ZMA

PA

25.05.04
11:45

Здравейте!
Относно добавките имам въпрос за ZMA към тези, които са го ползвали.Какъв е ефекта от препарата върху Вас. Имам предвид как се чувствате като го употребявате, какви са промените и т.н. ... дали си заслужава парите общо взето. В последно време съм на мнение, че за няма много смисъл от такива неща.Добрия стар протеин и храната си вършат работата, НО... искам мнения.
При равни други условия разбира се - адекватно натоварване, балансиран хранителен режим.
И още - Какъв ще е ефекта при ниско въглехидратно хранен (в период на релеф де).

Мерси предварително.

PA

27.05.04
10:46

Мдаааааа със съжаление констатирам, че нямам отговор.
Но лошо няма. Обеснявам си го с няколко причини:
1. Нямат време хората да пишат
2. Не са ползвали продукта или нямат адекватен коментар

Абе що така се получава, че ако някой пита какъв е даден препарат всеки копира и paste-ва в отговорите си цялата възможна информация от Интернет, която е открил за това, а ако си иска мнение за това какъв е ефекта всеки мълчи:):):)
Интересна работа.

Айде със здраве.....

BA

27.05.04
14:10

... или не сме видяли темата защото е отишла много надолу ;) ...
ами по принцип магнезии се взема при голямо натоварване, за да се предотврати(доколкото може) стреса от натоварването. Абе да ти кажа ако имаш пари и не те бърка може да вземаш по една доза(таблетка) след тренировката за възстановяване примерно. А пък ако нямаш толкова излишни пари няма толкова смисъл от тези витамини. Можеш да си ги добавиш от храната.

ВН

28.05.04
01:19

Вероятно никои от прочелите темата не е ползвал препарата. Ти какъв точно отговор очакваш? Ако питаш дали действа, то да - иначе нямаше да е една от най-популярните добавки! Ефектите върху теб ще са онези които ще намериш в сайта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1