31.08.11
14:57
Здравейте. Възможно ли е да задържа вода от кре алкалина ?Четох, че точно това различава кре алкалина и етил естера от останалите креатини, защото не задържат вода ? При мене има малко задържане на вода и се чудя дали е възможно да е от него или да търся причините другаде ?
31.08.11
15:55
Вероятността е малка, но все пак кажи дай малко информация за себе си. Също така кажи в какви дози приемаш креатина и по колко вода пиеш дневно.
Правил ли си промени в хранителния си режим в последните дни? Да си солил повечко манджите?
31.08.11
16:15
Вероятността е малка, но все пак кажи дай малко информация за себе си. Също така кажи в какви дози приемаш креатина и по колко вода пиеш дневно.
Правил ли си промени в хранителния си режим в последните дни? Да си солил повечко манджите?
Съгласен съм с Тихомир, а и зависи на коя марка е продукта, че напоследък доста лоши продукти излезнаха на пазара..
31.08.11
17:54
Някой да му чете мненията?
Аз какво ти казвах в другата ти тема? Квичиш ли сега а - ще квичиш, защото с трици маймуни си тръгнал да ловиш!
Никакво понятие от тренировки и хранене, въпреки предупрежденията се хвърли на хранителни добавки? Нека ти е!
Защо не продължиш с ентусиазма, да вдигнеш и високо кръвно, та да завършиш картинката?
Вдигнал съм го високото кръвно, стреса също се наблюдава .
Креатина е на Ultimate Nutrition пия в тренировъчните дни 1.5 грама 30 минути преди тренировка и 1.5 грама след тренировка в нетренировъчните дни с закуската пия 750 или 1.5 грама.
Сол въобще не употребявам.
Гледам да пия над 2 литра вода на ден.
Висок съм 1.75, тежа 69-70 килограма.
Благодаря ви :)
Аз какво ти казвах в другата ти тема? Квичиш ли сега а - ще квичиш, защото с трици маймуни си тръгнал да ловиш!
Никакво понятие от тренировки и хранене, въпреки предупрежденията се хвърли на хранителни добавки? Нека ти е!
Защо не продължиш с ентусиазма, да вдигнеш и високо кръвно, та да завършиш картинката?
мамка му, защо така се отяждаш, като праа всичко с най-добри чувства и следвам вашите съвети, повече от всичко останало ... старая се колкото мога и винаги искам още и още и още ...
Нека ти е - Е мерси батко, за пожеланието, вместо да даваш пример на 15-16 годишните искащи да се развият и не киснещи по кафетата и пушещи трева на ъгъла на блока ...
фитнеса човек е единственото нещо, което ме успокоява и ме кара да се чувствам себе си ... кеф ми е вече да се гледам на огледалото, като до преди няколко години го нямаше тоя момент, а е гадно незнам дали знаеш ..
Мнението беше редактирано от nasko на 31.08.11 18:06.
След като прочетох мнението на хед,ти прегледах постовете.Въобще го спирай креатина и го подари на някой.Ще направиш услуга на себе си.Ако въпреки съветите ни продължиш,пий поне по3 литра вода на ден.
p.s.But hey,this is just an advce.At the end of the day you can do what the fu*k you wanna do!
Ако някой е гледал клипове на twinmuscleworkout в youtube ще разбере лафа ;)
Добре момчета благодаря ви ... исках просто отговор - ДА или НЕ .. вие продължавате да си правите ебавки с мене .. мерси .. убихте ми всякво желание да пиша и дачета повече от тука каквото и да е ..
31.08.11
19:04
Защо не продължиш с ентусиазма, да вдигнеш и високо кръвно, та да завършиш картинката?мамка му, защо така се отяждаш, като праа всичко с най-добри чувства и следвам вашите съвети, повече от всичко останало ... старая се колкото мога и винаги искам още и още и още ...
Нека ти е - Е мерси батко, за пожеланието, вместо да даваш пример на 15-16 годишните искащи да се развият и не киснещи по кафетата и пушещи трева на ъгъла на блока ...
фитнеса човек е единственото нещо, което ме успокоява и ме кара да се чувствам себе си ... кеф ми е вече да се гледам на огледалото, като до преди няколко години го нямаше тоя момент, а е гадно незнам дали знаеш ..
