Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.09.11
10:24

Добре си похапва иначе :D

SP

02.09.11
11:25

казано от tra^la^la на 02.09.11, 02:12:

shak and his girlfriend

Лелее :D крака му е до коляното й :D

02.09.11
11:31

^Или пък обратното. :D

02.09.11
12:22

Тая мацка, яко го отнася... та тя може права да му прави ....... :Д

02.09.11
12:23

http://www.youtube.com/watch?v=6Y-DjurrO08 !!!

извънземна работа....

02.09.11
14:22

казано от kristiancho на 02.09.11, 13:41:

извънземна работа....

повече от извънземна, ама ще струва майка си и баща си

02.09.11
16:14

трагедия... и никъв спам ей :D

ГН

02.09.11
16:27

Как не се учиудих да намеря СКОТА тука!

http://chzgifs.files.wordpress.com/2011/08/funny-gifs-nice-workout.gif
айде на кардиотоооо....

KY

02.09.11
19:06

казано от Anelia на 02.09.11, 02:04:

Арнолд и Шакил О’Нийл

Всички се надяваме да не ходят сериозно :D

SP

02.09.11
21:09

Хораа, давайте съвети. Имам някакъв интерес към заучаването на основните неща в ММА, но в същото време не смятам да спирам тренировките с тежести, в които пък искам да включа движения, с които тренират стронгмените, трибойците, културистите, щангистите и т.н. Както се сещата сами, става изключително много и няма как да се комбинира. Какво да правя :D Сигурно ми е от годините и откачам нещо, но... абе, нямам думи.

HE

02.09.11
21:18

Отговора на въпроса ти е един - кросфит!
За мен това е най-удачното съчетание.

SP

02.09.11
21:26

Много не ме кефи кросфита. Ако се захвана, ще е за много малко, за да видя как ми е издръжливостта, но иначе не бих(или поне така мисля)тренирал за дълго така.

а кое те кефи ако не Кросфита ?!

HE

02.09.11
21:32

казано от SportFreak на 02.09.11, 21:26:

Много не ме кефи кросфита. Ако се захвана, ще е за много малко, за да видя как ми е издръжливостта, но иначе не бих(или поне така мисля)тренирал за дълго така.

Е сега претенции.
То не става “И това до края и душата в рая” :D

02.09.11
21:46

Не го кефи защото иска бойно изкуство и многообразие от силови упражнения. А в съботно-неделните тренировки ще го карат да тича и да прави bucking furpees.

тези момичета будят повече интерес от националния ни отбор ... :D естествено русичките спечелиха (sun)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.09.11 22:15.

SP

02.09.11
22:24

казано от Thrashmetal на 02.09.11, 21:46:

Не го кефи защото иска бойно изкуство и многообразие от силови упражнения. А в съботно-неделните тренировки ще го карат да тича и да прави bucking furpees.

В кросфита също има силови упражнения, а пък тичането и упражнения като бърпи развиват бързина и издръжливост, които трябват за ММА(примерно). Просто не ме кефи. Ако отивам да тренирам, само защото трябва - аз ще се откажа. Всеки път като вляза в залата е защото ми харесва да тренирам.

Имам един бърз въпрос, приятел разполага с green mag, jack3d и ecdy-steel, как и кога точно да ги пие ?

да чете етикета :) баси защо купувате нещо като незнаете за какво служи и кога се пие... не ви ли гризе малко любопитството да разберете още преди да ги купите... да не говорим като са пред очите ви.

Първо, изразил съм се грешно, все още ги няма, негов приятел му ги докарва от сащ
Второ, поне на добавките които аз съм си купувал, не пише точно колко време преди/след тренировка се пие :)
Разбрах, точно за тая комбинация, че джака си се пие 30 минути преди тренировка, а гриин мага след, да ама колко минути след ? А пък за екди стиила нищичко не намерих.

Ах къде ли съм оставила солницата.....

03.09.11
01:25

Чакам upvote от Кольо и Бойко.

03.09.11
02:43

диабло е истината (devil)

Мнението беше редактирано от Plamen Plamenov на 03.09.11 02:43.

HE

03.09.11
07:43

казано от kristiancho на 02.09.11, 23:51:

Ах къде ли съм оставила солницата.....

Първите 30 секунди се чудих за каква солница става въпрос, а едва след това видях, че е в кухня :D :D :D

KY

03.09.11
11:26

Коментара Ви за мача снощи:

Няма да е нито тези квалификации нито следващите... :) няма класа в цялата работа... вчера в началото си имаше желание но трябва и класа не е само да бягаш като луд за идеята по целия терен, защото англичаните излязоха полу заспали и ни биха 0-3…

KY

03.09.11
12:51

казано от kristiancho на 03.09.11, 11:35:

... вчера в началото си имаше желание но трябва и класа ...

То и при пенсионерите го има желанието...
Гатанката:
Pодил се е в Англия,
израснал е в Бразилия,
а умрял в България.
Що е то???
...
...
...
...
...
...
- Футболa

№1!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.09.11 12:53.

на това се чупят лостове.

03.09.11
15:24

За 20-ти път се убеждавам, че холестерола в яйцата е бахти простотитята. Зобя по 10 на ден и всичко си ми е в норма.

KY

03.09.11
15:47

казано от martinski на 03.09.11, 15:24:

За 20-ти път се убеждавам, че холестерола в яйцата е бахти простотитята. Зобя по 10 на ден и всичко си ми е в норма.

През 60-те и 70-те години препоръките са били до 3 цели яйца на ден. За спортисти и повече, заради необходимостта на организма. Ако приемаш по-големи количества, то жлъчката си регулира изхвърлянето и ти на практика не го усвояваш в по-голяма степен. Да не говорим, че жълтъците съдържат и значително количество холин, който е един от най-мощните липотропни фактори в организма.
  И накрая едно предупреждение:
  Ако получите e-mail със заглавие “Два безплатни билета за концерта на Веселин Маринов” - не го отваряйте!!! Това е SPAM и вътре са 4 билета!!!

Недей така, Марто. Не дърпай дявола за опашката. И баща ми преди да получи инфаркт си мислеше така. След случката (слава Богу преживя я) регулярно ми казва да си пазя здравето, защото никога не знаеш какво може да стане. И той пушеше по 2 кутии цигари и си пиеше по 300гр. ракия вечерно време и нищо му нямаше. И е прав, че особено младите хора не вярват, че нещо може да им се случи. Младите не вярват в болестта...докато не се разболеят.

Някои неща изискват време, за да се задействат. Нищо, че митът около яйцата е разбит, имай си едно наум и не се фукай. Давай го скромно. ;)

03.09.11
15:56

Велев, аз не разбрах защо да има едно наум? Човека яде яйца :Д

Не става въпрос за яйцата. Аз мисля, че човек трябва да го дава по-скромно. Ако пресечеш Цариградско три пъти - трай си, а не да разгласяваш, че понеже си го пресякъл 3 пъти и нищо не може да ти стане. :)

казано от Тихомир Велев на 03.09.11, 16:01:

Ако пресечеш Цариградско три пъти - трай си

Ама последователно ли бе човек (bow) (clap) :x

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.09.11 16:07.

Защо ли си мисля,че Head_Hunter всъщност трябва да си направи Nick-a Hate_Hunger ? :D

казано от kristiancho на 03.09.11, 16:07:

казано от Тихомир Велев на 03.09.11, 16:01:

Ако пресечеш Цариградско три пъти - трай си

Ама последователно ли бе човек (bow) (clap) :x

А-ха-ха! Крис, понякога направо ме караш да избухна в неукротим смях издавайки нечленоразделни звуци! (nhappy)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1