дясното рамо ми е по голямо от лявото

Темата е заключена.

04.09.11
14:13

как мога да оправя този проблем, получи се преди 4-5 години когато правих цикъл  и качих повече мускул в дясното рамо и сега пак си е така по голямо от лявото?

Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.09.11 07:19.

04.09.11
14:15

махни думичките съдържащи забранени медикаменти за да не ти изтрият темата, иначе тренирай раменете с еднаква тежест или може да правиш с дъмбели като по-тежкия дъмбел да е на изоставащото рамо

Филипе ти сериозно ли му препоръчваш да тренира с два различни дъмбела...

04.09.11
14:24

Буцев, много некомпетентно изказване :)

04.09.11
14:27

добре де нека по компетентите или тези който са се сблъсквали с този проблем да дадът съвет

тернирай с дъмбели и това е.... :) еднакви дъмбели !

04.09.11
15:05

Не бе,не бе...тренирай с различни дъмбели като този в лявата ти ръка трябва да е точно 2,72 пъти по-тежък от този в дясната за да имаш успех :)

04.09.11
16:33

Не си струва да се тревожиш за такива неща. Някои хора са по-ощетени откъм симетрия, така че притесненията и тревогите около това могат само да ти спънат напредъка.

Впрочем използването на по-тежък дъмбел не гарантира по-добър растеж в съответната страна. По-скоро е предпоставка за контузии.

04.09.11
21:18

Мен цялата ми лява част на тялото е по-развита, няма от какво да се плашиш, не е болка за умиране.

04.09.11
22:35

На мен също лявата страна на тялото ми е по-добре развита.... От това няма оправия, ако искаш тренирай само с лостове или само дъмбели, няма да промениш нищо !!!

явно проблема е цикъла който си направил. направи още един, но си бий инжекциите в другото рамо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1