25.08.11
14:01
казано от Aleksander Ganchev на 25.08.11, 13:05:
Разфасовка: 2300 грама
75 дози - пише го на етикета, а това за колко време ще ти стигне е в зависимост от хранителния ти режим или иначе казано “Колко бетък си набавяш от храната”. Ако нямаш хранителен режим - направи си. Без хранителен режим дозите можеш да ги пускаш в тоалетната и ефекта ще е същия.
30.08.11
20:05
Пичове здравейте.От около един месец ходя на фитнес,1,84 съм висок и около 92 кг.Може ли да ми препоръчате някой суроватъчен протеин?Благодарско :)
До сега не съм взимал никакви добавки, но сега реших да си купя протеин. Замисълът ми е всеки ден да взимам по една доза, като допълнение на хранителния ми режим, за набавяне на допълнително протеин. А по-кое време на деня зависи от това кога е най-дългото време между две хранения. Но почти на всички продукти пише, че за да има ефект трябва между 2 и 6 дози. Означава ли това, че само ще си го пия без да има ефект (не търся бърз такъв).
17.02.12
19:20
Извинете че питам но вярно ли е,че ако спреш протеините мускулите ти ще се преварнат в мазнини и бихте ли ми препорачали някои протеин за начинаещи-тренирам не чак толкова усилено,но мога да се подобря и ако може някои по-лек протейн
17.02.12
20:51
казано от niki sokolov на 17.02.12, 19:20:
Извинете че питам но вярно ли е,че ако спреш протеините мускулите ти ще се преварнат в мазнини и бихте ли ми препорачали някои протеин за начинаещи-тренирам не чак толкова усилено,но мога да се подобря и ако може някои по-лек протейн
Ооооо, свещена простота! Ако имаше приз за най-тъпо първо мнение, ти направо отнесе конкуренцията.
17.02.12
22:02
Не е виновен човека, а неговите очевидно незапознати и неподготвено изказващи се близки.. Съдя по личен опит. Преди да почна да взимам протеин мои приятели ми говореха абсолютно същите неща и за малко да се хвана, но като се запознах малко по - добре ми стана ясно, че са глупости ...Бащата е тренирал дълги години самбо, борба, вдигане на щанги и до ден днешен си мисли, че всички културисти са толкова здрави защото се зобели с протеини... :Д
17.02.12
22:23
тоест тези слухове не са вярно и “Ооооо, свещена простота! Ако имаше приз за най-тъпо първо мнение, ти направо отнесе конкуренцията” няма нищо лошо да питам различни неща :) а някои по лек протеин ?
Няма лек и тежък протеин. Протеините се разделят на съвсем различни видове. Можеш да приемаш какъвто протеин поискаш.Аз бих ти препоръчал суроватъчен протеин на някоя доказала се на пазара марка за хранителни добавки.
04.03.12
23:27
Кои е по-добре за покачване на мускулна маса ,чист суроватъчен или комбинирана матрица ?:)
04.03.12
23:38
казано от Калоян Енчев на 04.03.12, 23:27:
Кои е по-добре за покачване на мускулна маса ,чист суроватъчен или комбинирана матрица ?:)
И двата вършат еднаква работа. Разликата е в скоростта им на усвояване от тялото. Прочети статията Протеин след тренировка
11.04.12
23:01
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.04.12 23:02.
19.04.12
13:00
.
Мнението беше редактирано от ............. на 19.04.12 13:50.
19.04.12
13:13
казано от Емил Алендаров на 19.04.12, 13:00:
Никой не отговаря, нали сте големи разбирачи в този сайт. Алооооооооооо Администрацията....май, май нема да влизам повече тук. Никаква полза от вас!!!
Може ли да видя, как администрацията, ще не накара да отговоря на някой, който не искам? Можеш и ти да дойдеш да пробваш! Ако не влизаш повече тук, ще имам основателен повод да отворя бутилка 24 годишно /точно толкова старо, колкото някакъв чупещ стойки пикльо/.
п.п. Като говорим за ползи - в мен напира един въпрос “Каква е ползата от теб?”.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.04.12 13:15.
казано от Емил Алендаров на 19.04.12, 13:00:
Никой не отговаря, нали сте големи разбирачи в този сайт. Алооооооооооо Администрацията....май, май нема да влизам повече тук. Никаква полза от вас!!!
Ще ни направиш голяма услуга, понеже ще ни спестиш усилието да те баннем ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 19.04.12 13:22.
