Animal Stak

24.08.11
21:39

Привет. На 17 години съм и се занимавам с фитнес от 1 година и половина. Запознат съм с хранителните добавки, като цяло, тренировъчни режими, хранителни такива и всичко по темата.
В момента съм висок 185 см. , тежа 72 кг. и както вече сте се досетили, имам за цел да покачвам ММ. Имам много строг изготвен хранителен режим, включващ 6 хранения дневно, съобразени с дневните ми нужди на организма. Взимал съм няколко пъти креатин, пия аминокиселини и приемам протеин след тренировка.
Наскоро, обърнах внимание на продукта на UNIVERSAL и по-точно STAK. Реших да го пробвам в най-скоро време, като преди това изчетох много за тази добавка, но преди всичко, първо исках да се добера до вас и да попитам дали ще има някакви отрицателни ефекти върху мен, ако го взема и ако да - какви и на какво биха се дължали те. За положителните - ясно :D
Благодаря ви предварително. :)

Темата беше редактирана от Shred на 24.08.11 21:43.

24.08.11
21:51

Ефект от прием на тестостеронно стимулиращи продукти при теб ще клонни към незначителен, на тези ти години. Отрицателни, един Господ знае, но предполагам нищо крайно. Никой не може да ти даде отговор, какво ще се случи при прием на еди какви си субстанции в твоя организъм. Всеки си е индивидуален. Поне да беше взел М-стак...

24.08.11
23:48

Отрицателни ефекти няма да има ,но и ефекта от добавката ще го усети само приятелката ти :) прави си сметка дали е заслужила да изхарчиш толко пари за нея :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1