Креатин или Протеин

Темата е заключена.

06.09.11
03:00

Здравеите искам да задам моите въпроси към вас те са няколко и мисля да бъда изчерпателен теи като туко що се регистрирах във вашият форум :) моята възраст 15г. килограми 57 . височина 167-8 някъде
един мои приятел е на 21 пие сумати глупости на Nutrim като почнеш от протеина креатин метан анаболи не е провал още но ще му предложа наи скоро време ;д тои е манияк на тази тема. Искам да попитам какво е добро за мен горе съм споменал даните си на телосложението пил съм Mass Gain на Nutrium това е протеин скоро почнах и Creatin Monohydrate Пак на Nutrim та въпроса ми е дали е добре да пия някои от тези работи или все още трябва да чакам четох много ваши теми които сте споменали че трябват килограми в други че трябва да се свалят и кардио програми искам да каже някои с по виш (акъл) ако може бихте ли ми препоръчали някаква програма за трениране имам релеф от към ръцете,гърбът,гърди,краката но немога да си стегна коремчето :( а искам много моля помогнете ми надявам се да няма лоши коменатри довиждане чакам с нетърпения коменатрите ви :) благодаря че ми помогнахте предварително :)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.09.11 07:11.

06.09.11
06:55

доста дълги изречения :). На таз възрасти и килограми - само тренировки, храна и сън!
Когато спре прогреса се обади пак. Кажи все пак как тренира твоя приятел и ти как тренираш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1