Кламатски водорасли AФА: съвършената супер храна.

24.08.11
13:03

Какво ще кажете за тези канадски водорасли според вас добри ли са ? И ще имат ли ефект върху мускулите... наистина ли съдържат Протеини 60,03%

http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CCcQFjAB&url=http://www.vodorasli.com/afa.htm&ei=LMBUTqr9AfPE4gS9u8CuBw&usg=AFQjCNFkmuqTp5PjIxbCY04WoKOoeF_QnA

ОМГ аквасорс!
чувам разнородни отзиви за тях.

24.08.11
13:13

като цяло едно време усещах енергия от тях - аз използвам зелена енергия (водорасли + алфалфа или каквото е там :) ) и особено като съм болен или ми е леко дискомфортно имат ефект, но чак пък супер храна, айде нема нужда

24.08.11
13:13

С подобно протеиново съдържание са и спирулината и хлорелата (освен всичките им други хубави качества). Иначе, да, водораслите СА съвършенатата храна, единственото им несъвършенство е “аромата”. :D

TN

24.08.11
13:14

От къде ги купувате тези неща,бре ? :D

24.08.11
13:18

казано от The Next на 24.08.11, 13:14:

От къде ги купувате тези неща,бре ? :D

От магазини за здравословни храни. Има ги под формата на капсули, прах, в състава на спагети, консерви (обаче там са други видове) и каквото се сетиш. Дори съм попадала на десерт “спирулина бар” :)

Аквасорс са мултилевъл компания и ако намериш техен представител той или ще ти ги праща по пощата, или ще ти ги носи. аз продължавам да смятам че прасето е най-съвършенното водорасло...

25.08.11
00:16

Напълно съм сугласен, но теленцето и агнето също не са лоши, макар и да не са супер храна : D

26.08.11
20:08

Ами не знам... аз ги бях гледал в един магазин на центъра на Варна. Магазина е за такива добавки малко по-екзотични. Искам да ви попитам ако ходя на фитнес (нормални тренировки 3 пъти в седмицата) ще има ли ефект поради високото съдържание на протеин  60,03% ?

Мнението беше редактирано от sambito на 26.08.11 20:08.

ползата на водораслите не е високото съдържание на протеин.

26.08.11
21:50

Значи по отношение на физика да не очаквам подобрения :? Или ако има ще са от фитнеса а не от водораслите ? Подобрения ще има само върху имунната система така ли ?

на всичките ти въпроси отговора е “не е това”.

Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 27.08.11 00:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1