31.05.05
13:28
Давайте си тук предположенията за резултата от мача. Трябва да ги бием за да имаме ня’къв шанс за квалификация. Според мен ще ги бием с нещо като 3-1 или нещо подобно.
по-здрави
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
http://cska.bg/images/bg.PNG
31.05.05
13:48
кога е мача?
4ти юни (събота) от 18:00 часа
http://i5.photobucket.com/albums/y155/Emil_mlo/EdineIco.jpg
Ами то да ги бием, ако ще да е и с 1:0. Марто пак те каня на мача да знаеш!
по-здрави
[quote author=“kaloiancho”]3-1 казвам аз. Съмнения не трабва да има :) Емо къде си в сектор Г?а
Разбира се, че в Г братле! Ако си там може да се видиме аз и Дзвер и жена му ще ходим, та ако искаш и 1 билетче до нас мога да ти дам.
по-здрави
Ами билети имаме достатъчно. Кажи на кое място си? Аз съм вход 17, блок 36, ред 24 Бтв продали ли са се всички билети?
Ами доколкото чух само 18 хиляди билета досега, но стадиона мисля, че ще е пълен. Ние сме вход 21 и на 31ред блока не го помня трябва да видя билетите. Общо взето се пада откъм А сектора. Яка лудница ще е на мача, но след мача може да се видим.
http://i5.photobucket.com/albums/y155/Emil_mlo/EdineIco.jpg
по-здрави
http://www.bfunion.bg/images/gallery/pic_big_48_7.jpg снимка на отбора
Аууу продали са билетите :) само за Г и Б са останали малко билетчета.
по-здрави
успех на националите,хърватска не е отбор,който може да ги спре,само дано не ги подценят
Както знаете, когато нашите бяха в Харватска се отнесоха много лошо с феновете и режисирана простотия беше. Нека тук да им покажем, кой сме ние и как целият стадион от около 40 хиляди души можем да подкрепяме отбора и да скандираме задружно. Тяхната сган ще довтаса тук с около 3 хиляди запалянковци и заслужават да видят, кои фенове са най-добри.
Интересно е какъв резултат предполага човека гласувал за “друг резултат с наша победа”.
Българи Юнаци!
04.06.05
21:21
Ае кво да говорим ... имаме добри футболисти, ама отборани като цяло е слаб. Дай боже поне на Евро 2008 да направим нещо, че си е**ло мамата :evil:
04.06.05
21:45
според мене ше свърши 1-3 :lol:
нямат качества футболистите.Ако тръгнем да разискваме проблемите на националите ни няма да му фанем края ... сичко е относително факт обаче е че ни надиграха и с такава игра не заслужаваме да участваме в Световното
Ми сега след мача и аз ще ве кажа...Ногооо сме зле
Опитах се никога да не помислям и да казвам сред приятели, че ще загубим. Е подържахме доха и подкрепихме футболистите, мятахме сякви боклуци по харватите и ги псувахме и викахме много :) . Поне аз си изкарах добре щото викахме и бях в добра компания с Дзвер, жена му Влади, бащата и още един френд. Както Дзвер отбеляза много лоша тактика на Ицо с това хвърляне на смърт в първите 15 минути в най-голямата жега и въобще простотия пълна.
ПП световното ще е готино и без нас бразилците ще бият :)
по-здрави
Хехехеееееееееееееееееееей, манекените се разходиха по стадиона и не си сваршиха работата! Не съжалявам че паднахме, заслужена е загубата, но ме боли че нищо не може да покажем на Европа!
Бях на мача и направо избеснях...Много зле ни е защитата..мноооого зле...направо не знам как така стана?!
Аз съм оптимистка и се надявам че Стоичков ще се постарае да намери нови и по-добри попълнения защото ако така продължаваме....
А тия хърватите в Г сектор как само ни се подиграваха и дори ни махаха с ръка за чао....побеснях !!!
Нищо следващия път :D
Абе на тия харвати им показахме ада тука, защото мога да те уверя, че в Харватия е много по-слабо и то се видя на техният стадион, че нашите ги подуха от викане. Сега е въпроса дали Стоичков ще си ходи или не. Спомняте си как махнаха след европейското Пенев и това беше грешка. Сега не бива да я повтаряме според мен! Наистина Ицо е слаб треньор, даже много слаб треньор и трябва да го учи този занаят още с години та белкем до следващото европейско да успее. Е дано да си поправи грешките, които направи и да не бъде кон с капаци и да маха всички чужденци от отбора. А и тая простотия на първите мачове с жълтите картони и дето викна Боримиров и т.н., а не беше ги предопредил преди това даже не бива да се повтаря!!! За мен е Пенев да се върне и да помага на Стоичков и Пламен Марков също и въобще да милеят за българският футбол, а не да се правят на педали да плямпат глупости. И срам за Стоичков с неговите статии по вестниците, дано да се научи!
по-здрави