Защото, май говоря на стената! Като гледаш да слушаш съветите чий го дириш с тоя клеалкалин а? За кое да давам пример на 15-16 годишните, за пиенето на нещо, което не знаят как и заже какво представлява, ааа чакай искаш да насърчавам приема на добавки без нужния стаж, тренировъчен и хранителен режим? Защо младежо си изтрил мненията си от предишната тема, та не могат всички сега да разберат за какво говоря? Значи аз си търкам клавиатурата, а ти уж слушаш, в следствие “изпълнение на съветите” правиш точно обратното и накрая, чак съм ти се отяждал? А помисли малко какво заслужаваш!
п.п. Най-малко веднъж месечно предупреждавам такива, като теб, че от употребата на креатин съществуват рискове от водна задръжка и повишено кръвно, но не първо, че няма кой да чете и второ, че дори и да прочете някой - не вярва. Сега като го изпита на гърба си, какво е чувството?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.08.11 19:07.
Защо не продължиш с ентусиазма, да вдигнеш и високо кръвно, та да завършиш картинката?мамка му, защо така се отяждаш, като праа всичко с най-добри чувства и следвам вашите съвети, повече от всичко останало ... старая се колкото мога и винаги искам още и още и още ...
Защото, май говоря на стената! Като гледаш да слушаш съветите чий го дириш с тоя клеалкалин а? За кое да давам пример на 15-16 годишните, за пиенето на нещо, което не знаят как и заже какво представлява, ааа чакай искаш да насърчавам приема на добавки без нужния стаж, тренировъчен и хранителен режим? Защо младежо си изтрил мненията си от предишната тема, та не могат всички сега да разберат за какво говоря? Значи аз си търкам клавиатурата, а ти уж слушаш, в следствие “изпълнение на съветите” правиш точно обратното и накрая, чак съм ти се отяждал? А помисли малко какво заслужаваш!
п.п. Най-малко веднъж месечно предупреждавам такива, като теб, че от употребата на креатин съществуват рискове от водна задръжка и повишено кръвно, но не първо, че няма кой да чете и второ, че дори и да прочете някой - не вярва. Сега като го изпита на гърба си, какво е чувството?
Кво заслужавам ? Кре алкалина го взех, защото нямам достатъчно енергия и защото го водят най-безопасния ..
тва що ги изтрих си е моя работа .. Карам ли те да си търкаш клавиатурата ?
незнам ти колко като мене предупреждаваш всеки месец, ама и аз всеки месец си ги слагам на ... такива като тебе, дето колкото по-добре се държиш с тях, толкова по-гадно ти отвръщат .
Някой хора тръгнаха да ми отговорят на въпроса, дали да очаквам водата да се изчисти като спра приема му, ти си изкарваш яда на мене ..
Не ти казвам, не те карам а те УМОЛЯВАМ да спреш да пишеш в която и да е моя тема (ако има следваща) и да се хванеш с някоя друго 15 годишно дете, да си правиш на голям :)
защото нямам достатъчно енергия
А замислил ли си се на какво се дължи?Може би защото храниителния режим ти е много “добър” а?
п.п. Хънтъра може да е малко дръпнат,но ако го слушаш ще спечелиш!
Мнението беше редактирано от VaN на 31.08.11 19:49.
Абе няма ли най-накрая да направят Хед модератор или там какво се води и да може направо да трие теми да баннва?Предлагам да направим подобна тема и да се гласува!
До автора:пич,хед хънтър е може би един от най-компетентните потребители с огромен опит с добавки(дори не само :D ) и ако го послушаш никога няма да сгрешиш.Норамално е да се ядосва,той тия неща ги пише за твое добро,но като гледа че на някои хора нищо не им влиза в тъпата глава какво да прави?Смешното е,че не вярвате на хората,които се опитат да ви покажат правия път,защото той е по-труден.Най-много обичани са хората,които ти казват,че с добавката Х ще направиш тяло на състезател.А такива са под път и над път!
