Cheat food към хранителния режим

31.08.11
00:43

Здравейте отново! Понеже съм още в началните месеци в изграждането на здравословни хранителни навици и премахването на всякакви вредни храни от менюто ми, ми е малко трудно да спазвам точно изградения хранителен режим от треньора и поне 3-4 пъти в седмицата ми се случва да изяждам по няколко вафли (всякаква друга храна от тоя сорт вече съм спрял). Имайте предвид, че тези вафли не са ми заместител на основно хранене и ги ям между другото. Ще се отразят ли негативно върху режима ми за покачване на маса. 187 см на 60 кг съм. Все пак хора сме и понякога ни се случва да правим компромиси със себе си :D но ако това пречи по някакъв начин да качвам чисто ММ ги спирам и тях.

Темата беше редактирана от Insane M на 31.08.11 00:45.

MF

31.08.11
09:10

Пречат. Като си човек защо трябва да правиш компромис със себе си?

31.08.11
10:24

Ако ги ядеш след тренировка вафлите няма никакъв проблем ти си 60кг няма да омазниш от тях и няма да ти попречат по никакъв начин просто трябва ако ги ядеш да е след тренировка или рано сутрин.

31.08.11
10:54

свен че няма да навредят,ще ти се отразят СУПЕР позитивно,при ръст 187 и 60 кила,при те е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН високо въглехидратния прием,в това число и вафли,сникерси и каквото се сетиш

60 кила на 187…теб трябва клинично да ти изпишат вафли

31.08.11
11:29

Абе освен за мускули, никой ли не мисли за здравето?
Вафлите са много далеч от задължителните храни.

31.08.11
11:52

От задължителните храни са далеч, но човекът е доста слабичък и му се хапват. Нищо няма да му стане, ако от време на време гризва по някоя, особено щом качва трудно.
Любопитно ми е кой може да се похвали с абсолютно изчистен от нездравословни/неподходящи храни/напитки режим. Абсолютното ограничаване е натоварващо и като всяка крайност не е добра оферта.

Иначе, @Insane M, хапването на вафлички - особено по няколко - не се препоръчва. Осигуряват ти някоя калория повече, което е в унисон с целите ти и са бърз въглехидрат, което е добре за след тренировка. Но са джънк и не ти трябват. По - добре е да си осигуриш необходимите калории (въглехидрати) от по - подходящи източници.
А рецепти за алтернативни сладки неща във форума има колкото искаш.

Мнението беше редактирано от Инис на 31.08.11 11:52.

31.08.11
19:17

Един живот се живее , ако ти се хапва сладко от време на време ,хапвай.Просто се стреми да хапваш нещо домашно направено,не  боклуци.

01.09.11
16:09

Яж си. Има на къде да качваш споко! :)

05.11.12
19:57

Вафлите нямат да ти попречат да качиш ММ но проблема е че ако искаш да се храниш здравословно трябва да ядеш храна която знаеш че съдържа полезни съставки,а както баба ми казваше,,Ако видиш как се произвеждат тия вафли,сладкиши и чипсове,няма да ги докоснеш повече”.Затова ако много ти се яде сладко хапни една ябълка-на мен почти винаги ми помага.Изям ли една вече не мисля за сладко(а това е доста трудно при положение че у нас винаги има 5-6 морени,сникърси,шоколадови бисквити и разни такива).Ако не можеш да се сдържиш няма проблем все пак хора сме и всеки му се яде нещо сладко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1