Коремни преси по време на цикъл

Темата е заключена.

08.06.05
22:16

Какво ще кажете за коремни преси по време на стероиден цикъл добре ли е да се правят? По-добре ли е ако след цикъла се правят? Как се процедира?  8)
Мод Емил

09.06.05
00:04

Хахахаха! Малеее вий ме разбивате все повече и повече с въпросите си бе хора!
Прави бе, няма да умреш ако правиш преси по време на цикъл!
Пфууу, как не ви е срам да питате такива работи мамка му :twisted: !

09.06.05
20:33

[quote author=“Pc_genius”]Хахахаха! Малеее вий ме разбивате все повече и повече с въпросите си бе хора!
Прави бе, няма да умреш ако правиш преси по време на цикъл!
Пфууу, как не ви е срам да питате такива работи мамка му :twisted: !

Ей така с мерак що ?  :evil:  Нали форумите са за това ако някой незнае да му се обясни то ако всички разбирахме като теб всичко да не е имало форуми ...

09.06.05
21:24

[quote author=“iosii”]Какво ще кажете за коремни преси по време на стероиден цикъл добре ли е да се правят? По-добре ли е ако след цикъла се правят? Как се процедира?  8)
Мод Емил

Може би единствено ако си в Месечен цикъл  :D

09.06.05
23:32

какви въпроси... пази боже !!!

10.06.05
08:41

Ми що направо не попиташ дали е хубаво да ходиш на фитнес зала по време на анаболен цикъл? Може да е по-добре да ядеш чипс пред телевизора!

10.06.05
11:59

По време на цикъл трябва да е увеличи обема на тренировките като цяло ! В това число и преси исекви други,тъй като възстановяването ти е по бързо а и да не губиш ефекта от химията ! Аз лично ходя на плуване-хем качвам мускули,хем се чистя !

10.06.05
13:18

Благодаря за отговорите. Аз знам, че няма никакъв проблем, но ми бяха казали, че няма смисъл защото ся се качвало килограми и след това да се чисти...

10.06.05
20:21

пич с коремни не се свалят кила 1во научи кое за какво е а после мисли за стероиди

20.06.05
20:00

то нали затова е 4истенето-пуржо праисх после чистиш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1