02.02.11
15:49
Питам за triazole надали ще има много от този форум интересуващи се ,но знам ли..
...все пак Александър видях го в твоят сайт,интересно ми стана докато търсех препарати...,водят го ароматазен инхибитор ,който не отстъпвал на лекарствената форма,малко не разбирам хем АИ хем СЕРМ ?
Нещото ,което не ми допада е пропърти бленда при препаратите поне няма такова нещо някакво инфо за него : )) ?
Темата беше редактирана от emzo на 02.02.11 22:50.
Здравей ,
Аз лично силно се интересувам от продукта ,главно защото при него са предотвратени негативните страни на Novedex XT .
От Novedex XT имах зверско покачване на тестостерона ,подплътено със силно дефинирани и плътни ( буквално 24 часа) мускули ,както и сила... НО дори с половин дневна доза ( 1 капсула) либидото клонеше към 0 ,въпреки че бях на “кокалче” постоянно :D .Просто препаратът унищожава прекалено голяма част от естрогена ,а той си е необходим за покачване на ММ . Други минуси бяла по-силни болки в ставите ,леки главоболия.
Triazole от друга страна е “разумно” направен ароматазен инхибитор.Съдържа чернодробен протектор.
Освен като ароматазен инхибитор ,Triazole работи и като селективен естроген рецепторен модулатор -СЕРМ ,като измества естрогена от рецепторите.
Не случайно препарата е наречен естрогенен модулатор ,защото не го унищожава напълно ,а го намаля средно с 25-40 % ,като в комбинация с нарастналия общ и свободен тестостерон ,поставя организма в супер състояние.
Впечатление ми прави и добавения Bioperine® ,много полезна съставка за нас ,натуралните атлети - увеличава действието на много от добавките ,които приемаме .
За сега съм решил да заложа на T-BOL + E-Bol на Thermolife ,но в бъдеще задължително ще опитам Triazole в комбинация с Activate Extreme и X-Factor :P
Ако решиш да го пробваш ,ще се радвам да продължиш темата с малко повече инфо от първа ръка .
Успех ;)
02.02.11
19:37
казано от Тони1 на 02.02.11, 15:49:
Питам за triazole надали ще има много от този форум интересуващи се ,но знам ли..
...все пак Александър видях го в твоят сайт,интересно ми стана докато търсех препарати...,водят го ароматазен инхибитор ,който не отстъпвал на лекарствената форма,малко не разбирам хем АИ хем СЕРМ ?
Нещото ,което не ми допада е пропърти бленда при препаратите поне няма такова нещо някакво инфо за него : )) ?
Вместо Triazole, според мен избери Activate Xtreme в комбинация с Lean Xtreme
Triazole е добър избор за СЛЕД стериоден или про-хормонален цикъл.
А относно Novedex XT - пил съм го, напълно ми уби либидото. Спах като чук от него, но никакви положителни ефекти не съм видял от този тест бустер, както и от Methyl Arimatest на Muscle meds - пълен боклук .
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.02.11 19:39.
Точно,ако ще ползваш Triazole ,задалжително го комбинирай с АХ и става чук ;) В зависимост от целите ,може да добавиш и LX.Проблемът е ,че мисля ,че го няма наличен никъде.
@Алекс веднага ме разбра за какво ми трябва,обаче аз търся АИ което ще използвам по време и след стероиден цикъл,да не влизаме в отклонения,че нали не се обсъжда тук...
@BENETTON-Мерси ,че се включи с допълнително инфо,все пак не мисля да залагам на чернодробният им протектор а на отделна добавка,Магарешки бодил,само не разбирам ако е АИ трябва да блоква по-голямата част от естрадиола а СЕРМ-а го “измества” нещо ,което в бъдеще може да е проблем след андрогенни препарати,единственото,за което ме интригува е да го ползвам като Е-блокер
.за това ми бе интересно каква е комбинацията и между двете,ако е истински АИ цената му е нищо на фона на стотин лева от рода на Армидекс....
@padre-Имам останали опаковки от анаболик екстрийм,но съм се отказал от “проперти бленд” на повечето прохормонални марки и предпочитам да си слагам чист тест,
Под AX имах в предвид Аctivate Xtreme,но щом ти трябва за подобна цел,би трябвало да ти свърши добра работа.
