09.06.05
23:28
Ползвали ли сте тази програма?
Много е полезна, защото не смяташ калории като луд и процентни съотношения. Съставя ти и калориен баланс, когато й зададеш цел до кога с колко кг искаш да отслабнеш.
Значи минах на НДВ и кардио 4 пъти в седмицата. При цел 5 кг за 2 месеца, програмата ми изчисли калориен баланс. Спазвам го стриктно, даже като прекаля с упражненията, ми остават още калории за ядене :lol:
Програмата ми дава предположения с колко отслабвам на ден, ако спазвам режима. Е, добре, ама не е така. Стрелката на кантарчето не е мръднала с половинка, а програмата ми отчита, че трябва да съм свалила вече толкова. Вкъщи тренирам с 15кг(лоста вкл) 3 дни в седмицата. Защо става това разминаване? Четох някъде за скок в разтежа на мускулната маса в началния стадий на тренирането. Да не би това да става? Опитвам се да не се обезкуражанам, ама ми става тъпо. Като знам с глад колко лесно се сваля и бързо... ама и бързо се качва и съм решила сега твърдо никакъв глад.
Къде е истината?
ми никой не може да каже какво става при теб защото не можем да те видим но програмата е една а хорате8 милиарда... възможно е и да си качила мускул най точно е в огледалото ако си отслабнала видимо няма нужда от кантари
Истината е че една програма (поне за момента) не е в състояние да прецени всички обстоятелства около теб и да ти изготви необходимия хранителен режим и начин на трениране! За това се ползват хранителни консултанти и фитнес инструктори. Малко наивно е да се очаква с такава програма да се постигнат добри резултати но някаква насока може да даде все пак.
Значи искам аз за 2 месеца да сваля 5 кг мазнина и после за следващите 2 месеца искам да кача 2 кила мускули? И програмата ще ми направи съответният режим - невъзможно е това.
Иначе идеята на програмата е добра, ама ...
А ти за себе си дай повече инфо ако искаш някой да ти помогне :)
С тази оскъдна информация която си дала е трудно.
Според мен ако някой измисли подобна програма програма, която да работи коректно в над 90% от случаите, ще спечели нобелова награда. Животът не е шах и математика :wink: (имаше такава мисъл).