29.08.11
14:04
Здравейте,
не съм голям фитнес манияк и не разбирам много много от добавки.
Но тренирам във фитнеса от доста години - 4-5.
Исках да направя 1-2 месеца интензивни тренировки за сваляне.
Идеята ми беше - 1вия месец да пия Fat Burner, а 2-рия да пия л-карнитин.
1-ви Въпрос) - Какво мислите за тази комбинация от Fat Burner и л-карнитин ? (Правилна/Неправилна)
Понеже съм правил преди успешни месеци от към отслабване с л-карнитина, реших да попитам за Fat Burner.
2-ри Въпрос) Препоръчайте ми някакъв Fat Burner ( По-възможност без да садържа л-карнитин).
Аз лично се насочвах към - Complete Diet Boost или Nutrex Lipo 6.
Преди съм ги пробвал и да кажа честно от Diet Boost-а бях по доволен.
Обаче, гледам сега е излезнал някакъв Nutrex Lipo 6Х. Имате ли идеи с какво е по добър от стария.
3-ти Въпрос) И ако имате някакви по-добри Fat Burner-и като предложение ще е супер.
Мерси за отделеното внимание предварително.
Темата беше редактирана от lisi4ok на 29.08.11 14:11.
29.08.11
21:24
Преди да купиш каквото и да било,най добре се снабди ако можеш с тестери от някъде,за да не си хвърлиш парите на вятъра,не че бърнените са лоши,просто може да имаш непоносимост към някой от съставките ми
Мога да ти препоръчам горещо Файър,само че не го взимай нагладно,Липото също не е зле,но като че ли е малко по слабо ,или поне на мен така ми подейства
Окси.....ако имах доста неприятни преживявания с него,първата му пардида,сега чета че го били “орязали”
31.08.11
16:12
Според мен най-добрия бърнар е Fat Smack (без Л-Карнитин )
Работя в магазин за добавки и от него съм продал изключително много опаковки, аз също съм го пил и мнението на всички е, че е най-добрия на пазара . А и по съотношение качество,количество,цена няма равен.