да ми препоръчате упражнения за релефен корем

АК

21.08.11
13:46

Можете ли да ми препоръчате упражнения за корем които да правя в домашни условия, не знам дали за корема има значение но целта ми е предимно релеф. Аз от доста време правя всякави упражнения за корем и мисля че корема ми е здрав, но по скоро е станал твърд и като че ли е пораснал малко ( в никакъв случай не съм дебел 182/70кг съм)  отколкото релефен и затова се чудя дали тренирам ефективно. Ако може да ми препоръчате някакви упражнения за релефен корем ако има такива и да ми кажете колко често е добре са се правят упражненията, аз в момента правя някъде през ден.

АК

22.08.11
11:32

добре, може да ми кажете просто вие какви упражнения за корем правите и колко често
Благодаря предварително !

Мнението беше редактирано от А К на 22.08.11 11:32.

30.08.11
18:16

Аз ти препоръчвам , ето тази програма :

Това клипче си го пускаш , и го правип заедно с човека там на екрана :D
Това е Level 1 , Каза че и преди си правил корем , така че мисля , че ще ти е добре , ако ти е лесно , пиши тук , ще ти пратя линк към Level 2 :)
Програмата работи при мен перфектно , всичко е много добре направено.. Има си почивки и упражнения за всяка част на корема , така че успех :)

Добре е да се прави през ден , даже като за начало , ако ти е трудно , през 2 дена , пак ще има ефект !

Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 30.08.11 18:17.

АК

30.08.11
21:01

мерси ще ги пробвам, а иначе аз досега правех тези, някъде през ден  - http://vbox7.com/play:c500421d, но ми се струва че корема ми става доста здрав, но не е на външен вид релефен, знам че за да излязат плочките трябва и да се яде правилно, затова не ям боклуци, но май някъде бъркам и не знам точно къде

31.08.11
12:27

Според мен никъде не бъркаш , просто ти трябва търпение , аз корема го тренирам сериозно вече може би от година и нещо..
А първоначално даже ядох като всяко 13-14 годишно момче снакскове , вафли , кроасани - и то само това ! Истинска храна почнах да ям отпреди месец :D Пък и макар , че ядох боклуци пак имах ефект , доколкото помня :D
Прави си програмата през ден , имай търпение , пък за храната нищо немога да ти кажа , защото аз мойта немога да си оправя :D

АК

31.08.11
13:08

ясно, мерси, ще правя упражненията, а може ли да ми пратиш линк и към level 2 за да ги видя и тях :)

31.08.11
13:20

:)

АК

31.08.11
14:26

благодаря :)

31.08.11
22:57

Не мисля че е нужно да правиш чак такива упражнения.Аз веднъж седмично правя коремни на наклонена пейка, и плочките са ми доста добре очертани само от това.Дори в момента имам по голям процент мазнина по тялото, и пак се виждат доста добре.
Недей да си губиш времето с такива “програми”.

HE

01.09.11
06:53

казано от Киро Иванов на 31.08.11, 22:57:

Не мисля че е нужно да правиш чак такива упражнения.Аз веднъж седмично правя коремни на наклонена пейка, и плочките са ми доста добре очертани само от това.Дори в момента имам по голям процент мазнина по тялото, и пак се виждат доста добре.
Недей да си губиш времето с такива “програми”.

Остави го да си прави програмата. Виж какъв задушевен разговор си водят :D
Чаках някой да спомене въпросното “мазно” по корема и ето, че се случи.
Без да изчисти корема, ще види плочки, но друг път :D

Ето упражненията, които в моите очи работят най-ефективно (по ред на моите предпочитания):
- Toes to rings
- Toes to bar
- Молитва (на скрипец)
- V-преса
- търкаляне на щанга

От друга страна head_hunter е напълно прав. Упражненията са хубаво нещо, но те не са определящият фактор. Изразът ‘релефен корем’ няма място в едно изречение с думата ‘упражнения’. Мястото му е при друг израз - ‘хранителен режим’.

АК

01.09.11
12:44

аз още горе казах, че знам, че храненето е много важно и се стремя да ям правилно, без боклуци, ако имате препоръки в тази област, съм готов да ги чуя, а не да се заяждате за “задушевният ни разговор” и доколкото разбирам за релефен корем не е нужно чак толкова упражнения, така ли ?

