помощ плс

KO

08.06.05
13:24

здравейте нов съм в този форум,та искам да ви питам разни неща.
Та аз съм висок 184 тежа 77 кг но имам мазно около корема талията ми е 82 ,сутрин като стана нямам корем но като се наям повисва ,та следния ми въпрос е ще почна диета или НВД както се нарича,та за какав вид да тренирам за мускулна маса или за релеф(чистене) ако кажете за релеф релеф по колко да правя 3или 4 серии по 12 повторения плс кажете ми да знам та да почна да тренирам да изчисатя тоя корем,не ям хляп от месец вече изклучение един път и алкохол не пия та кажете ми за какво да тренирам за маса ил иза релеф

08.06.05
13:33

Здравей и добре дошъл във форума! Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Защо не прегледаш програмите за начинаещи в сайта? Според мен най-добре е да започнеш по програма за маса, като спазваш хранителен режим за поддържане на тегло. Това ще ти позволи да качваш относително чисто или да сваляш по малко (в зависимост от твоята структура). След няколко месеца с леки корекции на храненето ще можеш да тласнеш своето развитие в желаната от теб посока.

Поздрави

KO

08.06.05
13:44

10х матрине ,та значи да си спазвам НВД да тренирам 3 серии по 8 повтрорения така ли или 3 серии по 12 повторения ,плс кажи ми

08.06.05
13:49

Е добре де, прочети в сайта. Не е много.
Това е програмата за начинаещи (по дяволите, има и версия за печат, толкова ли те мързи :) )
В предния си пост съм ти дал линк към храненето. Поддържащ режим означава приетите и изразходвани калории да са приблизително равни. А иначе НВД, ВВД, РБР... Аз бих ти препоръчал РБР, но можеш да избереш което ти харесва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1