Xtend 30гр. (разпределени pre, intra, post) или протеин 3 пъти на ден (сутрин, през деня и post)

25.08.11
09:57

Ако трябваше да избирате кое щяхте да изберете? И ако имам грешка в разпределението и количеството да ме коригирате. Благодаря предварително.

25.08.11
10:15

ще го имам в предвид :)

Не е лошо да го имаш предвид, да.
Трудничко ще ни е да отгатнем някои детайли, за да ти отговорим адекватно.

Иначе на момента мога да стрелям в тъмното и да ти напиша просто някакъв отговор.
Дали ще ти е от полза? Едва ли. Това също имай предвид.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.08.11 10:20.

25.08.11
10:35

Целта ми е покачване на чиста мускулна маса. Добавките които ще приемам са Hot Blood (преди тренировка), Orange Triad, Kre-Alkalyn EFX в почивните дни (2 капсули със закуската) и искам да взема нещо за изграждане на мускулната тъкан, но да го приемам в оптимален вариант (при което финансите ще стигнат само за едно от двете неща за които питам). Хранителния ми режим се основава на 5-6 хранения, някои не чак толкова пълноценни, поради обстоятелствата. Като цяло не мога да си набавям всеки ден 2 грама протеин /кг, не се лишавам от въглехидрати. Ръст 172, 70кг.

Мнението беше редактирано от uktccc на 25.08.11 10:36.

Имаш ли възможност да приемаш и двата продукта или трябва да избираш?

25.08.11
10:50

Разполагам със около 100лв. и трябва да взема по-малки разфасовки ако взема и двата, което предполагам ще е много неизгодно. Затова съм се насочил към един от двата и да го приемам оптимално.

25.08.11
10:53

Няма никакъв смисъл да консумираш 30 храма аминокоселини като пре интра пост,и през останалото време да си без,особено на фона на 70те ти килограма

Имай на ум,че организма не търпи много свободни аминокиселини в кръвната плазма,и те няма как да се задържат там повече от 2 часа
На твое място,бих избрал Екстента,като обаче го пия по 10 грама като пре или интра,а другите разпределени между храненията,така,ти ще създадеш опримални анаболни предпоставки през ЦЕЛИЯ ден

Ще приемаш 5 (словом - пет) хранителни добавки, а храненето ти е компромис? Не ме разбирай погрешно - парите са си твои. При лошо хранене, обаче, резултатите ще бъдат... е, ще провериш сам. Това количество кре-алкалин не знам дали ще ти се отрази ефективно. Три дози протеин дневно означават сериозни пропуски в храненето, няма как да ги наваксаш ефективно по този начин. Трудничко ми е да ти дам конкретна препоръка. Може би Xtend е една идея по-добър вариант, разпредели количеството му в рамките на деня, както те е посъветвал Dean Petrov. Направи всичко възможно, за да подобриш храненето, за да не останеш с само с приятни впечатления от вкуса на добавките.

25.08.11
14:20

Добре :) Благодаря за съветите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1