24.08.11
18:48
Значи от септември почвам по три дневен сплит за маса,обаче краката са ми доста мускулести и големи как да ги тренирам така че само да ги орелефя още без да увелича размера им защото ще ми станат прекалено големи в момента те са ми най-добре развитият мускул ? Дайте някакъв пример какви упражнения да правя за да ги орелефя колко серии,повторения и тн Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ предварително
Което си върви си върви,за да покажеш качество не може само краката а цялото тяло.Щом не искаш да ти дърпат повече махни базата-клек и лег преса.Лично аз не виждам смисъл.
24.08.11
21:46
Ами ако просто не увеличавам килограмите ? Ами помпвам по 20-на повторения бързички на серия с 60-70% от възможностите ми какъв ще е ефекта ?
24.08.11
21:53
след месец два ще стигнеш застой :)
Колкото и да ви е чудно,това го има като проблем.И аз съм така.Тегаво е,защото не мога да си намеря дънки примерно.На талията са супер свободни и без колан падат а по краката съм като кремвирш.
Тренировката за крака ми е само лекичък клек с 50 % от възможностите ми,и бедрени сгъвания и разгъвания!
На никой не му е чудно,избрали сте си сами такъв спорт или се примирявате и почвате да ходите като Бургазлии с адидас или започвате друг ненапомпващ спорт:)
25.08.11
10:58
и аз имам голям задник и сравнително малки бедра и ми е кофти като си избирам долнище ама кво’... мисля как да направя тренировката си за крака още по хард ;)
25.08.11
12:24
казано от Jikata на 25.08.11, 08:52:
Колкото и да ви е чудно,това го има като проблем.И аз съм така.Тегаво е,защото не мога да си намеря дънки примерно.На талията са супер свободни и без колан падат а по краката съм като кремвирш.
Тренировката за крака ми е само лекичък клек с 50 % от възможностите ми,и бедрени сгъвания и разгъвания!
Точно за това става въпрос !
@Автора,
релефът е функция на хранителния режим. Да правиш релеф тук - там, докато трупаш ММ на гърба няма да стане...
Ако не искам да ми растат краката, ще заложа на клек с нисък обем и 85-90% + от RM.
25.08.11
17:06
Благодаря за отговорите,значи ще ги тренирам с по-малка тежест колкото да ги поддържам,пък ще видиме на пролет живот и здраве като се изчистя как ще стоят нещата :) Благодаря отново :)