02.02.11
22:54
Нямам идея защо си се навил да пробваш добавка за е-блокер при положение, че ако съм разбрал правилно не си правил цикъл с прохормони. Тези препарати са за PCT след прохормонален цикъл, а не са съобразени за други препарати със завишени в пъти стойности /ако ме разбираш какво се опитвам да ти обясня/. Ползвай класики в този случай. Пак казвам - ако съм разбрал правилно. Хубаво ползвай си добавките за PCT, но не разчитай на тях изцяло или поне аз не бих рискувал само с тях.
@Hunter,разбрах те много добре,стана ми интересно че в описанието е твърдят ,че не отстъпвала по лекарствената форма на АИ и ми се въртеше дали не мога да я включа някъде някак си,но май си отива към позлването на лекарствен АИ ,точно заради уточнението че е за прохормонални цикли а не за хормонални...
03.02.11
17:30
казано от Тони1 на 03.02.11, 15:54:
@Hunter,разбрах те много добре,стана ми интересно че в описанието е твърдят ,че не отстъпвала по лекарствената форма на АИ
То на много добавки производителите им приписват почти свръх естествен ефект, но на практика е смях :D
Изобщо не си давай парите за глупости ;)
И на мен ми прави впечатление,че им е голям кеф да сипят суперлативи ама с такъв вид добавки,които уж могат да се използват за PCT с препарати е тъпо наистина...
31.08.11
14:45
Аз съм с гинекомастия. Triazole ще я премахне ли ?
31.08.11
17:17
казано от Петър Георгиев на 31.08.11, 14:45:
Аз съм с гинекомастия. Triazole ще я премахне ли ?
Само скалпел я премахва ;)
31.08.11
18:57
Ами за да бъда по точен съм с пухкави зърна. Това гинекомастия ли е, защото по тялото си нямам никакви излишни мазнини, а само мускули и единсвтеното нещо което ме притиска да се съблека на плажа, са гърдите ми, те огрозяват всичко. Изглеждат нормално само когато ги полея със студена вода, или като настръхна от студ, а през останалото време ареолата е голяма и излгежда некакси пухкава, зърното се е прибрало навътре, абе като цяло грозна картинка, та чак ме е яд да се съблека гол и да отида на плаж. Ако започна да приемам Triazole нещата може ли да се влошат или да отидат към по добро относно гинекомастията.
Мнението беше редактирано от Петър Георгиев на 31.08.11 19:07.
31.08.11
19:11
казано от Петър Георгиев на 31.08.11, 18:57:
Ами за да бъда по точен съм с пухкави зърна. Това гинекомастия ли е, защото по тялото си нямам никакви излишни мазнини, а само мускули и единсвтеното нещо което ме притиска да се съблека на плажа, са гърдите ми, те огрозяват всичко. Изглеждат нормално само когато ги полея със студена вода, или като настръхна от студ, а през останалото време ареолата е голяма и излгежда некакси пухкава, зърното се е прибрало навътре, абе като цяло грозна картинка, та чак ме е яд да се съблека гол и да отида на плаж. Ако започна да приемам Triazole нещата може ли да се влошат или да отидат към по добро относно гинекомастията.
Консултирай се с доктор бе човек! Ти сериозно ли си готов да пиеш нещо препоръчано в интернет за диагноза поставена в нета? А ако нямаш гинекомастия, а се сдобиеш с такава? Отиди на доктор, ще те прегледа и евентуално ще ти обясни подробно какъв е проблема, ако въобще имаш такъв. В случай, че имаш проблем ще те посъветва какво е решението на проблема. Операцията до колкото ми е известна, не е тежка, поема се от здравната каса и проблема се решава окончателно!
12.09.11
00:57
Хора кажете ми това гинекомастия ли е :( —-> http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc03504bj.jpg/ , http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc03505f.jpg/ Притеснил съм се доста. Искам мнения от ваша страна.
Мнението беше редактирано от Петър Георгиев на 12.09.11 01:03.
казано от Петър Георгиев на 12.09.11, 00:57:
Хора кажете ми това гинекомастия ли е :( —-> http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc03504bj.jpg/ , http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc03505f.jpg/ Притеснил съм се доста. Искам мнения от ваша страна.
Не това просто са мазни цици, без мускулна маса под тях ;)