Може да пиша още много много много,но вече си загубих 20-тина минути,в които можех да правя нещо в пъти по-добро за мен,отколкот да кисна тук,но ги загубих,защото искам да ти помогна.Както и всички други писали в темата.За съвети се плаща,а за такива,които са неутрални и не пропагандиращи добавки като нашите не знам направо какво трябва да даваш.Ти си имаш глава на раменете,такива потребители във форума всеки ден се навъждат и след 1-2 дни спират да пишат.В залите е пълно с хора,които не се задържат повече от седмица.Защо да се хабим напразно,акто знаем,че няма да постигнат нищо?90 процента от всикчи хора са търтеи,които чакат всичко на готово.А него вече го има написано,но ги е мързел да го прочетат даже.Така че ако имаш мерак да се промениш,първо си промени мисленето и нагласата,тогава ще промениш тялото си.Хвърли шибания кре алкалин и започни да четеш и да се осъвършенстваш!Тренирай няколко години и после ще си ни благодарен за всички съвети и ще стане така,че не ти ще питаш,а ти ще си питаният!Мотивацията и волята е ключът към всичко,затова сега седни и посмисли малко,реши дали ще си победител или победен и започни всичко постепенно и от начало,защото ако нямаш подходящият старт никога няма да намериш търсения финал.Капиш?
Поздрави и дано да сме ти повлияли ;)
Абе няма ли най-накрая да направят Хед модератор или там какво се води и да може направо да трие теми да баннва?Предлагам да направим подобна тема и да се гласува!
До автора:пич,хед хънтър е може би един от най-компетентните потребители с огромен опит с добавки(дори не само :D ) и ако го послушаш никога няма да сгрешиш.Норамално е да се ядосва,той тия неща ги пише за твое добро,но като гледа че на някои хора нищо не им влиза в тъпата глава какво да прави?Смешното е,че не вярвате на хората,които се опитат да ви покажат правия път,защото той е по-труден.Най-много обичани са хората,които ти казват,че с добавката Х ще направиш тяло на състезател.А такива са под път и над път!
Може да пиша още много много много,но вече си загубих 20-тина минути,в които можех да правя нещо в пъти по-добро за мен,отколкот да кисна тук,но ги загубих,защото искам да ти помогна.Както и всички други писали в темата.За съвети се плаща,а за такива,които са неутрални и не пропагандиращи добавки като нашите не знам направо какво трябва да даваш.Ти си имаш глава на раменете,такива потребители във форума всеки ден се навъждат и след 1-2 дни спират да пишат.В залите е пълно с хора,които не се задържат повече от седмица.Защо да се хабим напразно,акто знаем,че няма да постигнат нищо?90 процента от всикчи хора са търтеи,които чакат всичко на готово.А него вече го има написано,но ги е мързел да го прочетат даже.Така че ако имаш мерак да се промениш,първо си промени мисленето и нагласата,тогава ще промениш тялото си.Хвърли шибания кре алкалин и започни да четеш и да се осъвършенстваш!Тренирай няколко години и после ще си ни благодарен за всички съвети и ще стане така,че не ти ще питаш,а ти ще си питаният!Мотивацията и волята е ключът към всичко,затова сега седни и посмисли малко,реши дали ще си победител или победен и започни всичко постепенно и от начало,защото ако нямаш подходящият старт никога няма да намериш търсения финал.Капиш?
Поздрави и дано да сме ти повлияли ;)
За да почна да тренирам, явно сте ми повлияли доста при това.
Това за фитнеса и за спирането му, се дължи на нагласата .. на мен в фитнеса ми е приятно и след тренировка се чуствам друг човек ..
Аз също се занимавам с някой други неща .. Членувам в форум, където темата е по моята част и също всеки ден давам съвети и акъл на хора неразбиращи от нищо .. така че знам какво е.
Немога да разбера едно (казвам го с добри чуства), кое да променя на мисленето ми ? Тренирам упорито от над 2 седмици, храня се както трябва и гледам да спя и да се възтановявам на ниво.
