Мнения за продукта-Екдистерон Атлетик

02.09.11
17:22

Здравейте на всички.Съвсем случайно попаднах на този продукт и ми стана интересно дали някои го е ползвал или е чувал някакви отзиви за него.На листовка го изкараха по-силен и от най-силните стероиди :))Ето и линк към продукта :http://ekdisteron.alle.bg/екдистерон-атлетик-легалният-допинг/

Темата беше редактирана от Любaka на 02.09.11 17:24.

HE

02.09.11
17:37

Пробва ли нещо от рода на - http://www.bb-team.org/search?q=екдистерон+&submit;.x=17&submit;.y=12&cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&cof=FORID:10&ie=UTF-8#1150

03.09.11
06:07

Аз тези теми съм ги чел Head .Исках да видя дали има мнения конкретно за този продукт който съм посочил.

HE

03.09.11
07:34

Добре бе човек, какво още трябва да ти се каже, като си прочел темите?
Продукт със съмнително действие на бъргарска фирма - не ти ли звучи, като група педали в тъмна уличка и случайно са си забравили вазелина, някой ти е казал да не минаваш от там, но ти пак питаш “какво мислите да мина от там?”!

В индустрията на хранителните добавки, много от тях са били наричани с гръмкото име „Светия Граал” с надеждата от една страна да се продават повече, а от друга,че представляват нещо ново и иновативно, работещо при всеки. Случаят с Екдистерона е именно такъв. В края на 90-те години и началото на 21 в. се заговори за съставка от Русия, която има анаболни свойства, сходни с прословутия Дианабол, само,че без абсолютно никакви странични ефект. Вече можеха да се изграждат големи и твърди мускули само с хранителна добавка. Естествено истината е много далече от тези твърдения на руски и някои американски учени. Основното приложение на екдистеронът е свързано най-вече със създаването на перфектната анаболна (мускулно-изграждаща) среда в организма. А това означава – положителен азотен баланс, максимален синтез на усвояваните белтъчини и използването им за мускулна маса.
Проблемът при екдистена (другото име на екдистерона) е чистотата на екстракта. Максимално чистия екстракт е единствено от растението Rhaponthicum Carthamoides, но много фирми използват евтината китайска суровина от растението Cyanotis Vaga, където процентът екстракт варира от 0 до 15, което на практика е един неработещ продукт. Истинският екдистерон е много скъп, което отдръпва много марки от желанието им да направят такъв суплемент. Спорният ефект на продукта също оказва негативно влияние. Все пак има и доста положителни мнения на използващи такъв тип добавка, решили да инвестират значителна сума в истинския екстракт взимайки го в дози от порядъка на 1.5-2.5 грама. Тогава резултатите са наистина изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на силата и работоспособността. За всеки един от вас, решил да опита екдистерон, много е важно да обърне внимание за есктракта в продукта (задължително да бъде Rhaponthicum Carthamoides), а дневната дозировкамежду 1.5-2.5 грама.

Левзеята изобщо не е за подценяване, ако се разровиш из руските форуми, ще намериш много информацията за нея. Чел съм доста интересни неща за левзеята (rhaponticum carthamoides) и едно от тях беше, че най-добре работещите екстракти са с по-ниско съдържание на екдистерон, а не тези дето са 90% и нагоре, понеже в билката се съдържат няколко екдистероида и е хубаво да има от всички, защото като синергисти работят много по-мощно отколкото бета-екдистеронът самостоятелно. Отдавна си търся читав екстракт, който искам да комбинирам с родиола, но е малко трудно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1