Изкълчена китка

CL

29.08.11
21:53

Здравейте машини :) преди време писах за моя проблем:изкълчих си китката до толкова че да немога да правя лицеви.Дадох си 1 седмица почивка и сега се чувствам по-добре но все още има болка, днес си сложих лед за 10ина минути и почувствах страшно облекчение...та въпроса ми е да продължавам ли да я изстудявам тая китка или да спра,защото ми казаха че лед се слага само когато е ‘’прясно’‘?

не си криви китките като правиш лицеви опори и можеш да му спреш леда.

29.08.11
22:04

Аз понеже имам “проблемна” китка, при тренировки, в които се товари използвам ластичен бинт (но при мен проблема си е постоянен, а не инцидентен).

Криотерапията е ефективна през първите 36 или най-много 48 часа след контузията. След това полза от леден компрес няма. Имаш нужда от лекар.

01.09.11
17:53

Изкълчване на китката е жестока контузия. Лекарско заключение ли е, че е изкълчена? Съмнявам се! Посъветвай се с лекар. Не злоупотребявай с криотерапията, че може да си докараш сериозни проблеми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1