09.06.05
01:27
Тези месеци си отидоха 3ма ако не се бъркам бодибилдери. Лека им пръст.
http://www.getbig.com/news/2005-02/060505demayo.htm - мемориална статия на гет биг за Пол
09.06.05
07:09
Момчета за съжаление нямам време да чета, а и едва ли бих се справил с езика може ли да ми кажете дали пише някакви подробности.Как е починал в следствие на какво дали е това което повечето от нас вече си мислим или е друго.Мир на прахта му.
09.06.05
10:37
“... drug overdose…” - за това не ти трябва английски :roll:
Paul died of a drug overdose, most likely heroin.
Значи бил наркоман, но нещо много крият информация американците и никога не става ясно какво точно е станало и в истинската епикриза и аутопсия за какво е ставало дума. Сега прочетох, че пък нубайнът бил виновен, който се взима със стероидите е... егати хероина честно
по-здрави
Абе, хероина минава най-лесно за пред медиите! Изкарат го наркоман и толкоз, че по-лесно! Не мога да ги разбера билдерите за нубайна за какво им е като само ги руши, ама айде! Дон, Крис Кърмиър, още няколко май имаше, ама не си признават! Уж помагал да не ги боляло, не знам си какво, но им вреди повече...
[quote author=“YODA”]Абе, хероина минава най-лесно за пред медиите! Изкарат го наркоман и толкоз, че по-лесно! Не мога да ги разбера билдерите за нубайна за какво им е като само ги руши, ама айде! Дон, Крис Кърмиър, още няколко май имаше, ама не си признават! Уж помагал да не ги боляло, не знам си какво, но им вреди повече...
Абе да, но уж като болкоуспокояващо и успокойтелно го ползват. Абе който и сега не вижда вредата от допинга е сляп!!!
по-здрави
I have to agree with the guys here,I know people who were taking Nubain and even though they enjoyed it. They knew when enough was enough and stopped instantly. I also know plenty of guys who got to the point of paying Ј100 a shot, thats how bad they needed it. I still to this day remember a conversation with one of the top amateurs in the UK and how he said that his forearms are covered in bruises, so he started injecting into the veins in his feet, then his neck.!! He also told about how a group of guys (top amateurs) would drive round in the back of a transit van injecting each other on their way to dropping off “supplies”. This isn`t just hearsay either, as i have spoken to the group of people and gotten the same story.
само прочетете това, егати изродията и наркоманията
09.06.05
11:45
Мир на праxа му !
btw - Някои xора сами се съсипват :( !
Ваи тоя откъс дето емо го е поствал е изродщина :shock:
Тея хора не са наерд-яка drugs оргийка.Боцни ме мене после аз ще те боцна и после едновременно ще се боцнем и ...тия хора без зобец немогат :lol: Кажете ми че греша но-ТопАматиори-3дни в залата.7-дни зобец е така се става истински мъртвец :lol:
[quote author=“Emil_mlo”]
Paul died of a drug overdose, most likely heroin.
Значи бил наркоман, но нещо много крият информация американците и никога не става ясно какво точно е станало и в истинската епикриза и аутопсия за какво е ставало дума. Сега прочетох, че пък нубайнът бил виновен, който се взима със стероидите е... егати хероина честно
по-здрави
Значи взе ми го от устата.Това нещо нубайна се използава изключително сред профитата в момента.Много опасно нещо средно м/у дрога и стероиди.При по-продължителна употреба води до състояния близки до наркотичната зависимост.Даже Крис Кормиър миналата година едва не се уби с него.Колкото до Пол Ди Майо не знам...той беше нещо като секретар на професионалните билдери,но нещо имаше търкания с Шон Рей.Не знам дали съм точен но нещо такова си спомням.Лека му пръст
[quote author=“Emil_mlo”]Абе да, но уж като болкоуспокояващо и успокойтелно го ползват. Абе който и сега не вижда вредата от допинга е сляп!!!
по-здрави
...егати изродията и наркоманията
Жалко за билдъра, но той сам си е избрал да умре толкова рано :wink: !
Емо, не ме карай да ти обяснявам разликата м/у АС и Нубаина, сигурно прекрасно я знаеш! Тъй че “допинга” е много абстрактно понятие :wink: ! Както и вредата от него!
За по-незапознатите да кажа, че Нубаина е чист наркотик, много близък до Морфина и Хероина! Всъщност пристрастяването към него е по-лесно от това към морфина :shock: !
Доказано е, че няма никакви преки анаболни качества, т.е. се взима за намаляване на стреса, болката...
Гениялен да, но явно не си ми прочел и другите ми мнения. Американците скриват причините за смърта, което е пълен позор. Нубаин, както добре знаеш предполагам се взима при стероидни цикли е дори коственно при този вариянт са оказали влияние. И пак ти казвам, че ако пак не виждате вредата от стероидите и другите допинги сте слепи! Но си прав, че АС са си най-гадните!
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Гениялен да, но явно не си ми прочел и други мнения. по-здрави
Мда, така е! Извинявам се :oops: !
10.06.05
01:53
ей тва линкче http://www.taylorhooton.org/toddganci.asp е интересно статия на някакъв пич за проблемите му със стероидите най-отдолу на статията има малко списъче с починали културисти и такива който имат и здравословни проблеми между тях са и Flex Wheeler Boier Ko и Андреас Мюнцер един от първите за който се знае че е починал от това преди около 7-8 год някаде
Направо не ми се вярва като го видя това момче как изглежда сега! Добре бе, сега Ли Хейни като не взима си изглежда добре (здравеняк), Серджо Олива още тренира и изглежда добре! Защо той (момчето) след като е тренирало сумати години без стероиди, накрая изглежда толкова зле и отпуснат! Не се ли запазва поне малко?
