и да похвали марката и да даде линк към сайта им. Виж ако беше похвалил енерджи шотовете и блистерите на тази марка щях да се съглася с теб

KK

06.11.11
16:13

и кво му е съмнителното,и тук става въпрос за протеина не за друтите им продукти,и съм се регнал вчера щото тогава видях темата,а и не бях в бг много време :P

SP

06.11.11
16:21

Значи ако си видял темата във вторник, тогава е било да се регистрираш :D :D :D :D

06.11.11
16:33

казано от head_hunter на 06.11.11, 00:19:

казано от kobra kobra на 05.11.11, 20:18:

Значи много добър викаш? И само за Европа, а? Брех на каква върла дискриминация ги подлагат тез Американци :D
Значи бил по-добър от Оптимум, само дето съдържа acesulfame-K или това не важи?

Is it Safe?

100% Whey Gold Standard uses acesulfame as its main sweetener which has been found to increase the risk of cardiovascular disease.

Conclusion:

Whey Gold Standard is a good protein supplement. It uses whey protein concentrate which is further enriched with isolates but contains little in the way of other workout enhancers. Its use of acesulfame as its main sweetener is concerning.

HE

06.11.11
16:51

казано от Sve на 06.11.11, 16:33:

Is it Safe?

100% Whey Gold Standard uses acesulfame as its main sweetener which has been found to increase the risk of cardiovascular disease.

Conclusion:

Whey Gold Standard is a good protein supplement. It uses whey protein concentrate which is further enriched with isolates but contains little in the way of other workout enhancers. Its use of acesulfame as its main sweetener is concerning.

Мисля, че мисля, че информацията, която предоставяш е остаряла, та ще те помоля следващия път да погледнеш поне етикета на продукта, че да не правиш неуместни включвания ;)

п.п. Качил съм ти малко картинки да си гледкаш :D И чакам да ми посочиш, къде на етикета има acesulfame или да се извиниш за неуместното включване ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.11.11 16:54.

06.11.11
17:11

Natural and artifical flavor какво е според теб? Ако знаеш кой е изкуствения подсладител, сподели, ако не знаеш е твърде вероятно да е ацесулфаме?

Не е страшно да си се регистрирал вчера онзи ден или когато е там. Страшно е, че някой може да се довери на неграмотни хора с по десетина мнения във форума.
А Ивелин като човек който ще изпие тоя протеин да сподели как го е усетил :)

HE

06.11.11
18:01

казано от Sve на 06.11.11, 17:11:

Natural and artifical flavor какво е според теб? Ако знаеш кой е изкуствения подсладител, сподели, ако не знаеш е твърде вероятно да е ацесулфаме?

На предположения ли ще си играем? Утре ако предположиш, че вътре има обогатен уран, какво правим?

п.п. Не случайно съм ти сложил два етикета и ако си направиш труда да ги прочетеш, ще видиш, че са посочени, какви са подсладителите dextrose на единия и sucralose на другия. Предположенията ги остави за други места, а в такива теми се говори с точност.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.11.11 18:08.

06.11.11
18:12

Добре, извинявам се за неуместното включване! :D

KK

07.11.11
20:07

“Не е страшно да си се регистрирал вчера онзи ден или когато е там. Страшно е, че някой може да се довери на неграмотни хора с по десетина мнения във форума.”

незнам кво да ти кажа,ти ако по това съдиш че имам 2,5 или 10 мнения значи работата е зле,но вие сте специалистите с по 2000-5000 и 10 000 мнения,извинявам се :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1