21.04.12
10:34
здр.нов съм в саита .надявам се да ми помогнете с каквато и да е информация,значи на 23г съм високсъм около 176см и съм 57/58 кг. :( :( .
решил съм да пробвам с някои добавки и да тренирам съвсем нормално с цел да кача някои килограм,какво ще кажете за тази добавка ( http://shop.bb-team.org/bsn-syntha-6 ) ,или ако имате вие предложения ще се радвам да ги споделите с мен . мерси предварително
21.04.12
10:50
При 57-58 кг. добавката се нарича ХРАНА! Това не е вълшебно прахче за качване на мускули.
21.04.12
14:01
казано от Barabata Baraba на 21.04.12, 10:34:
здр.нов съм в саита .надявам се да ми помогнете с каквато и да е информация,значи на 23г съм високсъм около 176см и съм 57/58 кг. :( :( .
решил съм да пробвам с някои добавки и да тренирам съвсем нормално с цел да кача някои килограм,какво ще кажете за тази добавка ( http://shop.bb-team.org/bsn-syntha-6 ) ,или ако имате вие предложения ще се радвам да ги споделите с мен . мерси предварително
Добавката е добра, но ако си се спрял на нея избери по големия вариянт.Почти двойно повече е за 20 лева отгоре.Ако нямаш парите още не бързай а изчакай да събереш.За теб най добре ще е да се ориентираш към гейнер, но и храната трябва да ти е добра както вече хеад каза ....
22.04.12
23:52
Здравеите , прочетох че е хубаво когато зимаме суроватъчен протеин да бъде без аспартам и соев примес. Повечето които са препоръчали като водещи марки съдържат соя.Бях се спрял на оптинум нутриум голд , понеже прочетох доста добри отзиви за него, но видях че и в него има соя.Ако може някой да каже за добър суроватъчен протеин който не садържа аспартам и соев примес.Не съм достатъчно компетентен , може и да греша
22.04.12
23:55
Има разлика между съдържание на соя и следи от соя /въпреки, че никой от уважаващите името си производители няма да смесят суруватка със соя/. Виж Синтракс нектар - със сигурност няма соя.
23.04.12
13:44
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.12 13:53.
23.04.12
19:25
Да прав си , аз искам да взема някакъв суроватъчен + амино киселини .. но чета доста различни мнения и съм доста объркан и не знам какво да взема ..
23.04.12
19:55
Като си изясниш - пак заповядай.
23.04.12
21:46
Ти какво би ми препоръчал като суроватъчен протеин и амино ? :)
23.04.12
22:27
Така поставен въпроса - нищо няма да ти препоръчам ;)
Пробвай пак, като дадеш достатъчно инфо за себе си, хранителния и тренировъчния режим, стаж в залата и т.н.
23.04.12
23:26
Тренирам 5 дни седмично , като тренирам секи ден различен мускол.. примерно днеска раце утре крака следващия ден гарди и така на там , като гледам да не натоварвам един и същ мускол.След тренировка карам колело поне по 20 мин. От няколко месеца тренирам по сериозно.Иначе съм спрял тестените работи .. сладко и газирани напитки.. Гледам да се храня правилно.Тежа 80 кг в момента , около 180 съм 23 години .. Това се сещам за момента ..
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.12 23:37.
24.04.12
06:22
За хранителен и тренировъчен режим си, а не за протеин.
Като си начинаещ да не си мислиш, че с пет тренировки седмично нещата, ще станат по бързо?
24.04.12
10:02
Аз не мисля че нещата ще станат по бързо , но се пак ходя и на работа след това на фитнес ..Малко ми е трудно да се възтанова след тренировка вече. Не бързам за никаде по принцип , а относно хранителния режим , знам че с него е най добре но е малко трудно с времето .Мисля че това което не мога да си го набавя от храната ще го набавям от протеинаи амоно киселините.Поне така знам че те дават това което неможе да си набави мускола от храната.Не искъм да ставам гардероб.. искъм да изчистя излишните мазнини , да развиа мусколите .
Искам, а и ми препоръчаха тук, да си взема проетин на прах. Четох, разглеждах и стигнах до Syntrax Nectar Sweets. Мислите ли, че ще е подходящ, като смятам да го пия през деня, тъй като съм по много време навън и не мога да нося толкова храна и вечер след тренировка също ще го пия. Момиче съм, 161 см 48 кг и упорито се опитвам да си изкарам мускулчетата да изплуват изпод мазното, колкото и да е малко. ма не грамадни мускули все пак. Храненето ми преминава от НВД към РБД в момента. Дано съм формулирала правилно запитването :)
Мнението беше редактирано от maggie на 07.05.12 01:00.
