08.06.05
22:16
Какво ще кажете за коремни преси по време на стероиден цикъл добре ли е да се правят? По-добре ли е ако след цикъла се правят? Как се процедира? 8)
Мод Емил
Хахахаха! Малеее вий ме разбивате все повече и повече с въпросите си бе хора!
Прави бе, няма да умреш ако правиш преси по време на цикъл!
Пфууу, как не ви е срам да питате такива работи мамка му :twisted: !
[quote author=“Pc_genius”]Хахахаха! Малеее вий ме разбивате все повече и повече с въпросите си бе хора!
Прави бе, няма да умреш ако правиш преси по време на цикъл!
Пфууу, как не ви е срам да питате такива работи мамка му :twisted: !
Ей така с мерак що ? :evil: Нали форумите са за това ако някой незнае да му се обясни то ако всички разбирахме като теб всичко да не е имало форуми ...
[quote author=“iosii”]Какво ще кажете за коремни преси по време на стероиден цикъл добре ли е да се правят? По-добре ли е ако след цикъла се правят? Как се процедира? 8)
Мод Емил
Може би единствено ако си в Месечен цикъл :D
09.06.05
23:32
какви въпроси... пази боже !!!
Ми що направо не попиташ дали е хубаво да ходиш на фитнес зала по време на анаболен цикъл? Може да е по-добре да ядеш чипс пред телевизора!
10.06.05
11:59
По време на цикъл трябва да е увеличи обема на тренировките като цяло ! В това число и преси исекви други,тъй като възстановяването ти е по бързо а и да не губиш ефекта от химията ! Аз лично ходя на плуване-хем качвам мускули,хем се чистя !
Благодаря за отговорите. Аз знам, че няма никакъв проблем, но ми бяха казали, че няма смисъл защото ся се качвало килограми и след това да се чисти...
пич с коремни не се свалят кила 1во научи кое за какво е а после мисли за стероиди