09.06.05
22:12
Ще тоПя ли повече, Ако Приемам Едновременно Креатин и Л-Карнитин?Предложете някой Креатин :?: :wink:
Темата беше редактирана от emzo на 25.11.08 18:52.
л карнитина топи а креатина дава енергия и размер(вкарва повече вода в клетките а оттам и хранителни вещества и те растат) ако ще пиеш креатин вземи си и глутамин за максимален ефект иначе е добро като идея но...нали знаеш...диетките... :wink:
20.06.05
13:51
И аз възнамерявам да взимам Creatin+L-Carnitin(по добър ефект ли ще има ако взимам Фат бърнар ) но съм неориентиран на коя фирма да бъдат продуктите. Също как да ги взимам в дните на тренировка и в почивните дни. Продукта на Universal TermoStack как действа в смисъл целия ден ли се потиш кат кон?
23.06.05
08:05
Аз не виждам смисъл от креатин и Л-карнитин, ама щом сте решили... Едното е за чистене, а другото за маса.. едва ли ще има някакъв ефект.. по-скоро зависи от типа тяло. Ако го вземаш този креатин по-малко само за възстановяване може да стане... иначе не виждам смисъл нещо, ама вие си знайте...
А за Фет Бърнър и Л-карнитин да ти кажа според мен каква е разликата. Ония ден го установих. Значи ако имаш доста мазно най-добре е да вземаш Фет Бърнър, защото е комбиниран и освен, че блокира мазнините има и Л-карнитин в него и чисти... А чистия Л-карнитин е за някои не толкова омазнен билдер, които иска да изчисти за летния сезон така да има приличен вид ;)
Колкото до фирмите за Л-карнитин си вземи най-добре на Нутрим много добри отзиви съм чувал. А за креатин-а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на някоя чужда фирма, защото трябва да е чист, а нашите не са чисти много и не само, че няма да има ефект ами може да си увредиш и бъбреците. За креатин: Мусаши, Оптимум, Унивърсал или някой други от водещите фирми...
Успех
Аве това за фат бърнарите че са потиж като кон изобщо не е вярно! Значи миналата година свалих 12 килограма като сам изпил 2 кутиики фат бърнър и изобщо не сам са потил !! А ти ако си мислиж че цял ден няя праиж нищо и ше свалиж мноо са лажиж иска са бягане иначе и да пииж 2 фат бърнъра и 10 л - креатина никфа файда няма да има !! Надявам се да сам бил полезен !!