Тренировъчни програми

25.08.11
18:25

Здравейте, искам да се консултирам с вас , бихте ли ми предложили фитнес програмa за напреднали,защото се колебая и незнам какво да правя , а искам да сменя моята програма :) Мерси предварително

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.08.11 22:00.

25.08.11
19:23

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?gender=247&experience=241&equipment=743

и колкото ти е стажа бе ‘’напреднал’’ :) само по мнението съдя, че хич не е така :) как си тренирал до сега, използвал ли си някакви методи по специални при тренировките, как си с храната ?!

25.08.11
23:59

ми как да съм тренирал с мерак , 7 години волейбол и програмата за фитнеса беше за сила и издръжливост , за това казвам ако може за напреднали ако не за начинаещи

HE

26.08.11
07:02

казано от Cvetelin Rikov на 25.08.11, 23:59:

ми как да съм тренирал с мерак , 7 години волейбол и програмата за фитнеса беше за сила и издръжливост , за това казвам ако може за напреднали ако не за начинаещи

Програма за волейбол ли търсиш или за фитнес? :D
Това, че си тренирал известно време не те прави напреднал! ;)

Cvetelin Rikov, в случая има значение колко си напреднал в силово-кондиционната подготовка, а не във волейбола. Ясно е, че като част от тренировъчния процес сте имали и силова подготовка. Въпросът е какво си научил от нея и можеш ли ефективно да преценяваш кога как да се натоварваш. Не е ясно и какво искаш да постигнеш с програмата, за която търсиш съдействие. Целите във фитнеса са едни, във волейбола - други. Не си казал много други неща - продължаваш ли с волейбола, например...

26.08.11
10:43

Кольо Пияндето, спрях да тренирам волейбол ,казах напреднал ,защото си мислех ,че имам напредак с физическата подготовка която сме правили в фитнеса , сега вече се занимавам само с фитнес и искам да постигна някакъв напредак ,смисъл да кача мускулна маса , за това попитах дали някои може да ме ориентира с няколко фитнес програми ,разполагам с 4 дни в седмицата за тренировки :)

Моите съвети ще бъдат съвсем общи. Започни с кръгова тренировка. Ясно е, че не пипаш щанги за първи път, но все пак ще ти е от полза, докато понавлезеш в ритъм. По твоя преценка, 4-6 седмици по-късно можеш да минеш към разпределяне на натоварването на различните мускулни групи в различни дни. Огледай програмите, с които разполага сайта - има доста добри идеи там. С течение на времето ще усетиш кое как ти се отразява и ще напипаш онова, което работи най-добре за теб.

Ако искаш да постигнеш нещо значимо и интересно, преди всичко обърни внимание на храненето си. То е в основата на резултатите. Ще бъде груба грешка, ако подцениш значението на храненето. Другата такава грешка е да бързаш с постигането на резултатите.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.08.11 11:02.

26.08.11
12:47

Кольо Пияндето,Мерси за информацията :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1