Благодаря, за 20-те изгубени минути все пак ми помогна доста при това :) мерси
31.08.11
20:16
Вече бях :D
Сигурно още се намира някой друг потребител във форума, пазещ горчив вкус от модерирането ми :D
Иначе мерси за добрите думи, но мисля, че ме надценяваш ;)
Понаучил съм това-онова, но не съм толкова компетентен, колкото си мислиш :D
Иначе за останалото сте прави и двамата с Вин - от години се опитвам да предпазя някой от подобни грешки. Понакога успявам, а друг път не, понякога почти се отказвам, но винаги продължавам :)
п.п. Егати, каква мъдрост блика от последното изречение :D :D :D
Автора, прави каквото сметнеш за нужно, а аз ще уважа молбата ти и няма да пиша повече в темите ти :)
Прав си за едно, че трябва да пиша някъде, където ще се опитат поне да разберат, какво искам да кажа. Не ме разбра първия път, а не знам кое ме накара да се опитвам втори път да ти давам съвети или да ти посочвам грешки /сам си избери/.
Вече бях :D
Сигурно още се намира някой друг потребител във форума, пазещ горчив вкус от модерирането ми :D
Иначе мерси за добрите думи, но мисля, че ме надценяваш ;)
Понаучил съм това-онова, но не съм толкова компетентен, колкото си мислиш :D
Иначе за останалото сте прави и двамата с Вин - от години се опитвам да предпазя някой от подобни грешки. Понакога успявам, а друг път не, понякога почти се отказвам, но винаги продължавам :)п.п. Егати, каква мъдрост блика от последното изречение :D :D :D
Автора, прави каквото сметнеш за нужно, а аз ще уважа молбата ти и няма да пиша повече в темите ти :)
Прав си за едно, че трябва да пиша някъде, където ще се опитат поне да разберат, какво искам да кажа. Не ме разбра първия път, а не знам кое ме накара да се опитвам втори път да ти давам съвети или да ти посочвам грешки /сам си избери/.
чакай сега. Ти бъркаш карането и заяждането и ебаването с даването на съвети ....
Ето едно малко крайно мнение според някой,но....
Почти всички добавки са загуба на пари.Това е една огромна индустрия,която печели от мечтите на хората,като най=нагло лъже,че продуктът Х може да те доближи до мечтаното тяло.Истината е,че постоянството и правилните тренировки и хранене са основата на успеха.И също времето.Каквото и да правиш,каквото и да взимаш не може да постигнеш една форма,която се постига за 10 години за 3!
Добавките са добавка и не са направени за стакове от по 2-3000 лв,а за да помогнат на дадения атлет да постига малко по-добри резултати.Ако тренираш 4-5 години сериозно,ще видиш че ефектът ще е поразителен.Остави добавки за след 2 години да кажем.Единственото което му трябва на едни нормален човек е протеин,евентуално креатин при по-голям стаж и при лица над 18 г ,които имат проблем с енергията някой предтренировъчен продукт.За хора над 30 може и нещо за тестостерона.Всичко друго е изгъзца и пари на вятъра.Ако ядеш както трябва,може да си набавиш и есенциални мастни киселини,и витамини,и иминерали и почти всичко.Защо ти е да даваш пари за нещо,което уж ти помага,а не усещаш никакъв осезаем ефект от него?Ако вземеш най-яките витамини на пазара ще живееш до 100 г,тия антиоксиданти ще те пазят от свободнитте радикали и подобни простотии.Колко столетници по света са приемали витамини и антиоксиданти под формата на хапчета?2-3?Не мисля,че има и толкова.Добавките,особено спортните са най-доходоносния бизнес свързан със спорта.И най-лесно се вербуват такива момчета като теб,особено пък сега,когато повечето форуми и сайтове са се навъдили с представители на магазини за хранителни добавки.Ако не се изкарваха пари,защо щеше да има толкова магазини?Както и да е,няма да губя повече време,мисля,че ме разбра.Нито рекламните лица на добавките ги пият,нито културистите си пият говната,които рекламират.Всичко е с цел промиване на мозъци и кинти.Т’ва е.
п.п.Точно сега ми скимна една идея и скоро ще пусна тема със запитване към членовете от форума(като изключим представителни на фирми и т.н.)от всички добавки,които са пили,какъв ефект са усетили,ако въобще е имало такъв.Сигурен съм,че повечето ще се замислят и ще си кажат:”Глутаминът ме възстановява.Абе като се замисля,не е чак толкова особено нещо.Осезаем ефект няма.Защо въобще да го купувам...” и подобни.Такова е положението,има няколко неща,които работят,друго всичкп е боклук,който не си заслужава парите,а понякога дори и не предизвиква плацебо ефект.