25.08.11
17:43
Здравейте :) На 18 години съм ,177см, 62,8кг.
Когато започнах бях 55 кг. Тренирам от 3-4 месеца.2 месеца бях на кръгова тренировка,сега съм по системата 10х10 която е дал Oranje (благодаря му за това). Та въпроса ми е,преди тренирах футбол и нямах кой знае какви мазнини по корема ,но сега като чели малко понатрупах :) Не ям сладко не пия газирано и т.н боклуци.
Искам просто да качвам по тялото защото съм слаб,но да не ми се отразява това по корема.
Искам да сваля най-вече около и под пъпа там имам повечко.
Какви упражнения да правя? Обикновенните коремни но с тежести вършат ли работа?
Повдигането на крака от вис? Колко серий и с какви повторения.
Благодаря на всеки отзовал се.
Ето една снимка:
25.08.11
19:19
Изчистването се прави отделно от качването на маса...Едно по едно са нещата.За да изчистиш мазнините трябва да се храниш по-малко от обикновенно със белтъчни храни и да правиш кардио...А за да качваш маса ти трябват много въглехидрати.По-добре се ориентирай към качването на маса така като гледам от снимката.Но ти си знаеш де,важното е,че нещата се правят едно по едно..
25.08.11
21:27
Имаш 2 варианта:
1.Да качиш определено количество мускулна маса.
2.Да изчистиш мазнините и да почнеш да качваш мускулна маса,но при качването вероятно пак ще качиш и мазнини,тъй че препоръчвам ти да качиш и след това да изчистиш.Е все пак си зависи и как се храниш.Може при качването на мускул да качиш и мазно,може и да не :)
26.08.11
10:09
Да те са,искам около пъпа там да сваля малко :)
26.08.11
11:09
8-) според мен не ти трябва никакво чистене на мазнини, прекалено си слаб. Започвай да качваш маса и да тренираш яко, коремът ти като се оформиш просто ще ти се стори много слаб.
26.08.11
14:31
Не мога да си престаявя как искаш да ти изглежда корема след чистенето за което гоВориш. За мен имаш нужда само от МААСА.