Косми на гърба, ужас!

Темата е заключена.

02.09.11
17:25

От 16-7 годишен имам косми на гърба, сега съм на 25. 80% от него е в гадни, косми около 10мм са дълги. Постоянно си правя кола маска, но вече ми писва, а лазерната епилация е далече от моите възможости. Тренирам редовно, но човек неможа да се отпусне за море или басейн, постоянно епилации....Четох в нета една статия на един италанец, който казва ”“Самият Фекалия разкрива, че проблемът не се решава с бръснене, тъй като корените на космите си остават. Също така отстраняването на гръбнака не помага, тъй като човек, респективно, не може да стои прав, нито да сяда, а реално погледнато да си октопод с косми по гърба не е оферта. Именно затова италианският ром - травматолог предлага лечение на базата на зобта - LSD, което да поражда свръхсили у нервните окончания, които да смелят от бой космените корени и така всичко да е мирно и тихо.”“ 
Аз не съм взимал досега никакви химии, даже протеин не съм пил. Та някой да обясни за тези работи LSD и дали ще има ползва, защото той казва тук точно за космите по гърба.

Прави си колата маска и това е .. ЛСД е нещо като амфетамините, така че сам си прави сметката.

HE

02.09.11
17:43

http://bg.wikipedia.org/wiki/ЛСД - първия линк от google!

е що не каза и какъв ти е източника на информация?

http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=472

02.09.11
18:06

казано от Ghost4o на 02.09.11, 17:25:

”“Самият Фекалия разкрива, че проблемът не се решава с бръснене, тъй като корените на космите си остават. Също така отстраняването на гръбнака не помага, тъй като човек, респективно, не може да стои прав, нито да сяда, а реално погледнато да си октопод с косми по гърба не е оферта. Именно затова италианският ром - травматолог предлага лечение на базата на зобта - LSD, което да поражда свръхсили у нервните окончания, които да смелят от бой космените корени и така всичко да е мирно и тихо.”“ 
Аз не съм взимал досега никакви химии, даже протеин не съм пил. Та някой да обясни за тези работи LSD и дали ще има ползва, защото той казва тук точно за космите по гърба.

Ама ти сериозно ли??? :D :D :D :D :D

ти сериозно ли не прочете линка от където е изваден цитата?

02.09.11
18:14

казано от ts.vassilev на 02.09.11, 18:13:

ти сериозно ли не прочете линка от където е изваден цитата?

И да не бях прочела, цитата и въпроса дали ЛСД помага са достатъчни за да ме развеселят :D

02.09.11
18:30

Абе, и аз не можах да сдържа една усмивка. Но ситуацията е като в приказката за един човек, на когото му се подпалила къщата, а комшията дошъл да си запали цигара от огъня...
@Ghost4o, ще трябва май да разчиташ само на кола маска, докато нямаш възможност за други процедури.

02.09.11
19:29

А след нужните процедури в лазерната епилция, колко време сме без косми?

02.09.11
20:45

http://www.bb-team.org/articles/774_obezkosmyavane-po-malko-kosmi-ili-verni-na-prirodata#axzz1WnoRupHa

02.09.11
23:17

Започнеш ли да взимаш ЛСД, последното нещо, за което ще мислиш ще са космите ти на гърба! :D

03.09.11
00:16

Всъщност, пробвай с отстраняване на гръбнака. Аз на Фекалия не вярвам (не само заради името му). Мисля, че ако отстраниш гръбнака, ще ти изчезнат всички косми. Само трябва да измислиш на какво да си закачиш главата след това. Може да пробваш с някой лост от фитнес залата, само гледай да не е EZ. А LSD ще намериш доста трудно, защото отдавна не се произвежда. Ако искаш пиши на Пол Макартни. Може да си е запазил малко и да го навиеш да ти го прати. Космите няма да ти изчезнат от него, ама пък ще спре да ти пука за тях напълно.

03.09.11
01:21

казано от Ghost4o на 02.09.11, 17:25:

От 16-7 годишен имам косми на гърба, сега съм на 25. 80% от него е в гадни, косми около 10мм са дълги. Постоянно си правя кола маска, но вече ми писва, а лазерната епилация е далече от моите възможости. Тренирам редовно, но човек неможа да се отпусне за море или басейн, постоянно епилации....Четох в нета една статия на един италанец, който казва ”“Самият Фекалия разкрива, че проблемът не се решава с бръснене, тъй като корените на космите си остават. Също така отстраняването на гръбнака не помага, тъй като човек, респективно, не може да стои прав, нито да сяда, а реално погледнато да си октопод с косми по гърба не е оферта. Именно затова италианският ром - травматолог предлага лечение на базата на зобта - LSD, което да поражда свръхсили у нервните окончания, които да смелят от бой космените корени и така всичко да е мирно и тихо.”“ 

Насърчавам те да вземеш LSD ако имаш от къде да намериш. Почти съм сигурен, че след това тия косми няма да ги мислиш повече.

03.09.11
05:52

Не, това не може да е истина....

HE

03.09.11
07:39

казано от Ghost4o на 02.09.11, 19:29:

А след нужните процедури в лазерната епилция, колко време сме без косми?

Докато хормоналните нива са ти в постоянни стойности, но както всички знаем - при трениращ човек е доста трудно за постигане. В най-добрия случай - около 2 години няма да ти се налага да махаш косми ;) Въпроса е, че срещу толкова пари, никой не ти гарантира нищо. Карай си на коломаска и забрави за глупостите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1