сериозен проблем..?

08.06.05
11:09

здравейте, имам проблем и преди да тръгна по лекари ще го споделя с Вас , пък дано намеря някакво решение.
Занимавал съм се със спорт 15-тина години, преди 8 започнах с финтеса/сега съм на 44/ и се “хващам” за щангите поне 2 пъти седмично. През тези години не съм пил никакви стероиди.. само протейн, креатин и аминокиселини. През март тази година видях една програма на Калин Неделчев - Цикъл за натурално трениращи.. с две думи пих в продължение на около месец трибестан/1000 мг. дневно и DHEA/в началото 200 мг, след това 100 мг.дневно/. ...Преди 3 седмици се появиха смущения в ерекцията, почти липса на желание за секс.. естествено и психическо натоварване. Съвети, мнения..?

Ами спри трибестана. Не знам дали е пряко от него(ясно, че той стимулира), но при налично заболяване може и да е по - скоро издевателство, отколкото помощ. Пък и как точно въздейства на жлезите та ги стимулира, един Бог знае.
Според мен 3 седмици не е толкова дълъг период та да си направиш крайни заключения.
Във всеки случай ако продължи още няколко седмици, иди на лекар.
И... Не знам как да го дам на почти два пъти по - възрастен от мен човек тоя съвет, но... Не се психирай. Мисълта за предните неуспешни пъти даже и при напълно здрав организъм може да ти докара нови неуспешни. В този “спорт” психиката е най - важното, и всички стимуланти да вземеш, ако не си достатъчно отпуснат пак нищо няма да стане.
Според мен.
по-здрави!

08.06.05
17:33

...благодаря..., но трибестана и DHEA ги спрях в средата на април, а проблема се появи след 20 май.
...все пак благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1