Аз само казвам, като факт, няма с какво да се похваля. Каквото си мислиш, това ще стане, който иска да си мисли най-лошото, аз съм си оптимист.
Велев и ти си прав ;)
Мнението беше редактирано от Нежния на 03.09.11 16:20.
03.09.11
16:21
казано от martinski на 03.09.11, 16:20:
Каквото си мислиш, това ще стане...
Ох, а тук колко си прав, не е истина!
Абе айде да не е баш така :D Всичко е много относително... както казваше 1 баба в рекламата на космодиск .... 1 градиш друго рушиш... нещо такова беше :D
Случвало ли ви се е да си мислите, че около вниманието което обръщате на спорта насирате доста други неща около вас ?
Мнението беше редактирано от Madboy на 03.09.11 17:13.
03.09.11
17:16
Конфитюр от боровинки - най-вкусният начин да си вдигнеш инсулина! :P
казано от Madboy на 03.09.11, 17:06:
Случвало ли ви се е да си мислите, че около вниманието което обръщате на спорта насирате доста други неща около вас ?
О, да!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.09.11 17:17.
03.09.11
17:51
Хора, помагайте... Купих си нокиа e71 и ми обясниха, че няма нужди от пакети с интернет, а че самия телефон си има, както и за навигатора. Демек само трябва да си го настроя и си имам интернет, навигатор и всичко. Влизам в настройките и пише къде да влезна и да натисна на “go online” Правя това, след което ми се появява поле с избор, като пробвах с всички, но ми пише, че няма връзка. Вуйчо ми също имаше такъв телефон и каза, че само трябва да си настроя за коя държава става въпрос(или поне така го разбрах) и вече всичко си прихваща от сателита. Преглеждам сега всичко и не мога да открия такива неща. Кажете какво да правя.
Сега влизам в интернета, натискам на “go to web address”, пиша адреса, натискам на “Search for WLAN”, защото на другите ми пише, че пакета не поддържа интернет, и ми показва “No WLAN network found”. Ба*ти тъпотията.
Мнението беше редактирано от SportFreak на 03.09.11 17:56.
Не е тъпотия:D
Ако към абонаментният ти план нямаш безплатни МБ за интернет ще ти излезе доста солено , и да - от оператора трябва да ти пратят настройките на този нет.
За друг достъп до и-нет трябва да ползваш Wi-Fi - то като се свържеш към някоя безплатна мрежа примерно, както се връзват лаптопите, или ти очакваше да имаш безплатен интернет от сателит без да си плащал нищо ? :d
Мнението беше редактирано от Madboy на 03.09.11 18:56.
03.09.11
18:05
казано от Тихомир Велев на 03.09.11, 17:16:
Конфитюр от боровинки - най-вкусният начин да си вдигнеш инсулина! :P
Яка реклама ще стане от този ‘’лайф мотив’’ :D
03.09.11
18:06
От къде според теб ще вземе интернет ако няма WiFi - ще му го наливаш с кофи?
GPS-a е друга работа - там имаш връзка със сателит, като телефона ти е приемник.
Ако си спрял услугата за пренос на данни, просто няма как да се свържеш, освен през WiFi.
Моя, като му сложа карта към, който и да е оператор си взима настройките сам и трябва да ги трия, че имам маса програми с актуализации и товари сметката.
03.09.11
18:11
казано от Madboy на 03.09.11, 18:05:
Не е тъпотия, просто ти си доста смотан :D
Ако към абонаментният ти план нямаш безплатни МБ за интернет ще ти излезе доста солено , и да - от оператора трябва да ти пратят настройките на този нет.
За друг достъп до и-нет трябва да ползваш Wi-Fi - то като се свържеш към някоя безплатна мрежа примерно, както се връзват лаптопите, или ти очакваше да имаш безплатен интернет от сателит без да си плащал нищо ? :d
Същото мисля като теб, но днес видях, че телефон, който е на ваучер как си влиза в интернет без да плаща нищо. Същото с гпс-а.
03.09.11
18:22
казано от SportFreak на 03.09.11, 18:11:
Същото мисля като теб, но днес видях, че телефон, който е на ваучер как си влиза в интернет без да плаща нищо. Същото с гпс-а.
GPS и GPRS са две различни услуги за пренос на данни!
казано от SportFreak на 03.09.11, 18:11:
казано от Madboy на 03.09.11, 18:05:
Не е тъпотия, просто ти си доста смотан :D
То вече и към “ваучера” може да си добавиш безплатни МБ-ти през GPRS :)
А GPS-a е ясен. ама и него не очаквай да ползваш коректно без сам да си инсталираш някой Garmin или Sygic примерно.
03.09.11
22:32
казано от Madboy на 03.09.11, 18:55:
А GPS-a е ясен. ама и него не очаквай да ползваш коректно без сам да си инсталираш някой Garmin или Sygic примерно.
Е71 трудно се “чупят”, че да можеш да си инсталираш сам някой софт - добре де, не чак толкова трудно, но на него ще му е трудно. Тоя симбиан иска сертификати за всяко приложение, а в OVI-то най-свясното е OVI maps или нещо подобно беше. Повечето читав софт е или яко орязан или платен :D
Ови мапса е фрий от година може би- ръгаш кабела и си инсталираш Ови софтера и си ъпдейтваш всичко през кабела, а после в насторйките правиш да не се връзва с нета докато ползваш GPS и нещата стават.
