РБД Хранителен режим

MN

08.09.11
18:05

Здравейте, помните ме от предишната тема за онзи “хранителен режим” където казахте, че не струва, и по-добре да се ориентирам към РБД за поддържане, ето как си изградих режима, понеже съм на даскало, понякога 1-ва смяна и понякога 2-ра:

1. За първа смяна:

Първа закуска: 7:00ч. - Кофичка кисело мляко 2%

Втора закуска: 9:45ч. - 45гр. бадеми (др. ядки)

Обяд: 12:30ч. - Пилешко филе (др. месо) + 200гр. Ориз със зеленчуци

Следобедна закуска: 15:00ч. - Печен картоф с резан сирене

Вечеря: 17:30ч. - Риба на скара (др. месо) + 2 белтъка

Тренировка: 18:40ч. - 20:40ч. + Сайз Он 700мл. (една доза)

Втора лека вечеря: 21:30ч. - 100гр. извара

2. За втора смяна:

Първа закуска: 9:00ч. - Кофичка кисело мляко 2% + някакав плод
Обяд: 12:30ч. - Пилешко филе (др. месо) + 200гр. Ориз със зеленчуци

Следобедна закуска: 15:00ч. - 45гр. бадеми (др. ядки)
Тренировка: 18:40ч. - 20:40ч. + Сайз Он 700мл (една доза)

Вечеря: 21:00ч. - Риба на скара (др. месо) + салата

Не искам да трупам мускулна маса (е може би малко) нито да ставам по-релефен, просто искам да се поддържам така, и само мускулите да се развиват (по-големи :D) как е ???

Темата беше редактирана от Miroslav Nikolov на 08.09.11 18:07.

не искаш мускулна маса но искаш големи мускули ?! Хранителния режим е зле... на тебе ти трябват доста килца отгоре незнам как не си го разбрал от предишната тема която пусна.. въобще направи ли си труда да сметнеш калории, белтъчиним въглехидрати и мазнини ?!

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.09.11 18:07.

MN

08.09.11
18:09

Аз съм на 15 години 170 висок и +65 кг. килата са ми добре, не искам да съм някав дебелак, просто питам за режима, как е, защото вече незнам какъв друг да измисля :X

е аз съм на тея кила и съм по-нисък и по-недоволен от теб... явно приоритети е всичко :) режима както казах не е добър :) ии сметките направи ли ги ?

MN

08.09.11
18:56

Не, като гледам на снимката, имаш доста добро тяло, би ли споделил твоя хранителен режим ? че така или иначе скоро няма да измисля някой свестен :D

това е грешка... хранителния режим съм го правил сам и ще ти го напиша с удоволствие но няма да ти помогне... различни сме като килограми ( макар и малко ), различни сме като височина, различни сме по двигателна активност, различни сме и по постваени цели... идеята е да можеш сам да го направиш мога да ти помогна ако имаш желание само !

MN

08.09.11
19:04

Разбирасе, че имам, за мен правилен хранителен режим е мечта :D ще ти пиша на ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1