Диетка???

08.06.05
13:32

Значи пуснах един топик във за упражнение за сваляне на маса от седалищата и оттам ми казаха че ми трябва диета и бягане.Бягам
всяка семица в неделя по 2 часа горе-долу,ама не знам дали е достатъчно.Колкото до диетата нямам си никаква представа каква трябва да е.Ако някой който се е справил с този проблем(излищните сантиметри отзад)нека помогне.Много е важно.Идва лято все пак.

08.06.05
13:54

Здравей! Бягането не бих казал, че ти е правилно. 4 пъти седмично по 30 мин е по-добре мисля. Или три пъти по 40мин. Не смятам, че ще постигнеш много при сегашното положение. И как така не можеш да изготвиш диета. Всеки може да изготви (може да не е правилна, но ще е начало). В сайта има много информация по въпроса. Прочети в раздел хранене.

Поздрави

08.06.05
14:18

Благодаря!!! :)

Забравих да попитам дали ако ползвам фетбърн ще има някакъв ефект?И понеже не сум ползвал ако може да ме насочите към нещо.

Благодаря предварително!

08.06.05
18:52

Ами дали ще има ефект зависи от фет-бърнъра, от правилната диета и кардио тренировките.
Като предложение за фет-бърнър бих ти препоръчал Super Fat Burner на American Muscle. Аз лично съм доволен от него като продукт, пък и цената е прилична.  :D

08.06.05
19:06

Да определено ще пробвам и с фетбърнър обаче откаде мога да си купя(ако има онлайн магазин супер)?Извинете за тъпите въпроси ама
по-добре да съм наясно,нали? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1