Scitec Big Bang - отзиви?

08.09.10
19:27

Някой пробвал ли е продукта? Какво ви е мнението за него? От стотиците неща дето са го натъпкали, според мен поне половината не струват, но се надявам другата половина да свърши някяква работа.  Моля за вашите мнения :)

Темата беше редактирана от PullTheTrigger на 08.09.10 19:39.

09.09.10
08:40

на мен пък ми е интересно каква е разликата с Хот Блъд.

09.09.10
10:51

Разликата между Big Bang и Hot Blood е огромна. Сравнете съставите, колеги.

09.09.10
11:26

казано от PullTheTrigger на 08.09.10, 19:27:

Някой пробвал ли е продукта? Какво ви е мнението за него? От стотиците неща дето са го натъпкали, според мен поне половината не струват, но се надявам другата половина да свърши някяква работа.  Моля за вашите мнения :)

ама и ти голям извод извади
аз пък смея да твърдя че тоя продукт на тая цена просто няма равен и в него няма нищо излишно

TM

09.09.10
12:56

казано от PullTheTrigger на 08.09.10, 19:27:

Продукта е страхотен, няма да сбъркаш.

09.09.10
18:14

Вече го получих и изпих първата доза, очаквайте ревю на продукта след 1 месец :) . А някой да ми каже дали трябва да се пие и в нетренивъчни дни или не? Защото аз се колебая, а на кутията пише само за тренировъчните дни. А пък да не говорим че няма и мерителна лъжица в кутията и ще видим сега как ще ги изчислявам дозите...

VA

10.09.10
12:38

На твое място бих изчакал повече хора да го пробват и да чуя мнения и бих си взел нещо изпитано от същия ценови клас-Jack3d

15.10.10
17:21

Вече пия 10-та доза от него,но нещо него усещам както трябва.
Май ще почна да пия по 2 мер. лъжици от него .

Мнението беше редактирано от svetko на 15.10.10 17:22.

15.10.10
17:45

Svetko - ДОЗАТА му е 2 лъжици, не една! Етикета е объркан. Дозата е 33 гр, като една лъжичка тежи 16 гр - мерил съм ги.
Взимай смело 2 лъжици и пиши пак :)

15.10.10
19:22

Огромно благодаря за разяснението.
Вече се чудих къде е проблема,лъжичката ми се стори малко,но никъде не пишеше че е х2

Здравейте,реших и аз да пробвам този продукт,но не мога да усетя нито напомпване нито сила,използвам съм преди него АTТACK на Sciteck,NO Explode,Horse power na universal и да ви кажа засега не чувствам нищо,бях прекъснал тренировките за 3 месеца и сега го пия от седмица,но може да съм в зареждаща фаза или нещо подобно....

30.08.11
21:23

Тотьоооо: ) какво не усещаш Банга ве магаре такова?  ;) като искаш да усетиш напомпване и възстановяване...дай 200 кинта за 2 продукта и гледай какво става...muscle marinade за буустър, и intrabolic за по време и за след трен. И се гледай как растежжж: )Ама това освен протеина и другите неща; )

и викам вместо суроватъчният да взема да си купувам и шотчета на Musclemeds carnivor няма ли да е по-добре? :)  ти другият път вземи пробвай Levrone formula :)

Б

14.08.12
10:14

Така и не разбрах някой,пил ли е продукта и да каже как е напомпването защото се колебя между него и jack3d ? Благодаря предварително :)

Б

28.08.12
21:57

Някой ще каже ли мнението си за big bang scitec nutrion,днес го пробвах за пръв път но не усетих кой знае какво мисля,че е така защото ми е 1 ден ще видя по-натам взел съм на капсули ще съм много благодарен,ако някой който го е пил изскаже мнение...Благодаря предварително! :)

17.11.13
00:25

Здравейте,момче на 16 години съм и тренирам от 4 месеца.Решил съм да си взема Scitec Big Bang 90caps,но не знам дали може да ми стане нещо защото знам че се води заместител на азотните бустери,и садържа аминокиселини и т.н.Допитвам се до ваз като по-опитни.Мерси предварително.

17.11.13
09:43

казано от vlado1337 на 17.11.13, 00:25:

Здравейте,момче на 16 години съм и тренирам от 4 месеца.Решил съм да си взема Scitec Big Bang 90caps,но не знам дали може да ми стане нещо защото знам че се води заместител на азотните бустери,и садържа аминокиселини и т.н.Допитвам се до ваз като по-опитни.Мерси предварително.

Знам, че мускули от това няма да качиш.

Заместител на азотни бустери не съм чувал да има такова нещо. Специално моето мнение е, че такъв продукт на теб не ти трябва. С добавки за 20лв неможе да очакваш нещо. Можеш да пробваш с едно по-силно кафенце 20 мин преди зала. За добавки си още малък. Направи стаж в залата, изгради си режим и навици отностно храната и след година две можеш сериозно да погледнеш към добавките :)

18.11.13
11:18

казано от AgBOKATA на 17.11.13, 09:43:

С добавки за 20лв неможе да очакваш нещо.

(nok)

Особено като им погледнеш опаковките и разбираш, че се правят, в най-добрият случай, в някой гараж :D

18.11.13
11:38

казано от AgBOKATA на 17.11.13, 09:43:

казано от vlado1337 на 17.11.13, 00:25:

Знам, че мускули от това няма да качиш.

Заместител на азотни бустери не съм чувал да има такова нещо.

По-силничко кафе така? 3 супени лъжици в кафеварката да те гръмне в петите направо? :D

31.01.16
23:11

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.16 08:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1