Фитнес зала - кв.Павлово

31.08.11
21:57

Може ли да ми дадете някакъв списък със зали в София кв.Павлово на ул.Вихрен?
Благодаря!

HE

31.08.11
22:03

казано от brusakch на 31.08.11, 21:57:

Може ли да ми дадете някакъв списък със зали в София кв.Павлово на ул.Вихрен?
Благодаря!

Оооо съседе :P
Знам само една - на кръговото се намира - http://fitness-sitalk.com/bulgarian/centresbg/
Има и един друг, който откриха скоро, но там още не съм ходил, а казват, че бил добър.
Ще разпитам тези дни за него и се ти дам линк от бгмапс.
Казвай сега, кога ще се видиме за кафе?

31.08.11
22:06

Хеад , благодаря за бързия отговор ! Ами на 15 септември ще пристигна и ще ми трябва известно време докато свикне с маршрути до Университета,да оправя квартирата и т.н.При първа възможност ще се радвам да се запознаем : )

HE

31.08.11
22:09

Нямаш грижи. Ако мога да помагам с нещо само казваш. Ако ще пренасяш багаж и т.н. да знаеш, че вече съм с комби и ако имаш нужда съм насреща :)

31.08.11
22:25

казано от head_hunter на 31.08.11, 22:09:

Нямаш грижи. Ако мога да помагам с нещо само казваш. Ако ще пренасяш багаж и т.н. да знаеш, че вече съм с комби и ако имаш нужда съм насреща :)

Евала отново Хънтър! Ако имаше повече такива хора , живота щеше да е много по-добър и лесен за всички!
П.с съжелявам за оф-топика :)

01.09.11
23:42

Хахахах, здравей съседе х2 :D Аз също живея на Вихрен и положението с фитнесите е и добре и зле (зависи какво търсиш ;) ).
Преди да започна обаче, нека се презастраховам, че не ангажирам никой с мнението ми, и споделям това, което виждам през моята гледна точка, а аз си падам малко претенция.
Вариант 1 е този, който Хед Хънтър ти показа. Не се заблуждавай от снимките в нет-а обаче. Самият фитнес е едно подземно помещение, и уредите са доста, доста натъпкани вътре. За сметка на това обаче, ако търсиш нещо което да не ти тежи финансово, и тесните пространства не ти пречат, фитнесчето е едно добро решение.
Вариант 2 е фитнеса на стадион Славия (Славия Спортес). Виждам че е доста популярен сред хората, аз лично никога не съм бил, и не мога да споделя мнение, но доста е изписано по форумите за него, така че ако се разровиш малко ще намериш всичко необходимо. Проблема в случая е, че е малко далечко, особено ако си в другият край на Вихрен (като мен).
Вариант 3 е фитнес център Зевс. Преди месец ми се наложи да ходя на солариум там, че една част от моя фитнес беше в едномесечна профилактика. Солариум-а обаче е на входа и не съм влизал в самата зала, но съдейки по снимките на сайта, фитнесчето изглежда доста прилично. Също така е близо до ул.Вихрен, а и работят доста често с така нашумелите напоследък сайтове за групово пазаруване, така че можеш да хванеш някоя оферта ;)
Вариант 4 е фитнес-а в който аз ходя - JK Fitness & Wellness Complex. Определено не е най-близкия фитнес, както не е и ценово “приятелски настроен”. Но отново, всеки си знае за себе си ;)
Това са общо взето възможностите за които аз знам, надявам се да съм бил полезен. Поздрави

HE

02.09.11
07:54

Зевс е този, който имах в предвид :)
За Славия мога да дам положителни отзиви - там тренирам, когато заедно с жената тренираме в един и същи ден.
Действително тази зала, която е горе на кръговото, не е добра. Кофти уреди, малко дискове, претъпкано е, но на мен ми е много близко и като съм отпуска - върши работа за една тренировка.

п.п. Ще правиме регионална среща, като дойде и колегата в квартала :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.09.11 07:57.

Ц

27.07.12
12:36

Малко е по-далече, но може да пробваш Пулс - На България и Околовръстното. Нова е и има много промоции

04.04.14
16:25

Действително тази зала на колелото е ужасна.Уредите са стари нямат много тежести,тоалетните са много много мръсни.Топлата вода е чудо ако има поне да си измиеш ръцете.Най-много ме дразнеше,че никога не си спазват работното време.Не дай боже да отидеш към 20:00 часа те гледат така все едно си някой тъпанар дето няма какво да прави освен да цапа залата.Иначе имат солариум,които не лош но почти винаги е мръсен и се налага да си го чистиш преди да легнеш.Зимата е студ,лятото жега.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1