27.08.11
17:35
Здравейте,
Значи стажа ми е около 3-4 месеца досега съм тренирал по тридневен сплит.
Понеделник - Гърди и трицепс
Вторник - Почивка
Сряда - Гръб и бицепс
Четвъртък - Почивка
Петък - Трапец, Рамо, Корем
Събота и Неделя - Почвика
Обаче ръцете ми изостават малко и мисля да сменя програмата какво мислите за тази:
Понеделник - Бицепс и трицепс
Вторник - Гърди, предмишница и корем
Сряда - Почивка
Четвъртък - Гръб, трапец и рамо
Петък - същото като понеделник
Събота и Неделя - Почивка
Моля да си кажете мнението :)
Първата програма е доста по-добра от втората според мен! Дай и малко време да подейства. Помисли си за програма с 4-дневен сплит и ръце в отделен ден(един път в седмицата е достатъчно). Големият ти проблем според мен е кога си тренираш краката а не дали ръцете ти изостават!
Мнението беше редактирано от Георги на 27.08.11 17:51.
27.08.11
18:36
те щото краката са му добре в сравнение с горната част на тялото.. даже са прекалено развити.. Нали така младеж :D
27.08.11
18:55
Сега не знаят хората че краката тряя се тренират за кво да ги тренират нищо че помагат да се развие цялостно тялото и също така стимулират производството на анаболни хормони в тялото което помага за цялостното развитие на всички мускулни групи включително и ръцете така че започни да тренираш краката а не ръцете 2 пъти седмично
27.08.11
20:07
Ако искаш пробвай това—> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40555 (само деня за ръце)
27.08.11
21:48
Strong, може би незнаеш, но като се тренират крака расте цялото тяло. Като се тренират се освобождава вещество наречено тестостерон, сигурно си го чувал.
27.08.11
21:57
Ачо, може би не знаеш, но човека написа, че има болест, с която не съм запознат, но щом го споменава изглежда няма как да тренира краката.