Съвет за плочките и корема

02.09.11
09:42

Здравевейте,

На 15 години съм и искам да ми кажете, как да стопя корема(имам 1-2 сантиметра), а след това и да направя малко плочки (всеки има плочки,само трябва да се изкарат) Ясно е, че ще отнеме поне 6-7 месеца за двете, но по-добре с плочки отколкото с корем

(Само искам да попитам следното: ако правя упражненията за плочки, а имам тези 2 сантиметра корем, ще има ли някакъв резултат на 3-4 месец ?)

Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Тодор Иванов на 02.09.11 09:46.

Нали знаеш,че плочки без ядене не стават.

02.09.11
10:14

Сутрин ям по 4 филии хляб, на обяд 3 и вечер 2, но ям бавно , за да не качвам. Преди ядях 3 филии сутрин обед и вечер , но тъй като ядях на бързо и почнах да качвам КГ, за 1 месец бех качил 11 кг

02.09.11
10:17

казано от Тодор Иванов на 02.09.11, 10:14:

Сутрин ям по 4 филии хляб, на обяд 3 и вечер 2, но ям бавно , за да не качвам. Преди ядях 3 филии сутрин обед и вечер , но тъй като ядях на бързо и почнах да качвам КГ, за 1 месец бех качил 11 кг

Човече надявам се от сърце , че не ядеш само тези филии хляб които си изброил , че направо ...

02.09.11
10:47

Как ще ям само тези филии хляб, да не съм луд - ям си и други храни, но от както качих килограми, 1/2 ги спрях и сега гледам да ям повече плодове и зеленчуци

ами искаш плочки,но нямаш източници на протеин в храната,а само въглехидрати и фибри.. : )
За да изградиш мускулите на корема и въобще всеки мускул от тялото,то трябва да приемаш повече протеин.
И с повече въглехидрати ще стане,но както виждам целта ти не е да качиш и мазно,за това наблягай повече на храните богати на белтъци(яйца,млечни продукти,месо,ядки).

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 02.09.11 11:06.

SP

02.09.11
11:20

Ядките са над 50% мазнини.

02.09.11
11:31

казано от SportFreak на 02.09.11, 11:20:

Ядките са над 50% мазнини.

Така е само , че са полезни и няма да му се лепнат евентуално 50-100 г ядки било то семки , кашу , бадеми , орехи  и т.н ( като препоръчително е да са сурови , а не печени ) + това ще му дават енергия ;) По-опасното от мазнините , ще си останат въглехидратите ;)

SP

02.09.11
11:36

Не ме разбра. Той му казва да приема повече протеин и му изброява храните, в които се съдържа. В ядките протеина е растителен и не е толкова важен както този от яйцата и месото. Хората се хранят с ядки, заради мазнините в тях. Все едно да ям овес, заради протеина в него.

02.09.11
11:40

казано от SportFreak на 02.09.11, 11:36:

Не ме разбра. Той му казва да приема повече протеин и му изброява храните, в които се съдържа. В ядките протеина е растителен и не е толкова важен както този от яйцата и месото. Хората се хранят с ядки, заради мазнините в тях. Все едно да ям овес, заради протеина в него.

Съгласен съм с теб , аз също не броя растителния протеин от ядките , сега вече се разбрахме :)

02.09.11
11:42

И за да отговоря на въпроса ти, храни се добре както казаха колегите и прави кардио + упражнения за корем може би 2-3 пъти седмично. Никои не може да ти каже дали ще направиш плочки за 1,2,5,8 месеца всичко зависи от теб ;)

SportFreak,тези ядки няма да са му основно ядене,а просто съм дал “пример” в кои храни се съдържа протеин.

02.09.11
12:50

Тичането чисти всичко!И стига с този хляб

02.09.11
13:00

С толко хляб ако изкара плочки аз ще се хвърля от някъде :D с ядене на хляб не става тряя месо трябват тежки тренировки в залата тряя и HIIT за хубава преса има безброй статии така че чети не чакай някой да ти каже на готово прави това и това и всичко ще стане за това се плаща :)

02.09.11
13:27

Корема не ти е за да си носиш плочни на него! Главната му функция е да стабилизира тялото. 100% съм сигурен, че твоят не функционира правилно и кръста отнася всичко. След това, което прочетох мога да кажа на 100%, че ще почнеш да правиш коремни преси и други подобни, които МОЖЕ да влошат положението. Моя съвет е, преди да задаваш тъпи въпроси, седни и прочети за хранене, трениране, спане и т.н. И най-важното СПРИ с хляба, защото той не е нищо повече от пълнеж(разбирай го все едно е дунапрен в матрак).

@Strelok91 прочети темата за кардиото, която беше пусната преди известно време!
@Буцев, хубавия корем е функционалния корем ;)

Мнението беше редактирано от Стенли на 02.09.11 13:28.

ГН

02.09.11
16:23

Да разбирам че дъвчеш филиите бавно за да не качваш?

17.02.12
20:53

Намали филиите. Яж храни с повече фибри:  http://gotvach.bg/n9-3697-Диетични_фибри
Прави упражнения:  http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ( прави го две седмици, а после започни с второ ниво)
http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU (след 2 седмици започни 3-то и т.н)
Другите нива може да намериш тук, заедно с упражнения за крака, гърди и т.н:  http://www.youtube.com/user/passion4profession
След месец- два ще има резултат. Успех!! 8-)

17.02.12
22:51

казано от Георги Николаев на 02.09.11, 16:23:

Да разбирам че дъвчеш филиите бавно за да не качваш?

хаха ай стига бе , почвайте да дъвчете бързо за да качвате маса :D

И най-важното СПРИ с хляба, защото той не е нищо повече от пълнеж(разбирай го все едно е дунапрен в матрак).

А това за дунапрена ми хареса много !

Браво момчето е писало преди 5 месеца а вие сега му отговаряте.Че той може да е станал като Арнолд :Д вече..

07.04.13
19:15

казано от Тодор Иванов на 02.09.11, 09:42:

Здравевейте,

На 15 години съм и искам да ми кажете, как да стопя корема(имам 1-2 сантиметра), а след това и да направя малко плочки (всеки има плочки,само трябва да се изкарат) Ясно е, че ще отнеме поне 6-7 месеца за двете, но по-добре с плочки отколкото с корем

(Само искам да попитам следното: ако правя упражненията за плочки, а имам тези 2 сантиметра корем, ще има ли някакъв резултат на 3-4 месец ?)

Благодаря предварително

07.04.13
19:17

разбира се че за 4 месеца дори 3 ще имаш плочки:)

Gogo

17.04.13
13:03

“Изчистването на мазнини в областта на корема е въпрос на биохимия, а не на термодинамика, и единственият начин да ги премахнете с коремни преси е, ако ги правите толкова бързо, че от триенето да ви се запали пресата и мазнините да се разтопят от горещината.”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1