02.06.05
00:28
Изпадна ми изгодно този продукт.Искам да чуя вашите мнения и препоръки.Заслужава ли си? Брутална химия ли е? Също полезни съвети за това как се пие няма да са ми излишни.По принцип се води за фет бърнър ама незнам.Няма Л-карнитин в него.Има много витамин ц... Кажете си мнението
02.06.05
08:25
ми попринцип сиг. НЕ е брутална химия :lol: а иначе добре е да има л-карнитин но пък ако го взимаш за без пари пробвай може да има ефект ако не човек се учи от грешките си :)
Абе не е без пари ама е 200 таблетки за 20 лева :wink: Ако се пие като л-карнитина това количество ще ми стигне за около 2 месеца :wink: А това си е доста добре.Интересното е че повечето фет бърнъри са на основата на л-карнитина , а този - не.Дали ще има ефект от него? И дали ще щади мускулите?
08.06.05
17:27
ами не го знам това,но има и такима бърнари на основата на ефедрина,кофеина и без L-карнитин
Абе нещо взе да не ми допада.Май блокира мазнините и ги извежда извън организъма.А тея продукти ми се виждат фалшива работа... :roll: Не ми изглежда ефективно ако не се изгарят :roll:
Хитозана дейста на един много тъп принцип- извежда приетите мазнини, но не и натрупаните. Тоест предназначен е за хора, които не могат да си контролират приетата храна и се тъпчат с мазнини, които чрез този медикамент се ограничават. Ми да- можеш да отслабнеш ако си 120кг-мов чичка, който маа салам и кебапчета по цял ден, но този медикамент надали ще помогне на спортуващ на НВД човек- лични размисли, ако някой има опит може да ме опровергае.
Ми аз не съм го ползвала, но в магазина от където си купих фетбърнъра на Oптимум, ми обясниха, че е за блокиране, не за изгаряне на мазнини и това обяснява изгодната му цена.
И на мен ми се струва че няма да е подходящ за мен.Май ще търся някой друг или Л-карнитин