Мненията ви за куриерските фирми

DO

03.09.11
12:14

Възнамерявам да направя поръчка на продукти от сайт,който използва услугите на ЕКОНТ и не съм сигурен дали това не е лоша идея?
Преди време бял получил една  пратка,която не беше за мен и не съм сигурен в условностите,но мисля,че се забави с ден.т.е. пристигна не на следващия ден след заявката,а на втория и то по някакво никакво следобедно време и една документна,която пак не беше за мен и май пак се забави с ден.Но не бяха за мен и не съм се интересувал от подробности.
В нета намерих почти само негативни мнения,но не са скорошни.Така че споделете някакви по пресни впечатления.

Темата беше редактирана от donsir на 03.09.11 12:17.

03.09.11
12:29

Мен винаги ми ги доставят или Speedy или Econt и нямам забележки :)

03.09.11
13:12

С Еконт съм пращал и получавал над 10 пъти и винаги са изрядни.

03.09.11
13:15

Редовно си получавам и изпращам пратки със Еконт и Спийди главно , но и със Лео експрес също от време на време , нямам никакви забележки , само добри думи мога да кажа ;)

03.09.11
13:15

Speedy винаги са били точни и коректни,изчаквали са ме ,сменял съм адрес в последния момент и в момента работим с тях.

И от Speedy и от Еконт съм доволен. От Еконт най-често ползвам взимане от офис.

DO

04.09.11
12:02

Чудесно,значи коментарите,на които попаднах (за еконт) в други форуми не са актуални.

Та нека и аз да се включа все пак - До момента мога само да похваля Спиди и Интерлогистика.

05.09.11
08:41

Аз ползвам Еконт от години, почти всеки ден, и досега просто няма за какво да се оплача освен, че малко вдигнаха цените.

Еконт имат офис в съседния вход в блока който живея. Винаги си ги поръчвам до поискване в офиса и никога не съм имал проблеми.

Аз предпочитам Еконт. С тях имах проблеми само първия път, когато написах целия адрес на офиса им и...пратката отиде в централния в Орландовци. Понеже не ми се чакаше да я докарат (щях да изпусна семинара по клек) отидохме с един приятел и си я взехме от централния офис. След тази случка пишех само в кой квартал е офисът и всеки път си ги вземах без проблеми. Понеже почти всичките ми пудовки са купувани от хора из България, то момчето от офиса бързо ме запомни. Пък и аз, като истински треньор, първо купих 8 килограмови, после 16-ки...и чак като заякна поръчах и 32-йки, за да не го претоваря :D
С Еконт съм пращал и от нас и съм получавал в нас, освен от/в офис, както най-често правя. Отново без проблеми, освен някой лош поглед когато съм приготвил точната сума и няма да има ресто за момчето, което е докарало пратката.
С Европът и Спиди също съм получавал. От Европът мацката нямала да ми върне 2 лв, но не се циганих и не търсих ресто. Но оттогава знам да си приготвям точни. От Спиди единият път шофьорът не искаше да изчака 5 минути, та след звънене до офиса му се наложи другия ден да идва пак, като ми звънне по-рано да ме предупреди. И дойде, но на грешен адрес, тъй като адреса ни често го бъркат. Та си постоя и за предния ден, дето много бързал...

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 05.09.11 09:41.

05.09.11
09:40

На скоро ползвахме услугите на Еконт за голяма пратка (~40кг) и всичко беше точно.Взехме я от офис.

05.09.11
10:24

А цените как вървят, защото аз трудно се оправям с калкулаторите им?

От интерлогистика имам лоши спомени.
Понеже съм в движение и не мога да бъда открит на адрес ми изпратиха пратка в офиса им който се оказа в някаква промишлена зона между едни стари сгади по едни пътища които нямат имена и номера и самите служители те не можеха да ми обяснят къде се намира седалището им за да си взема пратката. Взех я, но от тогава съм далеч от тях.
Цените предполагам са конкурентни, ако не са картелни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1