08.06.05
13:32
Значи пуснах един топик във за упражнение за сваляне на маса от седалищата и оттам ми казаха че ми трябва диета и бягане.Бягам
всяка семица в неделя по 2 часа горе-долу,ама не знам дали е достатъчно.Колкото до диетата нямам си никаква представа каква трябва да е.Ако някой който се е справил с този проблем(излищните сантиметри отзад)нека помогне.Много е важно.Идва лято все пак.
Здравей! Бягането не бих казал, че ти е правилно. 4 пъти седмично по 30 мин е по-добре мисля. Или три пъти по 40мин. Не смятам, че ще постигнеш много при сегашното положение. И как така не можеш да изготвиш диета. Всеки може да изготви (може да не е правилна, но ще е начало). В сайта има много информация по въпроса. Прочети в раздел хранене.
Поздрави
Благодаря!!! :)
Забравих да попитам дали ако ползвам фетбърн ще има някакъв ефект?И понеже не сум ползвал ако може да ме насочите към нещо.
Благодаря предварително!
Ами дали ще има ефект зависи от фет-бърнъра, от правилната диета и кардио тренировките.
Като предложение за фет-бърнър бих ти препоръчал Super Fat Burner на American Muscle. Аз лично съм доволен от него като продукт, пък и цената е прилична. :D