Немски стоки ТСМ

27.08.11
23:50

Някой купувал ли си е нещо скоро от този сайт. Преди седмица си поръчах пулсомер, но все още никой не се е свързал с мен. Чудя се дали информацията в сайта е все още актуална и дали изобщо работи. Междудругото някой може ли да ми каже дали и къде има магазин на ТСМ в Бургас. Благодаря Ви предварително :)

Темата беше редактирана от default на 27.08.11 23:50.

28.08.11
00:43

Аз имам ето такъв пулсомер, малко по-стария модел с малки разлики и го ползвам около година и половина. Много съм доволен!
http://www.sportsdirect.com/karrimor-heart-rate-monitor-mens-754071

Мнението беше редактирано от Георги на 28.08.11 00:43.

един приятел си взе от магазин на ТСМ и е доволен. аз на тия от сайта им писах - никакъв отговор. освен да намериш магазин в който на място да си го купиш...
друг вариант е онлайн магазините за екипировка - където продават джунджурии за колелета, ще има и пулсомери. за..3-4 пъти повече пари...но поне ще го имаш :)
също така си помисли какви функции искаш.

28.08.11
09:25

Като функции ми трябват максимален, нимимален и среден пулс, както и да известява ако пулсът е достигнал определена честота. Някакъв обикновен пулсомер би ми свършил работа. Днеска ще пътувам за София. Ако някой ми каже къде има магазин на ТСМ, ще съм много благодарен :)

казано от default на 28.08.11, 09:25:

Ако някой ми каже къде има магазин на ТСМ, ще съм много благодарен :)

- До Халите на ” Екзарх Йосиф”
- В Хаджи Димитър на ул. Ильо войвода има склад
-  с/у Била в Младост
- Младост в блока където бяха корекомите на Квеле има сервиз за телевизори телефони и т.н. и вътре продават и ТСМ - има доста неща.
- Св. Наум като тръгнеш от х-л Хемус поСв. Наум преди сфетофара на Милин камък от дясно се намира.
- Люлин на кооп. пазар.
- От дясната страна на бившия супер Насър на Г.М.Димитров
- На Стамболийски и Одрин - пада се на трамвайната спирка, на пазара Д. Петков - от към Пиротска
- Има един на “Шишман”
- Има два склада. Единият е до митницата на Кукленско шосе,в бившото ЗДМ /Завод за Дървообработващи машини/ Другият е пак на Кукленско до хотел Родопи ,в помещение на бившият завод за Метални конструкции.

Студентски град бл.54 - има компютърен клуб “Маниа” и ТЦМ на приземния етаж.

30.08.11
00:35

Благодаря на всички за помощта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1