болка вляво над пениса

EV

10.09.11
00:14

здравейте..оплаквам се от пареща болка вляво над пениса.ходих на фитнес пред 1 ден, но я имах още преди това, само че сега се засили...като кихна и направо ми се иска да викам 10 минути.. какво ли може да е?

може да е херния. може и да не е. отивай на доктор.

11

10.09.11
08:58

На хернийка ми намерисва и на мен!

Имам съвсем лека болка точно там, но много рядко. Понякога дори по време на секс. Свързвам го с херния само защото е в тази област и защото е симптом появил се откакто имам една малка пъпна хернийка. Интересното е обаче че пъпа ме е срязвал по този начин много преди да получа херния... Или поне аз така съм си мислил, т.е. може и много отдавна да я имам... А има хернии и доста по-надолу, чак под ташаците може да е...

Най-добре веднага на лекар!

10.09.11
19:21

Веднага на лекар и никакъв фитнес, докато не те видят!
Щом боли при кихане, значи може би е херния. Не трябва да вдигаш тежко.

11

19.09.11
16:40

Ходи ли на лекар? Ако не си, да те постресна малко. Линка не е за хора със слаби сърца :]

http://www.hernia-center.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=17

Нали не искаш да стигнеш до там?

И на мен ми намерисва на херния веднагаотиваи на лекар , за да не стане по сложно смисъл ряска болка и спрешна операция.пробваи да си допреж двете бедра и ако усетиш болка значи наистина е херния.Спокоино ако е херния аз имам дже и съм минал през този път .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1