29.08.11
00:15
Добър вечер. Регистрирах се в този сайт, поради един проблем, който ме касае. Значи основният въпрос е как да кчавам килограми. А сега ще започна малко от по-далеч. Още от малък съм имал проблеми с наддаването. В смисъл, че трудно и бавно наддавам. А не е като да не ям. В началото на тази година си казах, че е време за промяна. На 22 съм и варирам между 57-60 кила. Аха да стана 60-61 и не след дълго пак смъквам. Казах си че е време за промяна. Преглеждах форуми за хранителни режими и тренировки и така нататък. Никога не съм бил фитнес маняк. Просто не ме е влечало. А не обичам да правя нещо, което не ми е присърце. Но това не значи, че не спортувам. Обичам спорта, а имам и тежести в къщи. И си тренирам в домашна обстановка. Но не се виждам да вдигам в залата. Та, тази пролет се разцъках тук там и си изготвих една хранителна програма с повечко хапване на ден. И то не някакви боклуци, колкото да съм ял, а според това което пише във форумите. Хапвах често и всеки ден си тренирах в домашна обстановка. и наистина имаше резултат. За 4 месеца маааалко се промених. успях да кача 9-10 кила и станах 69-70. Хах за фитнес маняците това може да е нищо, ама карай...... :D И наистина имаше промяна във фигурата ми. Ръцете ми позаякнаха. Гърдите също малко, рамене и те. С две думи имаше помяна от както се казва преди-сега. Но през лятото започнах работа, а и ще продължавам и за в бъдеще да работя. Работата ми е свързана с много ходене и обикаляне. Което както се досещате ме лишава от редовно и често хранене. И така за два месеца успях да смъкна това, което качих за 4. Просто съм такъв, трудно качвам, но много лесно смъквам. И сега пак съм на стартова позиция. Та някой може ли да ми даде съвети какво да правя че да мога да си качвам, въпреки работата. Сори, за романът който дръпнах, затова ще обобщя накратко:
1. не съм фитнес маня, но тренирам вкъщи
2. трудно качвам, но лесно смъквам
3. работата ми е свързана с много ходене и обикаляне
4. нямам време както преди да се храня по 6-7 пъти на ден
Ще съм ви много благодарен, ако ми дадете добри съвети за това как да кача килограми.
29.08.11
08:39
По възможност яж колкото се може повече пъти. И мойта работа е подобна + яко мъкнене на касетки, 4 дена по 12 часа - как ти звучи ? Зле.. Старай се преди и след работа да имаш едно огромно ядене, а защо не и по време на работа на почивката ти ;)
29.08.11
09:42
Урко,тия глупости за 6-7 пъти хранене ги остави на меланхолиците,то и бебетата не се хранят толкова
За съжаление е така,лайстайла винаги ни включва работа,трябва да се храним и да живеем,няма как
За твое успокоение ще ти кажа:СПОКОЙНО!!!Ще става по зле! :)
Ще видиш след време какво е със жена,вечно мрънкаща и 2 дечица,в моя случай са и над 70 служители на славата ,още толкова строители и 2 РИМСКИ бригади,с които е малко странно да се работи,но нейсе
Твоето решение се нарича въглехидрати:аз съм същия генотип,аха да не се храня и всичко заминава:
Не се плаши от така наречения джънк фууд,стига разбира се да не са пържени картофи
Но виж:това марсчета,протеинови барове,дюнери без пържени картофи и сосове....унищожавам в големи количества,особено когато съм на крак
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 29.08.11 09:52.
29.08.11
12:11
казано от Dean Petrov на 29.08.11, 09:42:
Не се плаши от така наречения джънк фууд,стига разбира се да не са пържени картофи
Но виж:това марсчета,протеинови барове,дюнери без пържени картофи и сосове....унищожавам в големи количества,особено когато съм на крак
Не виждам нищо по-добро в един марс в сравнение с пържените картофи!!!
29.08.11
12:14
казано от Dean Petrov на 29.08.11, 09:42:
Урко,тия глупости за 6-7 пъти хранене ги остави на меланхолиците,то и бебетата не се хранят толкова
Не знам за бебетата но всеки постигнал резултати в този спорт поддържа над нормалния брой хранения, било то защото това дава възможност за поглъщане на по голямо количество храна(за трудно качващите) или защото дава усещане за ситост(за трудно смъкващите) а да не говорим от гледна точка усвояемост на нутриентите.
29.08.11
12:17
казано от urko urkov на 29.08.11, 00:15:
За 4 месеца маааалко се промених. успях да кача 9-10 кила
Постижението ти е фрапиращо успешно откъм качване на килограми не се самозалъгвай!
Не проумявам какво искаш да качваш - килограми тлъстини ли... Щом тренираш горе- долу сериозно и държиш тези кила - значи си супер изчистен и си тяло мечта за 75% от българските мъже
30.08.11
00:48
Сега като ти каже,че е 180+ и тялото мечта май не е много уместно изказване за тия 57-60кг.Или просто аз съм от 25те % не знам.