07.05.12
01:10
казано от magi shagi на 07.05.12, 00:59:
ма не грамадни мускули все пак.
Ако все пак изкараш някакви огромни мускули от протеин - моля светни ни и нас :D От месото или яйцата, малки или средни мускули се вадят :D
Добре де, стига съм те бъзикал. Малко трудно, но все пак разгадах шифъра - искаш със протеин да заместиш хранене? В такъв случай гледай матриците или хранителните заместители /при условие, че състава им съвпада със хранителния ти режим/.
Хаха знам, че протеина не ги върши тия чудеса, ма понеже пиша в раздел за покачване на тегло, реших да спомена :Д
Иначе си ме разбрал, да http://shop.bb-team.org/syntrax-essence В такъв случай този е подходящ? Матрица, комбиниран. Пише всичко, което ми е нужно в описанието му, но питам да не объркам нещо. :)
07.05.12
08:51
Да, Маги. Syntrax Essence е подходящ.
Други подходящи са:
Syntrax matix
Gaspari Myofusion
Scitec Manna (кутия) - щом преминаваш към РБД, този заместител на хранене също ще ти свърши добра работа.
Много ви благодаря, поръчах си essence, но го нямаха, затова остана matrix. :)
01.06.12
17:29
Здравейте,
Имам един малко тъпичък въпрос, но така и не мога да си отговоря на него. Много ще съм ви благодарен, ако ми отговорите. Аз посещавам фитнес залата от половин година. Опитвам се да натрупам мускулна маса чрез правилно хранене и тренировки. Много ми е интересно дали може да се замени протеиновото блокче от рода на Fitness Protein Bar с някакъв вид Corny?
03.07.12
21:43
Здравейте! На 17 години съм 1.80, 75кг около 6% подкожни мазнини в момента и хранителен режим за покачване на ММ, обикновен тридневен сплит с редуциран брой серии. Качвам трудно, доста трудно. Имам възможност да спазвам добър хранителен режим, с хранения през 2, 2.5 часа, с много протеини и въглехидрати. Не ям джънк фууд, не пия алкохол, газирано, цигари не пуша. Всичко е ок, а не качвам.. Какъв е най-добрия избор за мен - протеин, амино? При положение, че няма да мога да комбинирам, но за сметка на това ще приемам продължително време.
03.07.12
21:47
казано от johnny trevata на 03.07.12, 21:43:
Какъв е най-добрия избор за мен - протеин, амино?
Поправка на хранителния режим, защото очевидно бъркаш нещо!
03.07.12
21:55
казано от head_hunter на 03.07.12, 21:47:
казано от johnny trevata на 03.07.12, 21:43:
Какъв е най-добрия избор за мен - протеин, амино?
Поправка на хранителния режим, защото очевидно бъркаш нещо!
давам примерен хранителен режим, без точни часове, но така или иначе засичам макс 2 часа и половина между тях. (айде случвало се някой път и 3 часа) :
- овес 200гр, прясно мляко
- паржоли - 150гр + 4 филии пълнозърнест хляб
- домашна кайма + ориз + салата (домати,краставици)
- паржоли - 200гр + 4 филии пълнозърнест хляб
- домашна кайма + ориз
- омлет + пълнозърнест хляб + салата - сега отивам да ги ям ;)
пп - всъщност това е днескашния режим :D, после най-вероятно още едно ядене ще има
Мнението беше редактирано от johnny trevata на 03.07.12 21:56.
04.07.12
00:33
С риск да те разочаровам-далеч си от 6% bf , доста далеч :D
04.07.12
00:41
казано от Teen Power на 04.07.12, 00:33:
С риск да те разочаровам-далеч си от 6% bf , доста далеч :D
хммм, като се замисля, наистина съм се поомазнил, ама ти недей да гледаш старите снимки ;) И действително - прав си :)
04.07.12
07:23
Стабилно си хапваш, но това не означава, че е достатъчно. Ако кантарът не мърда, значи храната е малко или активността е прекалено висока за тази храна, както искаш го гледай.
Вариант 2 - проваляш се в тренировките и не даваш стимул за растеж.