03.09.11
23:03
Барниках нещо и пиша адреса на сайта, натискам на глобул нещо си, и ми се отваря някаква страница, в която пишеше какво да направя, за да имам интернет и такива неща, като никаде не се споменаваха пари(това е целта). Аз не разбрах много, щото е на английски, но нищо не правих и натиснах да търси, т.е. да влезна в сайта, след което ме пренасочи и беше голям кеф. Викам си “К’во стана пък сега. Яяя, интернетт :D” Натиснах да прочета последната статия, включи ми я, прочетох 2 реда и реших да си влезна в профила, след което си написах паролата и пощата, натискам на “Вход” и не зарежда. Чак тогава видях в горния десен ъгъл как отчита мегабайтите и изведнъж спря. Проверявам си парите и от 3 и нещо бяха останали 15 стотинки. :D Това всичко за макс 2 минути. Кратко, но яко :D
03.09.11
23:39
класика в жанра...
казано от head_hunter на 03.09.11, 22:32:
казано от Madboy на 03.09.11, 18:55:
А GPS-a е ясен. ама и него не очаквай да ползваш коректно без сам да си инсталираш някой Garmin или Sygic примерно.Е71 трудно се “чупят”, че да можеш да си инсталираш сам някой софт - добре де, не чак толкова трудно, но на него ще му е трудно. Тоя симбиан иска сертификати за всяко приложение, а в OVI-то най-свясното е OVI maps или нещо подобно беше. Повечето читав софт е или яко орязан или платен :D
Аххх е на него може да му е трудно ама с HalloXo -то го хакваш за 5 минутки и не ти искат сертификати, трябва ти само да подпишеш Hallox-a :)
Голяма борба с таа акумулираща печка братчееее много пепеляк :D Ама мисията е успешна, утре ще я закарам за желязо :D
http://www.musicxray.com/xrays/85815 Който ми намери версия без да пее тази мома го черпа бира...или протеин ;Д
Тази няма само instrumental версия. Можеш сам да премахнеш вокалите с една програма - audacity. Поинтересувай се повече, с нея програма можеш да обработваш музика, с нея ще заглушиш и вокалите от тая песен. Само си потърси туториал някъде, ако досега не си работил с нея.
04.09.11
02:21
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 04.09.11 02:23.
04.09.11
07:35
Няма нищо по-хубаво от това да станеш в такава прекрасна неделна утрин в 5:45. (headbang)
04.09.11
07:48
е някои не са си лягали още :)
04.09.11
08:15
Май доста хора от форума пилеете времето за сън! Ако имаше начин да го продавате, сигурно щяхте да сте богати! :D
Тишо, бизнес схемата трябва да се измисли... ако има и еврофонд за усвояване :D
Шишманов, работа или удоволствие? Има съществено значение защо :D
04.09.11
10:08
Бизнес схемата е най-малкия проблем. Ти помисли в каква форма ще е продукта.
Всъщност сещам се за един начин да продаваш сън, но дозите ще са на случаен принцип - схемата включва метална тръба, парно и белезници! :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.09.11 10:08.
http://prikachi.com/images.php?images/640/3776640T.jpg
Мнението беше редактирано от Иван П. на 04.09.11 10:33.
04.09.11
11:14
От ляво на дясно погледни първите двама. Гледай каква разлика има в мишницата и прасеца. Яко, а ?
04.09.11
11:31
прасеца колкото моя... мишницата два пъти колкото моята :D
04.09.11
11:36
http://www.youtube.com/watch?v=AYt7H-pzEe4
те повечето които не тренират прасци...и нямат :)
04.09.11
11:46
казано от ts.vassilev на 04.09.11, 11:36:
http://www.youtube.com/watch?v=AYt7H-pzEe4
те повечето които не тренират прасци...и нямат :)
Тоя човек как се раздава на тягата! :x
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.09.11 11:46.
04.09.11
11:51
Мъртвата му тяга не ме кефи... нещо се е прегърбил доста ( е то при такива тежести .. ) Лежанката му е мощна ( то и какви гърди има само - смисъл Да и космати ама и здрави ) а клека му е много красив наистина. И как са сложи ли дъмбела на разгъването - мощна работа от всякъде... Пресата му няква огромна ама суперрр мускулеста - супер супер !
Цецо ако говориш за мене - прасеца ми е по-голям от мишницата... така, че го тренирам колкото мога :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.09.11 11:52.
04.09.11
13:57
това да пиеш, да пушиш и да се друсаш секи ден или през ден - ти си имет за мене..
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.09.11 13:57.
казано от Тихомир Велев на 04.09.11, 08:15:
Май доста хора от форума пилеете времето за сън! Ако имаше начин да го продавате, сигурно щяхте да сте богати! :D
Ако можех да не спя никога, без негативните последици де - просто тялото ми да няма биологичната нужда за сън - представяш ли си? На всеки 24 часа човек да спи 8-10 часа, това е почти половината ден, и така цял живот си проспива 1/3 от живота. Тая една трета ако можех да си я живея будно/съзнателно, цена нямаше да има. За толкова време колко много неща могат да се научат, да се направят... Деня го оставяш както си е, а вечер сядаш и четеш разни неща докато не изгрее слънцето - ей на това му викам развитие.
04.09.11
14:41
Има време. Като се научим да използваме повече от 2-3-5% от капацитета на мозъка си...въпреки, че тогава май ще се нуждаем от още повече сън. :)
Ей на т’ва хващам прахосмукачката и парцала в неделя следобед и се размазвам!!!
04.09.11
15:59
Днес съм яко готин....странна работа! (nod)
04.09.11
16:06