Коремната мускулатура не се тренира по различен принцип спрямо другите мускулни групи. В случая ‘много’ съвсем не значи ‘по-добре’. За да имаш видимо релефен корем трябва да намалиш телесните си мазнини до съответната степен. Пътят към това минава през подходящо хранене.

01.09.11
14:01

казано от Кольо Пияндето на 01.09.11, 13:05:

Коремната мускулатура не се тренира по различен принцип спрямо другите мускулни групи. В случая ‘много’ съвсем не значи ‘по-добре’. За да имаш видимо релефен корем трябва да намалиш телесните си мазнини до съответната степен. Пътят към това минава през подходящо хранене.

Плочките се правят основно в кухнята...
И преди някой да е питал, не можеш да намалиш мазнините ти само в корема, “Spot reduction-а” не работи.

АК

01.09.11
14:26

мерси, а някакви примерни хранителни програми можете ли да ми препоръчате или в основни линии да ми кажете от какво да се ограничавам и на какво да наблягам

HE

01.09.11
17:31

казано от А К на 01.09.11, 14:26:

мерси, а някакви примерни хранителни програми можете ли да ми препоръчате или в основни линии да ми кажете от какво да се ограничавам и на какво да наблягам

Ей тук хранителни режими - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Надявам се не чакаш някой да си губи времето вместо теб, та да ти направи хранителен режим, защото си пуснал тема тук?
Четеш, информация много, правиш режим, спазваш го и ако не си гледал между редовете или клипчета - резултат има!
Имаш и втори вариант - гледаш клипчета, скъсваш си задника от тренировки, най-често ще си претренилал и резултата ще е нулев.
Времето, което изгуби да си лафиш за клипчета от нета, можеше да оползотвориш, като четеш, та с това си заслужи и моето отношение! Всички новаци сте седнали и викате “ДАЙ” - ми на (finger)

АК

01.09.11
21:22

благодаря за линка

Мнението беше редактирано от А К на 01.09.11 21:37.

02.09.11
12:57

Задушевен разговор ?
Опитвам се да пиша грамотно и нормално и пак се намира някой с претенции.. :)
Казах на момчето , при мен какво действа , не съм му казал кое как да прави и , че ще има задължително ефект. :)

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 02.09.11 13:45.

HE

02.09.11
13:08

казано от Penko Mladenov на 30.08.11, 18:16:

Аз ти препоръчвам , ето тази програма :

Това клипче си го пускаш , и го правип заедно с човека там на екрана :D
Това е Level 1 , Каза че и преди си правил корем , така че мисля , че ще ти е добре , ако ти е лесно , пиши тук , ще ти пратя линк към Level 2 :)
Програмата работи при мен перфектно , всичко е много добре направено.. Има си почивки и упражнения за всяка част на корема , така че успех :)

Добре е да се прави през ден , даже като за начало , ако ти е трудно , през 2 дена , пак ще има ефект !

Поздрави :)

казано от Penko Mladenov на 02.09.11, 12:57:

Задушевен разговор ?
Опитвам се да пиша грамотно и нормално и пак се намира някой с претенции.. :)
Казах на момчето , при мен какво действа , не съм му казал кое как да прави и , че ще има задължително ефект. :)

Това, че не ти отговорих на подобното ти ЛС е не защото си прав, а защото в моите очи не си струва търкането на клавиатурата да отговарям на такива, като теб! Тук съм ти оцветил в червено някои неща и след, като прочетеш пак ела да ми се обясняваш. Хайде напиши ми пак ЛС и ще ревеш на администраторите и модераторите, колко съм лош и как съм те обидил!

АК

02.09.11
16:27

помолих някой да ми препоръча какви упражнения да правя и Penko Mladenov ми отговори на въпроса, не виждам какъв ви е проблема на всичките, когото го дразни темата просто да не пише
винаги е по-лесно да се критикува отстрани, отколкото да се помогне........

Мнението беше редактирано от А К на 02.09.11 16:29.

Някои хора просто знаят до колко нещата зависят от натоварването на коремната преса и до колко - от храненето. От там идват разминаванията.

АК

02.09.11
17:22

100% аз съм един от тези, които не знаят и не го крия, точно затова отворих тази тема, за да ви помоля да ми дадете някакви насоки и разяснения отностно този въпрос, а не да се припираме

Мнението беше редактирано от А К на 02.09.11 17:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1