07.09.11
10:39
Здравейте ...
Преди 2 месеца си контузих китката , до скоро не обръщах кой знае какво внимание.
Преди 2 седмици отидох при личната лекарка ,исках да ме прати на ортопед или на някакъв специалист,
тя реши да пробваме с някакви инжекции антивъзпалителни и болкоуспокояващи бях като нов , но до онзи ден .
Сега е същата работа и смятам задължително да ида при специалист.
Ако някой е имал подобен проблем ще бъда адски благодарен да даде някакъв съвет : ) )
07.09.11
11:06
къде в китката и при какви движения/положения те боли?
07.09.11
14:25
Аз имам същия проблем с китката,на мене ме боли отгоре точно по средата на ставата,и аз не обръщах внимание и си дигах но стана по-зле,като падна за лицеви и като свия китката направо все едно ме режат с нож,отидох на ортопед и ми казаха че нямам нищо счупено или разместено,дадох си 1 седмица почивка и се чувствах по-добре но пак имаше болка и си казах отивам да дигам.На другия ден обаче същата история и вече има няма 1 месец не съм стъпвал в залата.Моя съвет е почивка докато се оправиш на 100% по добре си даи 1 седмица почивка отколкото после да не пипнеш желязо 1месец и повече..Много е кофти!
казано от ts.vassilev на 07.09.11, 11:06:
къде в китката и при какви движения/положения те боли?
външната част на китката , около това изпъкнало кокалче : ) така да се изразя .
сякаш има разлика в болката от преди и след инжекциите , преди бе повече като примерно изпъна пръстите нагоре и назад ,или даже от едно просто въртене на волана на колата , сега сякаш когато е била по дълго обездвижена и като я размърдам ме боли доста след това по-малко ... ама все си е болка , с леки прещраквания от време на време ....
Имах един известен период в които не може да тренирам , сега мога след въздействието на инжекциите , но не знам дали няма да се влоши ...
впрочем взех си час за ортопед чак в понеделник ... смятай колко е специален : )