07.06.05
20:21
ето ви няколко интересни снимки на стероиди които се ползват от културисти и други спортисти в днешни дни..намират се и в БГ но малко по трудно
http://nenormalen1.hit.bg/Picture%20005.jpg
http://nenormalen1.hit.bg/picture_0012
http://nenormalen1.hit.bg/picture_0011
значи на първата снимка виждате тест суспенсия 30мл !!! и винстрол около 30мл !!!
на втората 100мл тест суспенсия
трета още 30мл тест суспенсия
вече може да не питате с какво се зобят състезателите в днешни дни.
Интересното е че тези шишенца са предназначени за състезателни коне
една примерна схема на културист:
200мг тест сусп всеки ден = 1.4гр седмично за 5 седмици
д-бол(бионабол) в порядака на 80 до над 100мг на ден за 5-6 седмици
болденон по 600мг седмично за 12 до 16 седмици
тренболон 150 до над 300мг през ден ,от седмица 6 до седмица 12-13
това е за човек в рамките на 90 до 100кг,правете си изводи тези над 100кг какво зимат
Това за конските стероиди е нормално, защото никой не би искал скъпият му кон да пострада и тези са малко по-добри. Иначе дозите, които написа са си савсем реални!
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Иначе дозите, които написа са си савсем реални!
по-здрави
Дано само да не са реалност за някой из форума :shock: !
Иначе конския болденон е от най-качествените!
Само не съм съгласен с това, че спортистите зобят точно тези неща в момента :D ! Може би в БГ! Не че не ги ползват и на запад - на последната олимпиада имаше доста хванати със станозолол, но хората вече се ориентират към химия от ново поколение!
07.06.05
23:33
тук си в малка грешка
значи за профитата..тези който участват в мр.олимпия и тн,да те ползват най-доброто защото имат парите.
Може би някой тук незнаят че както културистите в бг така и в другите страни нямат пари за качествена химия...т.е. за да станеш звезда трябва да понесеш доста боклуци инжектирани в тялото ти
BTW,стероидите който се ползват за коне по нищо не се различават от другите..отличава ги само това че ще ви излезнат доста ефтино ако познавате правилният човек
[quote author=“Pc_genius”]Дано само да не са реалност за някой из форума :shock: !
ДАНО!!!
[quote author=“Nenormalen”]тук си в малка грешка
значи за профитата..тези който участват в мр.олимпия и тн,да те ползват най-доброто защото имат парите.
Може би някой тук незнаят че както културистите в бг така и в другите страни нямат пари за качествена химия...т.е. за да станеш звезда трябва да понесеш доста боклуци инжектирани в тялото ти
Не съм в грешка :D ! Не само профитата ползват химията на новото време (т.е. инсулин, растежен хормон, цитомел, инсулиноподобен растежен фактор - IGF-1, DES(1-3)IGF-1, простагландин PGF-2, TGF (transforming growth factor), синтол....)! Много аматьори, любители или както искаш ги наречи ползват такава химия! Поразходи се из правилните форуми и ще видиш, че хора, които дори не са си помислили да се състезават ползват тези неща и са по 120 кила мускули :shock: !
И съм написал че старите химии още се ползват от много хора - дори от хора, които ходят по олимпиади :wink: !
08.06.05
15:32
ще ме извиняваш но едно е да си вземеш тест.ен. от britishdragon друго е от iran или някоя незнайна лаборатория,цените на всички производители са различни...това важи и за стероидите.
Отнася се същото и за качеството
за пример: тестабол на britishdragon Molecular Weight: 412.61,Molecular formula: C27H40O3,Androst-4-en-3-one, 17-(3-cyclopentyl-1-oxopropoxy)-, (17b)- ...и тн, какво искам да кажа с това?
ами да речем имаме 1мл/200мг тестабол ..кой гарантира че има точно 200мг в 1мл? почти невъзможно е да е точно 200мг.Продуктите на BD гарантират от 95% до 98% че количеството е 200мг...други производители като UK lab дават до 70% а ирански и японски лаборатории до 50-60% е показано при изследване.
50% значи че вие си копувате 1мл/200мг но реално това е 1мл/100мг.Точно тук идва разликата в качеството. На кратко..поръчваш тестабол от интернет,излиза ти по ефтино,но кой ти гарантира качеството? може да е менте,може да е направено в домашни условия или да има голями разлики в количеството,,може още много работи.Взимаш си продукт на BD и ти гарантирам че ще станеш изрод ( не правя реклама но съм бил свидетел на ползването на тези продукти) имаш пари зимаш качествен продукт,нямаш пари ...рискуваш
09.06.05
00:12
мисля че отговорих точно
всички ползват едни стероиди няма значение дали си профи или не..едни стероиди (тук си прав) ...но различно качество и съответно цена,това за мен е огромната разлика.
май не се разбираме