Белег от шарка

04.09.11
00:14

Здравейте!

Направо на темата - на 22г. съм, карам в момента варицела и така като гледам май ще ми остане един белег на челото. Много ме е яд, положих всякакви усилия да не се пипам и чеша, но явно вирусът така е решил...
Та има ли някой опит в премахването на такъв тип белези (от шарката остава вдлъбнат, под нивото на кожата)? Прерових интернет, най-често се говори за едно мазило - Котрактубекс, но хората предупреждават, че при вдлъбнати белези не е много ефикасно. Другото, което четох, е за домашно приготвено мазило от невен и свинска мас. За невена само хубави неща съм чувал, тъй че съм склонен да вярвам.

Много се надявам някой тук във форума да знае нещо. Ще съм благодарен за всяко мнение!

GG

04.09.11
00:22

Братле аз имах вдлъбнати белези на лицето и бях се притеснил че ще ми останат,в крайна сметка това Контратубекс се оказа супер ефикасно,така че отивай и си го купувай:) Мажи се редовно всеки ден по 2 пъти,от белезите нищо не остана :)

04.09.11
12:53

Благодаря ти за отговора! Вече съм малко по-спокоен. Твоите  белези от шарка ли бяха?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1