Ами ако е имал здравословни проблеми и е шаш и паника братле. Аз като имах проблем от стероидите и със сърцето и една камара други неща. Шаш и паника диети лекарства и станах 84 кила и неможех да тренирам, че ми ставаше лошо. :) Поне релефен изглеждах но смъкнах мноо голям процент мускули, питай Митака като ме видяха предишното лято ква физиономия направиха :) И после дзвера ме видя вече около 100 кила за оптимум гранд при, но пак почнах да тренирам и досега не го правя добре и професионално, а колкото ми позволява работата и т.н. Немога да си върна старите постижения и да вляза в ритъм още. Но пак съм си 106-8клг. на 180см и 48ръка някаде.
по-здрави
Не прочетох цялата статия, но като видях списъка с починали и болни културисти, направо се възмутих. Как може да вписват в списъка хора като Сони Шмид, който почина от рак. Защо не напишат и хилядите други хора който са влизали по няколко пъти в залата и също са починали от рак. Как може да са в списъка и хора като брататя Менцер, от който единия се самоуби. По същата логика можеше да сложат и още много други самубили се. Как може да е в списъка и Денис Нюман, който още преди да е започнала професионалната му карера заболя от левкимия. Защо не написаха и милионите хора починали от левкимия. Защо не написаха, че Денис се пребори с левкимията и пак се завърна за кратко в състезателния спорт. Имаки предвид, че доста от имената са ми непознати, имам вече представа за какво става въпрос. И да си дойдем на думата за Пол ДеМайо. Никой не споменава нищо когато обикновен наркоман почине от свръх доза, но когато културист се пристрасти и по-една или друга причина почине от свръх доза, и нещата се обръщат на 180 градуса. Че културистите не са ли хора като всички останали. Трябва ли да са съвършени и да не боледуват и да не получават инфаркти както стотици хора всеки ден по целия свят. Ами след 50 години когато днешните културисти вече ги няма, сигурно ще пишат, че е трябвало да не умират и от старост. Лесно е да се говори за някой, който не може да се защити в този момент. Нека не оскверняваме паметта им.
С този пост не целя да поощрявам употребата на анаболни стероиди, диуретици и други забранени синтетични препарати. А просто изразявам възмущението си от хора който подсъзнателно завиждат на хората който са имали смелостта да стигнат по напред от тях.
Аз призовавъм към обективност и реалност! Никой вече няма нужда от кумунистическите простотии, които са ви пределно ясни на повечето и че властват в Америка и в момента. Това е друга тема, но има общо с тази, защото от нас зависи професионализма в обществото и след време допинга да не е толкова упасен, защото Пол е взимал Нубаин със стероидите ВЕ! МОЛЯ СТИГА СВИНЩИНИ! Вече професионален спорт, който иска да прави и да го обича публиката е свързан с много лишения, но в едно болно общество, както сочи историята не може да се получи. Отдавна са изминали времената на гладияторите по арените!
Лека им пръст.
по-здрави
Напълно съм съгласен с Чукундур! Това сме го писали и много други пъти! Точно сега на срещата на бб-тийм си говорихма, че когато почине културист всички веднага скачат на стероидите, но когато почине друг спортист, това си е напълно нормално! Не бива да се омаловажава труда на хората, защото стероидите не могат да те направят Мр. О! :!:
[quote author=“YODA”]Напълно съм съгласен с Чукундур! Това сме го писали и много други пъти! Точно сега на срещата на бб-тийм си говорихма, че когато почине културист всички веднага скачат на стероидите, но когато почине друг спортист, това си е напълно нормално! Не бива да се омаловажава труда на хората, защото стероидите не могат да те направят Мр. О! :!:
Братле единственно вие разграничавате бодибилдерите и другите спортисти в този форум, май! Защото аз от никой друг не съм го прочел! И аз не смятам, че има разлика между умрял културист или умрял борец с главен пречинител допинга! Неможе да има никакви извинения за това!
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“YODA”]Напълно съм съгласен с Чукундур! Това сме го писали и много други пъти! Точно сега на срещата на бб-тийм си говорихма, че когато почине културист всички веднага скачат на стероидите, но когато почине друг спортист, това си е напълно нормално! Не бива да се омаловажава труда на хората, защото стероидите не могат да те направят Мр. О! :!:
Братле единственно вие разграничавате бодибилдерите и другите спортисти в този форум, май! Защото аз от никой друг не съм го прочел! И аз не смятам, че има разлика между умрял културист или умрял борец с главен пречинител допинга! Неможе да има никакви извинения за това!
по-здрави
Никой не разграничава културистите от другите спортисти. Просто дадох пример с хора от списака на по горната статия. 100% съм сигурен, че има същите случай с абсолютно всякакви спортисти, футболисти, лекоатлети, борци и т.н. Ставаше въпрос дали главният причинител е допинга, а не наркотиците (в конкретния случай), който не са неизменна част от спорта. И злоупотребата на медиите и други такива за доста от случайте когато не е явно, че допинга е главния причинител и в повечето от случайте няма нищо общо.
Абе най-голямата злоупотреба е на хора като Уейдар и т.н., защото изродява нещата и даже никой няма смелост да говори за тия неща на високо ниво. И да е държавна политика разработването на нови медикаменти примерно. Аборигенски спорт е това в момента! Дори и в Америка е така.
по-здрави
http://www.bodybuilding.com/fun/lonnie7.htm Снимки на Пол