Ще ми се отрази ли драстично флайсът на гръдната обиколка?

Добър ден.Днес разховарях с инсруктор,който ми изготви хранителен режим и ми даде няколко упражнения за изпълнение за първия месец.Като цяло повечето упражнения за момента са с дъмбели и за ръце.едно от упражненията е Флайс и имам следното питане-тъй като в момнта си харесвам гръдната обиколка ще ми се отрази ли върху нея драстично?Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 20.08.11 20:57.

20.08.11
20:54

едва ли ще се отрази изобщо

AD

20.08.11
21:58

Не.

21.08.11
09:47

ако диетата е за сваляне на тегло, това може да ти се отрази драстично на обиколката

АЧ

21.08.11
16:37

На мен флайса ми влиза г/д добре, но всичко е индивидуално.

21.08.11
16:43

Отговорът е Не флайса разширява гърдите прави ги по широки на гръдната обиколка ще ти се отрази Пул-овер :)

28.08.11
21:06

На мен ми се струва че не питаш за гръдната обиколка а за големината на чашката. Като цяло всичко е индивидуално, но накратко ако ще свалящ килограми неминуемо ще свалиш и от тази област. А дали ще свалиш много или малко си е въпрос на ген.

30.08.11
01:28

Ако флайсът променяше гръдни обиколки (като ти имаш предвид мастната част от гърдите ти, а не мускулната част очевидно), всички пластични хирурзи в България щяха да берат ягоди в Шотландия сезонно.

Друг е въпросът, както вече ти казаха, че диетата ти може драстично да ти промени големината на гръдната обиколка в зависимост от това доколко драстично ти се променя начина на хранане с този, който си имала досега. Физически е невъзможно да намалиш процента на подкожни мазнини и да си запазиш гърдите същите.

Съдейки по това, което си написала и тъй като това ти е първият месец, надали ще ти се промени гръдната обиколка от упражнения с дъмбели с ръце основно. Няма достатъчно разход на енергия там.

Мнението беше редактирано от Timon на 30.08.11 01:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1