09.09.11
13:44
Добър ден, преди няколко дена си поръчах CLA на Dymatize от Silabg (винаги когато съм поръчвал от там е имало проблем, това ми беше последната поръчка, просто там беше на промоция, за това, но повече от там НИКОГА). Сега като го отворих предпазната лепенка беше отлепена и само сложена отгоре, а капсулите са омазнени и имат странен мирис (който може и да си е нормален за CLA, не знам). Та въпроса ми е безопасно ли е да го пия ?
Темата беше редактирана от Георги Владимиров на 09.09.11 13:46.
Протекторчето скъсано ли е или просто отлепено, защото ако е второто тука се коментираше веднъж, че не нещо невиждано- просто самото залепване е рехаво и като отвинтиш капака и воала.
09.09.11
14:51
Просто е отлепено, възможно е и от високата температура (при съхранението или докато се е транспортирало), не казвам, че някой ръчно го е отворил, но няма особено значение, факт е, че беше отлепено и не се знае колко време е стояло така. Капсулите са омекнали и доста мазни, също миришат странно, това ме притеснява.
09.09.11
16:56
И аз поръчах от там продукт, който беше на промоция..и при мен беше същото, но пък отвън всичко беше ок..но предпазната лепенка беше много леко захваната. При хапчетата не забелязах нищо странно :)
Мнението беше редактирано от nevqna antonova на 09.09.11 16:57.
09.09.11
17:02
Няма страшно,не драматизирай излишно! :)
Тоналина на Дайматайз е такъв,мек и леко мазен,което обаче не го прави лош
Поръчвал съм си такъв и от США,същата консистенция е,така че действай смело
Ако евентуално го здъвчеш ще констатираш че е леко тръпчив,и това е нормално,даже е препоръчително,коментирали сме в ББ ком че по горчивината се познават 2та по добри изомера
09.09.11
17:13
Не знам защо,но когато нещо си поръчам от България (без значение сайта) винаги предпазният стикер е сложен просто за красота.Досега всички поръчки от Сащ съм изпитвал затруднение с отварянето на предпазния стикер-в по-големите случаи късам или дупча.
edit: Гълтай смело всичко е ок на дражетата
09.09.11
23:13
Значи ще си го пия, пък каквото стане. Ако ми порасне трети крак ще ви уведомя :D
казано от Георги Андреев на 09.09.11, 13:44:
Добър ден, преди няколко дена си поръчах CLA на Dymatize от Silabg (винаги когато съм поръчвал от там е имало проблем, това ми беше последната поръчка, просто там беше на промоция, за това, но повече от там НИКОГА). Сега като го отворих предпазната лепенка беше отлепена и само сложена отгоре, а капсулите са омазнени и имат странен мирис (който може и да си е нормален за CLA, не знам). Та въпроса ми е безопасно ли е да го пия ?
И аз преди 2 семдици поръчах от там едни аминокиселини на Гаспари “аминомакс 8000” и при мен предпазната лепенка беше отлепена! Но пък амините са си ок и не миришат. Други пъти като съм поръчвал от там не ми е правило впечатление подобно нещо.
Мнението беше редактирано от mega max на 10.09.11 00:05.