29.08.11
13:53
Здравейте! Бих искал да помоля по-запознатите и по-опитните във форума да си дадат мнението относно суроватъчния изолат на НАУ (неовкусен). healthstore.bg/Whey-Protein-Isolate-Neovkusen-2268-g.html 25г протеин в 28г доза изглежда страхотно, а и отсъствието на ацесулфам и аспартам е огромен плюс, доколкото знам. Интересува ме къде горе/долу стои този протеин в сравнение с Голд Стандарт-а и другите топ-суроватки. Благодаря предварително за вниманието!
Протеин като протеин, попринцип Now е фирма с дългогодишна традиция и те никога не биха си позволили каквито и да е било разминавания в качеството, така че избора ти никак не е лош.
Чао и по-здрави!
Now са номер 1 в щатите от 40 години.Това за мене лично е най-добрата фирма за хранителни добавки. Само разнообразието им от продукти би трябвало да ти говори за тяхното качество. Единствената фирма за хранителни добавки получила одобрение в Щатите да бъде прилагана в болнични и здравни заведения. Цените са им малко високи, но отговарят напълно на качеството за разлика от някои други от топ фирмите. А изолата пък си е “Краля на протеините”. Няма да сбъркаш! Успех!
29.08.11
16:11
Най-добрият протеин на пазара за мен. Тъкмо планирам да се сдобия с едно чувалче. Цената е висока, но и качеството неоспоримо.
Любимият ми протеин! Отлично количество белтък в доза! Много хубав вкус “нискомаслено мляко” :) После дъхът обаче е “мани-мани” :D NOW e фирма с традиции! Къде стои сред другите ли? Над тях! ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.08.11 21:19.
29.08.11
21:20
казано от Стоянчо на 29.08.11, 21:16:
Любимият ми протеин! Отлично количество белтък в доза! Много хубав вкус “нискомаслено мляко” :) После дъхът обаче е “мани-мани” :D NOW e фирма с традиции!
Взе ми го от устата това с послевкуса,като изключим него е доста добър протеин,ИСО 100 го бие обаче,както и хидроуей-а на ОН<но на тази цена е добро предложение
29.08.11
21:24
Пих 2 или 3 чувала от него. Леле, как се радвах, като свърши.
Страхотен профил, но след първите 10-15 дози се иска много воля, за да продължиш да го пиеш. :)
29.08.11
21:25
Мите,аз го пиех преди 2 години зимата в период на маса,и след 2-3тата доза,започнах да го омесвам с глюкоза,и става поносимо
Благодаря на всички за адекватните отговори. Интересуваше ме предимно качеството му, вкусът за мен не е от значение. :)
По-здрави!
31.08.11
16:24
Последният протеин,който си взех..Ако си взимам протеин отново ще е същия,но нямам такова намерение...няма файда от протеините!Това го казва човек,който знае какво да яде + се е оливал с Now Whey Isolate -неовкусен.Вземи си телешко за тези пари и ръгай във фризера!
Мнението беше редактирано от donsir на 31.08.11 16:25.
31.08.11
17:03
казано от ||| на 31.08.11, 16:24:
Последният протеин,който си взех..Ако си взимам протеин отново ще е същия,но нямам такова намерение...няма файда от протеините!Това го казва човек,който знае какво да яде + се е оливал с Now Whey Isolate -неовкусен.Вземи си телешко за тези пари и ръгай във фризера!
Да не очакваше да качиш 5 см. на ръката или плочките сами да излязат :D :D :D
Хайде да не хващам да ти зачитам мненията из форума, че ще има много смях а? ;)
31.08.11
18:06
Доверявал съм се на фирма NOW, продуктите са добри. Много пъти в живота си съм казвал на някои хора “глътни какво толкова ще ти стане” и вкуса на неовкусения не ме притеснява.
31.08.11
20:59
казано от head_hunter на 31.08.11, 17:03:
казано от ||| на 31.08.11, 16:24:
Да не очакваше да качиш 5 см. на ръката или плочките сами да излязат :D :D :D
Хайде да не хващам да ти зачитам мненията из форума, че ще има много смях а? ;)
До колкото си спомням първата ти тема във форума беше изкарана от Valdis преди време,но ти я изтри почти моментално.Заглавието гласеше нещо от сорта дали е добре да се комбинират аминокиселини с протеин.Смешното не беше въпросът ти,а това,че побърза да изтриеш темата. ;) Във форума задавам най-тъпите си въпроси (обикновено с предположения за отговорите),оставям други да трупат авторитет,виртуален. ;д
Ако ми редактираш поста и аз много ще се смея.
31.08.11
21:10
казано от ||| на 31.08.11, 20:59:
До колкото си спомням първата ти тема във форума беше изкарана от Valdis преди време,но ти я изтри почти моментално.Заглавието гласеше нещо от сорта дали е добре да се комбинират аминокиселини с протеин.Смешното не беше въпросът ти,а това,че побърза да изтриеш темата. ;) Във форума задавам най-тъпите си въпроси (обикновено с предположения за отговорите),оставям други да трупат авторитет,виртуален. ;д
Ако ми редактираш поста и аз много ще се смея.
Отново коментираш нещо, което не ти е ясно.
Нямам права /вече/ да трия, местя или каквото ти се привижда ;)
Темата беше модерирана тогава от Емзо и ако имаш проблем с това - обърни се към него.
Поста няма как да ти го редактирам - уточних по-горе защо ;)
Мнението ми беше някъде от 2002 г., а твоето от днес :D
Не знам дали ти е направило впечатление, че на въпроса ми не беше направен дори опит да се отговори, защото по онова време информацията за този спорт беше прекалено оскъдна, а за добавките няма да коментирам :D
Да не забравиш да си изпиеш протеинчето :*
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.08.11 21:11.
31.08.11
21:47
Е аз както казах не те упреквам за въпроса,а за това,че си изтрил темата,но явно и в това си оневинен :)
Идеята ми беше,че всички малко или много сме били плажни билдъри,дори и ти,аз и 90% от тукашните форумци и сме задавали тъпи въпроси.
Иначе се учудих,че така реагира на това,което казах за протеините.Това,че ти навремето си мислел,че от протеинова пудра ще качиш 5см баница не значи,че всички сме така ;Д
Нау изолата възстановява чудесно и попива мускулни трески по-добре от всички други протеини и гейнери,които съм пил,но напоследък предпочитам да нагъвам следтренировъчни мръвки от колкото да доизпивам останалата пудра.А след като свърши не планирам да пръскам пари за протеинови прахоляци.
Със здраве и лека вечер.
31.08.11
21:57
казано от ||| на 31.08.11, 21:47:
Нау изолата възстановява чудесно и попива мускулни трески по-добре от всички други протеини и гейнери,които съм пил,но напоследък предпочитам да нагъвам следтренировъчни мръвки от колкото да доизпивам останалата пудра.А след като свърши не планирам да пръскам пари за протеинови прахоляци.
Със здраве и лека вечер.
Виж, това мнение е доста по-различно от предното а?
Тук вече мога да се съглася на 100% с теб и да те поздравя за мисленето, но предния ти пост за протеина беше под всякаква критика ;)