12.09.10
13:57
Аз след 30 дни на монохидрат ще приличам на човечето на Мишлен сигурно :D
Иначе съм пил 3 кутии от стария Сайз Он, една кутия GreenMag (както е тръгнало ще пия и втора понеже нещо никой не я иска :) ), ефект съм имал, но на фона на храненето, тренировките и останалите добавки по това време, нямаше как да няма ефект честно казано. Занапред повече от 30-40лв на месец за креатин не смятам да давам...
казано от MaSTaH на 12.09.10, 12:30:
Не е ли по-важно,какви ще са резултатите през този 1 месец?Ами ако са по-добри,отколкото с грийн маг за 80 дни?
ДА определено, но говорим за човек който не е ползвал нито един от двата продукта ...
И в Сайз он-а си има монохидрат, като не се знае колко е точно...
04.09.11
22:14
както ти е комфортно,лично аз недолюбвам натуралните сокове,а и не е задължително да е заедно,все пак не го ли изтискаш ти незнаеш какво има вътре....а и в натуралния сок няма кой знае колко въглехидрати.
А и никой не казва да са заедно!
Простичко,яж повече ориз примерно,и картофи,по 2 ананчета дневно да речем,и то си дойде нещото на мястото
04.09.11
22:16
Ако е преди тренировка,само креатинът ми трябвало да е :D Кви бързи въглехидрати след тренировка ви гонят :D
04.09.11
22:20
The Next…момчето приема креатинова матрица,ти нали не очакваш че едновеменно с това е на НВД?То се подразбира че е в процес на качване,и бързите въглехидрати са задължителни след тренировка
Но не е задължително да пие въглехидрат с него,гледа се обшия прием за дена да е както казват в США :moderate
Любимата ми матрица апропо,заедно с тази на Гаспари
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 04.09.11 22:27.
04.09.11
22:35
Аха щото много хвалят комбинацията Green Mag + Ябълков сок в чуждите форумчета...
04.09.11
22:53
казано от Dean Petrov на 04.09.11, 22:20:
The Next…момчето приема креатинова матрица,ти нали не очакваш че едновеменно с това е на НВД?То се подразбира че е в процес на качване,и бързите въглехидрати са задължителни след тренировка
Но не е задължително да пие въглехидрат с него,гледа се обшия прием за дена да е както казват в США :moderate
Любимата ми матрица апропо,заедно с тази на Гаспари
Я прочети отново внимателно поста ми и разбери,че става дума за преди тренировка ;)
05.09.11
09:01
казано от The Next на 04.09.11, 22:53:
Я прочети отново внимателно поста ми и разбери,че става дума за преди тренировка ;)
Аз също се затруднявам да разбера това, което всъщност искаш да кажеш:
казано от The Next на 04.09.11, 22:16:
Ако е преди тренировка,само креатинът ми трябвало да е :D Кви бързи въглехидрати след тренировка ви гонят :D
Когато искаш да те разбират правилно, може би е по-добре да се изразяваш по-правилно.
05.09.11
12:27
Хах :D Аз съм писал “след тренировка” , оле-мале :D Така е като ти се спи |-)
06.09.11
08:19
А на кой ден употреба трябва вече да усетя действие ?
Не очаквай един ден нещо да то каже- “подействах!”- просто сам трябва да усетиш, когато тежестите ти олекнат малко или почнеш по-бързо да се възстановяваш. За по-малко от 10 дни не очаквай нищо, а и е строго индивидуално. Тренирай си, яж си и си пий добавката и резултатите няма да закъснеят.
06.09.11
08:40
Като пиех този продукт, първите 15-тина дни (мисля) не бяха по-различни от преди приема. След това, с течение на тренировките, усещах постоянен прилив на сила и енергия, която се запази дълго време след края на голямата кутия.
Пиех го с Purple Wraath, за протокола.
06.09.11
10:59
казано от Peshko Xristow на 06.09.11, 08:19:
Още като го купиш, но преди да отвориш кутията - почваш да се взираш настоятелно /в запечатаната кутия/ и придобиваш формата на Хълк, страничен ефект е и позеленяването /най вероятно от там идва наименованито “Green”/.
След такъв тип въпроси не съм сигурен дали изобщо си за добавки, дали знаеш какво приемаш /след въпроса “на кой ден трябва вече да усетя действието”/ съм абсолютно сигурен и почти съм сигурен, че “ефект”-а при теб ще е толкова слабо изразен, че ще позеленееш не от взиране в кутията, а от яд за парите, които си хвърлил и “действието, което си усетил”.
06.09.11
11:17
казано от head_hunter на 06.09.11, 10:59:
казано от Peshko Xristow на 06.09.11, 08:19:
Още като го купиш, но преди да отвориш кутията - почваш да се взираш настоятелно /в запечатаната кутия/ и придобиваш формата на Хълк, страничен ефект е и позеленяването /най вероятно от там идва наименованито “Green”/.
След такъв тип въпроси не съм сигурен дали изобщо си за добавки, дали знаеш какво приемаш /след въпроса “на кой ден трябва вече да усетя действието”/ съм абсолютно сигурен и почти съм сигурен, че “ефект”-а при теб ще е толкова слабо изразен, че ще позеленееш не от взиране в кутията, а от яд за парите, които си хвърлил и “действието, което си усетил”.
Просто искам да взема мнение от хора използвали продукта преди да го почна :) То ясно че различен организъзм ще реагира различно на добавките... Не е нужно винаги да се изтъкваш колко велик си ... Благодаря на останалите за бързите отговори :)
06.09.11
11:24
казано от Peshko Xristow на 06.09.11, 11:17:
Просто искам да взема мнение от хора използвали продукта преди да го почна :) То ясно че различен организъзм ще реагира различно на добавките... Не е нужно винаги да се изтъкваш колко велик си ... Благодаря на останалите за бързите отговори :)
Мнение можеш да вземеш и от търсачката или очакваш хората ползвали го да дадат по-различни отговори, отколкото са давали в десетките други теми? Това за “колко съм велик” ще го оставя без коментар, защото няма да ти хареса какви определения ще прочетеш за себе си ако тръгна да ти отговарям!
04.09.11
18:19
Значи ще приемам 1 доза 30 мин. преди тренировка в тренировъчни дни а в нетренировъчни сутрин след ставане с протеиновия шейк,въпроса ми е трябва ли с green magnitude-а да приемам въглехидрати (да речем някакъв натурален сок) за по-добро усвояване ? Четох и по чужди форуми някои казват че след като започнали да го взимат с натурален сок имали “по-голям” ефект... Не знам до колко е вярно ( Все пак нали не е монохидрат) ,какво е вашето мнение ?
06.09.11
11:47
А и щом имаш толко богато въображение за хълк и т.н. а и си якичък ходи стани супергерой...
14.01.12
13:32
Здравейте, закупих протеин Syngex и Green Mag, тренирам от 1.5 година, дал ие удачно да взимам протеина сутрин и след тренировка, а греен маг преди трен 5мин? А в нетренировачан ден да взимам мага и след 1 час закуска с протеин?
И така 40 дни и после 30 дни почивка?
Мнението беше редактирано от Alexander Georgiev на 14.01.12 14:22.
25.07.13
09:10
Здравейте,този месец пих монохидрат сега ще си взема Green Magnitude ,трябва ли до почивам преди да го почна?
Както искаш :)
Ако си го пил само един месец почини 10-15 дена и скачай на Green Mag-а