26.08.11
16:23
Пил сам азотен бустер + креатин и сега ми свършиха и двете и искам да си взимам пак азтен бустер, трябва ли да чакам известно време или без почивка ?
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.08.11 16:24.
26.08.11
16:34
Да ,добре ще ти дойде една кратка почивка .
Защото ,след като си използвал азотния бъстер ,организма е привикнал до една известна степен към този продукт и сега като започнеш да взимаш другия няма да има същия ефект като първия. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.08.11 16:57.
26.08.11
17:06
Добре де... толкова ли е сложно?
Как да задаваме въпроси интелигентно?
На опаковката на продуктите има ли информация за това?
26.08.11
19:16
казано от Кристиян Велков на 26.08.11, 16:34:
Да ,добре ще ти дойде една кратка почивка .
Защото ,след като си използвал азотния бъстер ,организма е привикнал до една известна степен към този продукт и сега като започнеш да взимаш другия няма да има същия ефект като първия. :)
Напълно е прав Кристиян Велков, че трябва да направиш кратка почивка, преди отново да приемаш бустера . По принцип 20-25 дни са напълно достатъчни, но продължителността на почивката зависи и от това колко време си приемал продукта и в какво количество .
26.08.11
20:09
Добре, само едно не разбирам - защо трябва да говорим наизуст?
Кои са продуктите? Как така препоръчвате продължителност на почивката без да знаете това?
son of a gun, имаш ли представа какво представляват добавките, които приемаш и как действат те?
26.08.11
20:10
Има нещо доста сбъркано в начина по който се възприемат тия продукти. Хем азотен бустер, хем креатин...масово хората май гледат на тия неща като на подобрители за гориво - колкото повече, толкова по-добре. Нейсе...
Човек на нормална, богата на белтъчини диета, благодарение на храната си набавя около 2 г. креатин на ден. Значи за зареждаща фаза на обикновен, трениращ 3-4 пъти седмично, човек му трябват 2-3 грама на ден за около две седмици. Затова и се препоръчва презареждане на на всеки няколко месеца, защото човек лека-полека губи креатина който е в повече. А като сипеш от всичко по много в гастроинтестиналния тракт стават едни други неща, от които обикновено резултата е че човек не може да изкара твърдо л....о седмици наред. Просто за размисъл го казвам.
казано от son of a gun на 26.08.11, 19:33:
а през това време може ли да пия протеин ?
Протеин може да се пие непрекъснато.Все едно да питаш като съм гладен може ли да ям?
А от азотните бустери съм изпитвал привикващ ефект. В началото ми действа уникално, като взема втората кутия нищо не усещам. Според мен подобни добавки трябва да се взимат циклично според предписанието на опаковката и концентрацията на съставките(някои бустери са доста по силни от други). Спокойно можеш да си починеш от бустера 2 месеца и през това време да ползваш други добавки.После като вземеш отново, ще изпиташ ефекта му с пълна сила.
26.08.11
22:06
Основен принцип при цикличното използване на каквото и да било е, колкото време пиеш, двапъти повече време почиваш. Не знам някой да е умрял от липсата на азотен бустер или креатин. Като почнете с тея въпроси “Ама сега спрях да взимам едно, а с какво да продължа” - какво прималява ви само, като си помислите, че ще спаднете? :D
казано от Кольо Пияндето на 26.08.11, 20:09:
Добре, само едно не разбирам - защо трябва да говорим наизуст?
Кои са продуктите? Как така препоръчвате продължителност на почивката без да знаете това?
son of a gun, имаш ли представа какво представляват добавките, които приемаш и как действат те?
продуктите са SuperPump 250 и Scitec ce extreme 120 caps.